Ergenliğime geri döndüm sanırım :/

Sözlükte hakkında yazılanları okudum hep aynı şeyler içten sıcakkanlı çok yetenekli. Hatta bi yazar tanışmış bile. Burda sözlükte yazar olan kimse yokmudur acaba bu aşkımı duyursam

Canim ben sozluk yazariyim, yardimim dokunacaksa yaz bana ozelden Bence adam her gun bir dunya kiz goruyor, seni ne mana ozel sosyal medyasina eklesin begensin, hemen cevap yazsin sadece fan olarak gorse, belli ki begenmis, o yuzden biraz flort etmen gerekiyordu /gerekiyor bence. Konser programi sahne falan degil de ona ozel bir seyler bul oradan gir derim, yoksa konserden falan muhabbet ne kadar uzayabilir ne desin adam yani?

Bu arada ne kadar cok alternatif muzik dinleyen varmis aramizda ya

Bnce yavas olun.
Msjlasmissiniz konser tarihinide biliyorsunuz, ayarlayin gidin istanbula.
Yani ne hissettigini gorunce ancak tam olarak anlayabilirsin.

Yaaa gerçektenmii arkadaşlarım baya gaza getrdi beni ya msj yaz böyle böyle hissediyorum günde 716181 kez profilinize girip bakıyorum videolarınızı dinliyorum vsvs diye. Ama ben karar veremiyorum kötü bi izlenim bırakabilrim yani en fazla teşekkür eder yazdıklarım için. Normal hayatta karşılaşsak gitarist olmasa kesinlikle benimle tanışmak isteyeceğinden eminim. Tüm arkadaşlarımda aynı fikirde. Ama işe birazda olsa ün olayı girince değişiyo tabi.
Benim gibi başkalarıda yazıyo olabilir. Ama onu takip eden profili açık başka kızlara baktım hiçbirinin fotografınu beğenmemiş. Yorumuna cvp yazmamış. Sözlükteki yazarlardan tanışanlarda olmuş ne kadar sıcak içten oldugunu sohbet edilebilcek biri oldugunu yazmışlar. Tamamen kibarlıktanda olablr.
Birde şehrimi neden sordu hala anlamadım:/

Bnce yavas olun.
Msjlasmissiniz konser tarihinide biliyorsunuz, ayarlayin gidin istanbula.
Yani ne hissettigini gorunce ancak tam olarak anlayabilirsin.
İstanbul zor olabilir benim için. Keşke ankara olsaydı. Konser tarihinde değil ama 20 gün sonra gidicem istanbulda. Orda tanışma ihtimalim yokmudur acaba yaa konser dışında

Bazen düşünüyorum yazsam içimden geçenleri ne kaybetcemki? En fazla kibar bi seklde teşekkür eder bidaha yazmaz msj. Ama belli bir hayran kitlesi oldugunuda düşünmüyorum ben zaten grubun dinleyicileri öyle fan olabilcek insanlar değil en fazla aynı ortamda tanışma durumları olabilir. Uzaktan böyle hayranlıklarını dile getireceklerini zannetmiyorum

Konsete gidemem ama konserden 20 gün sonra istanbulda olcam. O zaman tanışma durumu olanilirmi acaba msj yazsam sizinle tanışmak istiyorum istanbuldayım diye

O zaman şöyle yap konser tarihine yakin bir zamanda" malesef islerimi ayarlayamadim konser tarihinde istanbulda olamayacagim ancak su su tarihte istanbula gelebilecegim keske benim icin bir konser daha yapabilseniz :)" seklinde yem at görüşmek istiyorsa zaten bu mesaja atlar bence

Çok iyi fikiiiiirrrr çok az var zaten konserlerine, aynı gün msj yazıyım sizin dediğiniz gibi bakalım nasıl tepki verip yazıcak yoksa kibarca umarım bir dahaki sefer yazıp kestirip atcakmı

İstanbul zor olabilir benim için. Keşke ankara olsaydı. Konser tarihinde değil ama 20 gün sonra gidicem istanbulda. Orda tanışma ihtimalim yokmudur acaba yaa konser dışında

Yazin ozaman konserinize gelmeyi cok isterdim ama isim yuzunden 20 gun sonraya istanbul bileti aldim,su (gideceginiz tarihleri yazin) tarihlerde sizi dinleme sansim olur mu? Cok cok isterim bunu, cevabinizi bekliyorum.
Yazar sair filan olsa elimdeki kitabinizda imzaniz olsa cok mutlu olurum diye yururdunuz ama bilemedim cd kapagi imzalaniyorsa cd kapagi imzalatmak isterim deseniz cok mu absurd olur ki ya bilemedim eskiden kaset kapagi imzalatilirdi simdi bu cdler mp3 ler

Konsete gidemem ama konserden 20 gün sonra istanbulda olcam. O zaman tanışma durumu olanilirmi acaba msj yazsam sizinle tanışmak istiyorum istanbuldayım diye
Öyle yapma istersen sonuçta rahat bir insansa seni yanlış anlayabilir tek gecelik olayları . Belki şey yazarsın şu tarihlerde var mı konseriniz vs tarzında diye

Kizlar fena gaza geldim bende şimdi bi şarkıcıya yazicam Şaka bi yana... kız flört etsene adamla. Deseydinya hangi şehirde olmamı isterdin diye adama yazacak birsey birakmamissinki
Cok guldurdun beni ya. Allah iyiligini versin.
Konu sahibi arkadasim ben bile heycanlandim ya. Ama bence biraz daha anlasilir adimlar at. Konser tarihini her hayran sorar. Senden hoslandiysa bile o adim atamaz sonucta az cok taninan biri sapik damgasi yeme ihtimali var. Ki bence bi hoslanti olmus ya niye sadece sana cevap vermis niye sadece senin fotonu begenmis. Baska bi hesaptan bi daha ozelden yaz bakalim o kisiye de cevap veriyo mu. Gerci konseri soran herkese verir cevap ya. Bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…