Heyecan,bekleme stresi sırası sanamı geldi kıyamam ben sanaArada yaz tarihini malum yaşlılık unuturum.
Ben Toprak, tesekkur ederim:) Evet ya kafam allak bullak, yaşadın mı sende aynı duyguları.. Biraz korku, endişe, biraz sevinç karmakarışığım. Saati daha bende bilmiyorum. çarşamba öğleden sonra muayenem var. Perşembe olacağım kesin. Saatini yazarım size..
Günaydınlar, enerjini hissettim birden.
nasılsın?
Evet perşembe dedi doktor bey, o da şans biri ameliyatını haftaya ertelemiş.yoksa yogunluk varmış.
Evet perşembe dedi doktor bey, o da şans biri ameliyatını haftaya ertelemiş.yoksa yogunluk varmış.
O güne kadar kendime kara bir çarşaf almam lazım.Ya da değişik renklerde peruk mu alsam tanınmamak için
Güzelim sende öyle bir ışık var kihemen tanınırsın ne yapsan boş benim ameliyatımda akrabam ol sen en iyisi 2.gün dip dibe olacağız
koku salıyorum sanırsamahaa bu nldglp nin kokusu yürüyüün yakalayın falan oluyor sanırsam
Ay ben Burcu yu yerim tek lokmadaŞimdi konuştuk.Sesi harika geliyordu.Bir gün daha kalmak istemiş hastanede yatak konforlu diye Keyfi gayet yerinde.Yarın sabah doktor gelip direnlerini de çıkaracakmış Meltem ile de görüşebilecekler aynı zamanda. Hadi Meltem im sıra sendeee
31'i değil mi kuzum? benim ameliyat günümdü, erken oldum:))))kısmet sanaymış yavu...
O güne kadar kendime kara bir çarşaf almam lazım.Ya da değişik renklerde peruk mu alsam tanınmamak için
Aa senin miydi
Doktor bana vakayı haftaya bıraktık dedi.
Belki senden sonra yine başkasına vermiştir günü.
Sen nasılsın, memnun musun ameliyatından?
Hasta odası nasıl?
refakatçi rahat edebiliyor mu
Şans senden yana deseneiyi ki ertelenmiş az zamanın kaldı hiç panik yapma kendini doğru doktora teslim ediyorsun meme küçültme ve karın germede çıkardığı işleri görmüş biri olarak yazıyorum.Ben ki bizim kızlar bilir kılımdır zorumdur sayısını bende unuttum 11.12.doktorla görüştüm tercihimi yaptım bir an pişman olmadım darısı başına diyeyim
İnternetten hastane odasına baktım tekli koltuk var. valla onuda çok düşünüyorum:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?