- 3 Kasım 2016
- 690
- 1.094
- 33
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Ahh ahh keşke tanıyan biri olsa ama zannetmiyorum. Solist değil zaten grubun gitaristi, o yüzden daha da az tanınıyo:)Kim ya hakikaten.Belki tanıdığımız biri. Belki tanıştıracak biri çıkar sizi. Ne biliyim güzel tesadüf olmaz mıydı. Lütfen lütfen söyle
Onlarda değil :) ama flörtten daha çok tanınıyo olabilirlerBahsettiğiniz grup flört olabilir mi acaba???
Konser programınizi bulamıyorum sizi canlı da dinlemek istiyorum acaba en yakın konser ne zaman tarzında bişey yazabilirsinYok o grup değil :) ama onların tarzına yakınlar. Hemde nasıl heycanlıdm den yazıp kendimi adama yürüyomuşum gibi izlenimide vermek istemiyorum ama yazmakta istiyorum
Doğan çok tatlı ya :) ben dr konser sonu tanıştım zaten rahat adamlar :) bi ara fena yürüyordumarkadaşım redd fanıydı, soliste hayrandı. Telefonunda falan şarkıları vardı işte. Bi kere konserine gitti, tanıştılar, görüştüler ... sonra ne oldu bilmiyorum kızla görüşmüyorum. Ergenliğinizin tadını çıkarın bence :))
Git gitmeden önce mesaj yaz:)Kızlar çoklu alıntı yapamadım ya:/ msjımız uzun sürmediyani yaşadıgım şehri yazdım ben o da anlaşıldı yazmış gülücük koymuş bukadar. Gerçi zaten ne kadar uzayabilrdi muhabbet bilmyorum ama şehrimi neden sordu keşke sorsaydım yaşadığım yer istanbul olmayınca pek sallamamışta olablr yazdıgınız gruplardan hiçbiri değil. Grubu yazarım ama belki bi tanıyan çıkarsa iyice rezil olurum artık çok yakın bi zamanda konserleri varmış istanblda gitsem görebilirmiyim acaba
Ben de bir tahminde bulunayım bakalım Cümbüş Cemaat miBahsettiğiniz grup flört olabilir mi acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?