Ergenliğime geri döndüm sanırım :/

Kim ya hakikaten.Belki tanıdığımız biri. Belki tanıştıracak biri çıkar sizi. Ne biliyim güzel tesadüf olmaz mıydı. Lütfen lütfen söyle

Kızlar çoklu alıntı yapamadım ya:/ msjımız uzun sürmedi yani yaşadıgım şehri yazdım ben o da anlaşıldı yazmış gülücük koymuş bukadar. Gerçi zaten ne kadar uzayabilrdi muhabbet bilmyorum ama şehrimi neden sordu keşke sorsaydım yaşadığım yer istanbul olmayınca pek sallamamışta olablr yazdıgınız gruplardan hiçbiri değil. Grubu yazarım ama belki bi tanıyan çıkarsa iyice rezil olurum artık çok yakın bi zamanda konserleri varmış istanblda gitsem görebilirmiyim acaba

Kim ya hakikaten.Belki tanıdığımız biri. Belki tanıştıracak biri çıkar sizi. Ne biliyim güzel tesadüf olmaz mıydı. Lütfen lütfen söyle
Ahh ahh keşke tanıyan biri olsa ama zannetmiyorum. Solist değil zaten grubun gitaristi, o yüzden daha da az tanınıyo:)

Kızlar bundan sonra napmalıyım acaba inanılmaz çok tanışmak istiyorum en azından biraz daha konuşsaydık keşkee ama msjıma cvp vermesi bile ayrı bi imkansızlıktı benim için. Hemde bikaç dakika içinde. Başka fotoğraflarınıda buldum diğer sosyal medya hesabından aslında çok sıradan biri. Yani dışarda onun gibi birsürü insan var ama benim için çok ayrı bi havası var işte fotograflarımda oldugumdan daha küçük görünüyorum ama aslında aramızda 10 yaş var sadece. Beni küçük ergen hayranı olarakta düşünmüş olabilirmi acaba yaa öğretmenim bide yani üniversite öğrencisi falanda değilim bildiğiniz adamdan hoşlandım yani tekrarmı msj atmalıyım acaba yada konser gününde bi fotoğraf paylaşırsa onunla ilgilimi bişeyler yazsam off offff hayır yani şeytan diyoki yaz güzelce ne hissettiğini günde 27518 kere profiline baktıgını tüm sülalesini arkadaşlarını stalkladıgını.

Sözlükte hakkında yazılanları okudum hep aynı şeyler içten sıcakkanlı çok yetenekli. Hatta bi yazar tanışmış bile. Burda sözlükte yazar olan kimse yokmudur acaba bu aşkımı duyursam

Yok o grup değil :) ama onların tarzına yakınlar. Hemde nasıl heycanlı dm den yazıp kendimi adama yürüyomuşum gibi izlenimide vermek istemiyorum ama yazmakta istiyorum
Konser programınizi bulamıyorum sizi canlı da dinlemek istiyorum acaba en yakın konser ne zaman tarzında bişey yazabilirsin

Doğan çok tatlı ya :) ben dr konser sonu tanıştım zaten rahat adamlar :) bi ara fena yürüyordum

Git gitmeden önce mesaj yaz:)

bence yaptığın aptalca değil sonuçta beğenebilirsin normal. bu şekilde tanışıp aşık olanlar bile var ama hüsran hikayesi dhaa fazla. düşünsene senin gibi başkaları da vardır böyle heyecanlanıp ona yazanlar, onun için alışılageldik bir durumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…