Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Heyecan,bekleme stresi sırası sanamı geldi kıyamam ben sana Arada yaz tarihini malum yaşlılık unuturum.

Ben Toprak, tesekkur ederim:) Evet ya kafam allak bullak, yaşadın mı sende aynı duyguları.. Biraz korku, endişe, biraz sevinç karmakarışığım. Saati daha bende bilmiyorum. çarşamba öğleden sonra muayenem var. Perşembe olacağım kesin. Saatini yazarım size..

Adı üstünde ameliyat insan ister istemez çeşitli duygulara kapılıyor.Beni sanırım beklemek strese sokuyor.Bir an önce olsun bitsin istiyorum öylede oldu zaten.Çarşamba günü Ercan bey muayne eder yapacaklarını anlatır narkozcuyla görüşürsün belki tahlillerinde yapılır.Perşembe sabahı da olursun biter işte bu kadaaar Ne kadaan basit diymi ama Olduda bitti maşallahı da ben yazarım burdan

ameliyata böyle girersin,böyle çıkarsıııın Allahın izni ile.

Son düzenleme:
Günaydınlar, enerjini hissettim birden.
nasılsın?

Munacım sabah kahvaltıya davetliydik.Hemen bir girip çıktım foruma.İnşallah hayırlısı ile ol bakalım sen de ameliyatını.Çarşamba mı karar verecek ne gününe yapacağına? yoksa kesin perşembe mi olacaksın?

Evet perşembe dedi doktor bey, o da şans biri ameliyatını haftaya ertelemiş.yoksa yogunluk varmış.

Şans senden yana desene iyi ki ertelenmiş az zamanın kaldı hiç panik yapma kendini doğru doktora teslim ediyorsun meme küçültme ve karın germede çıkardığı işleri görmüş biri olarak yazıyorum.Ben ki bizim kızlar bilir kılımdır zorumdur sayısını bende unuttum 11.12.doktorla görüştüm tercihimi yaptım bir an pişman olmadım darısı başına diyeyim

O güne kadar kendime kara bir çarşaf almam lazım.Ya da değişik renklerde peruk mu alsam tanınmamak için

Güzelim sende öyle bir ışık var ki hemen tanınırsın ne yapsan boş benim ameliyatımda akrabam ol sen en iyisi 2.gün dip dibe olacağız

Ay ben Burcu yu yerim tek lokmada Şimdi konuştuk.Sesi harika geliyordu.Bir gün daha kalmak istemiş hastanede yatak konforlu diye Keyfi gayet yerinde.Yarın sabah doktor gelip direnlerini de çıkaracakmış Meltem ile de görüşebilecekler aynı zamanda. Hadi Meltem im sıra sendeee

burcuda benden desene bende kalmıştım beleş yemek beleş hemşire oh mis gibi konfor direnler de çıkınca tam olur keyfi

Aa senin miydi
Doktor bana vakayı haftaya bıraktık dedi.
Belki senden sonra yine başkasına vermiştir günü.
Sen nasılsın, memnun musun ameliyatından?
Hasta odası nasıl?
refakatçi rahat edebiliyor mu

O güne kadar kendime kara bir çarşaf almam lazım.Ya da değişik renklerde peruk mu alsam tanınmamak için

Bence sorun yok. Ben doktor olsaydım memnun olurdum. Biz doktor beyi sizin sayenizde bulduk. böyle bir platform oluşturduk. Doktor beye soracağımız birçok şeyi size soruyoruz.
işini hafiflettiniz..

Aa senin miydi
Doktor bana vakayı haftaya bıraktık dedi.
Belki senden sonra yine başkasına vermiştir günü.
Sen nasılsın, memnun musun ameliyatından?
Hasta odası nasıl?
refakatçi rahat edebiliyor mu

amma eşinin rahatlığını düşünüyorsun canım sen ya sen ameliyat olacaksın o bakacak sana çok rahat benim eşim horul horul uyudu ama bak hakkını yemeyeyim çok iyi baktı bana

:)) insallah! geri sayım başladı

İnternetten hastane odasına baktım tekli koltuk var. valla onuda çok düşünüyorum:78:

benim ve nlglpd nin evi yakın tekli yatak getiririz rahat etmez ise enişte vay ne aşk

o tekli koltuk açılıyor yatak oluyor merak etme benim eşimin boyu uzun sığdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…