- 16 Haziran 2017
- 417
- 906
- 18
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Simdi konuyu okudum kimmis ipucu var mi ozelden
Supersiniz sis
Ee ben se blue daki duncana asiktim ona kalirsaşimdi de fena değil gibi ama o zamanki kadar değil. bilmiyorum böyle dövmeleri, sesi falan acaip çekiyordu beni
Gönül kimi severse güzel odurOrası öyle tabi ama adam bana neden baksınkiyani fotografımı beğendi diye benide beğenmiş olmuyo ya da umutlanmak istemediğim için böyle düşğndürüyorum kendimi ama inanın görseniz bu adam içinmi bu kadar heycan diyebilirsiniz yani çook sıradan ama işte bana çok farklı geliyo sürekli konser kayıtlarını röportajlarını izliyorım
Canım bu arada yaşını merak ettim.Yaa nasıl güzel bi tebessüm bıraktınız yüzümdeçook tşk ederim zahmet edip bu kadar şey yazmışsınızz direk kahve teklifime atlayacağını hiç zannetmiyorum.aynı şehirde yaşıyor olsakta kabul etmezdi bence. Ama o duruma gelebilmek için sanırıö biraz msjlaşmam gerekiyo ama heycan ne yazacak bişey bulabiliyorum ne muhabbeti ilerletecek şeyler yazabiliyorum. Sanki 17 yaşındayım ilk birine bişey yazıyorum. İmkansız değil belki ama çokta mümkün gibide görünmüyo aslında. Yaşattığı heycan bile çok güzell birazdan yazcam yine msj, dün geceden sonra umarım ters tepmez. Yada bikaç gün sonramı yazmalıyım bilemiyorum işte off ne zor işler
Valla bu Kk üyeleri hafiye gibiKonu sahibesi ozelden yazsa daha iyi olur, cunku kim oldugunu da buldum. (Agir issizim)
Bana da söyleyin ya meraktan çatlıyorum bende dün tüm gruplara baktım bulamadımYani ben de o kisiyi tahmin ediyorum.Angiedare in ipucu verdigi.
Kim kim kim ozelden.yazin bariYani ben de o kisiyi tahmin ediyorum.Angiedare in ipucu verdigi.
Özelden yazarmısınız lütfen kimi buldunuz buldugunuz kişi o kişimi çok merak ettimKocayaslisiskodunya dunden beri konunu takipteyim, yazdiklarinizi okurken heyecaninizi paylastim.
Ah ah BSB' dan Nickcigime yazmisim gibi oldum.
Bir arkadas vardi bir dergide mi gazetede mi ne calisiyordu, halasini ameliyat eden doktorla bulusacakti roportaj icin //etkilenmisti o doktordan, stalker ruhum onu bulamamisti. Zaten konu sahibide yazmadi. Ne yapti ne etti bilmiyorum.
Umarim siz bizi habersiz birakmazsiniz.
Bu arada sizin gizemli gitaristi buldumama tek tek yorumlara bakmadim siz hangisisiniz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?