- 7 Haziran 2009
- 1.443
- 4.018
- 658
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Sözlükte hakkında yazılanları okudum hep aynı şeyler içten sıcakkanlı çok yetenekli. Hatta bi yazar tanışmış bile. Burda sözlükte yazar olan kimse yokmudur acaba bu aşkımı duyursam
Aynen kim olduğunu dese ne olurkiÇamur grubu olabilir miben de kim olduğunu merak etmekten konuya odaklanamayanlardanim
Kızlar bundan sonra napmalıyım acaba inanılmaz çok tanışmak istiyorum en azından biraz daha konuşsaydık keşkeeama msjıma cvp vermesi bile ayrı bi imkansızlıktı benim için. Hemde bikaç dakika içinde. Başka fotoğraflarınıda buldum diğer sosyal medya hesabından aslında çok sıradan biri. Yani dışarda onun gibi birsürü insan var ama benim için çok ayrı bi havası var işte fotograflarımda oldugumdan daha küçük görünüyorum ama aslında aramızda 10 yaş var sadece. Beni küçük ergen hayranı olarakta düşünmüş olabilirmi acaba yaa öğretmenim bide yani üniversite öğrencisi falanda değilim bildiğiniz adamdan hoşlandım yani tekrarmı msj atmalıyım acaba yada konser gününde bi fotoğraf paylaşırsa onunla ilgilimi bişeyler yazsam off offff hayır yani şeytan diyoki yaz güzelce ne hissettiğini günde 27518 kere profiline baktıgını tüm sülalesini arkadaşlarını stalkladıgını.
Grubun solisti değil zaten gitaristi. Pek tanınmıyo o yüzden ama çok çok yetenekliKim olduğunu çok merak ettim bende
Valla ne yalan söyleyim bende biraz öyle düşünüyorum ama yinede o heycandan alıkoyamıyorum kendimiOnun kendi çevresi vardır, müzik ortamları vs..
Sana bakmaz.
Yaaa gerçektenmiiCanim ben sozluk yazariyim, yardimim dokunacaksa yaz bana ozelden Bence adam her gun bir dunya kiz goruyor, seni ne mana ozel sosyal medyasina eklesin begensin, hemen cevap yazsin sadece fan olarak gorse, belli ki begenmis, o yuzden biraz flort etmen gerekiyordu /gerekiyor bence. Konser programi sahne falan degil de ona ozel bir seyler bul oradan gir derim, yoksa konserden falan muhabbet ne kadar uzayabilir ne desin adam yani?
Bu arada ne kadar cok alternatif muzik dinleyen varmis aramizda ya
İstanbul zor olabilir benim için. Keşke ankara olsaydı. Konser tarihinde değil ama 20 gün sonra gidicem istanbulda. Orda tanışma ihtimalim yokmudur acaba yaa konser dışındaBnce yavas olun.
Msjlasmissiniz konser tarihinide biliyorsunuz, ayarlayin gidin istanbula.
Yani ne hissettigini gorunce ancak tam olarak anlayabilirsin.
Ama sonra beni bulabilirsiniz :)))) sosyal medya hesabından baksanız yoruma cvp yazılmış tek kişi benim ordan herkes görebilir ismimi :)))Aynen kim olduğunu dese ne olurki
Konsete gidemem ama konserden 20 gün sonra istanbulda olcam. O zaman tanışma durumu olanilirmi acaba msj yazsam sizinle tanışmak istiyorum istanbuldayım diyeGit gitmeden önce mesaj yaz:)
Ahh keşkee. İnşallah dediğiniz gibidir.bence o da seni beğenmiş..
ben olsam mesaj atardım!
Bazen düşünüyorum yazsam içimden geçenleri ne kaybetcemki? En fazla kibar bi seklde teşekkür eder bidaha yazmaz msj. Ama belli bir hayran kitlesi oldugunuda düşünmüyorum ben zaten grubun dinleyicileri öyle fan olabilcek insanlar değil en fazla aynı ortamda tanışma durumları olabilir. Uzaktan böyle hayranlıklarını dile getireceklerini zannetmiyorumbence yaptığın aptalca değil sonuçta beğenebilirsin normal. bu şekilde tanışıp aşık olanlar bile var ama hüsran hikayesi dhaa fazla. düşünsene senin gibi başkaları da vardır böyle heyecanlanıp ona yazanlar, onun için alışılageldik bir durumdur.
Onlarda değil ve söylediğiniz grubu hiç duymamıştımBen de bir tahminde bulunayım bakalım Cümbüş Cemaat mi
Konsete gidemem ama konserden 20 gün sonra istanbulda olcam. O zaman tanışma durumu olanilirmi acaba msj yazsam sizinle tanışmak istiyorum istanbuldayım diye
hakkında hayırlısı gülüm :)Ahh keşkee. İnşallah dediğiniz gibidir.
Çok iyi fikiiiiirrrrO zaman şöyle yap konser tarihine yakin bir zamanda" malesef islerimi ayarlayamadim konser tarihinde istanbulda olamayacagim ancak su su tarihte istanbula gelebilecegim keske benim icin bir konser daha yapabilseniz :)" seklinde yem at görüşmek istiyorsa zaten bu mesaja atlar bence
Teşekkür ederiiimhakkında hayırlısı gülüm :)
İstanbul zor olabilir benim için. Keşke ankara olsaydı. Konser tarihinde değil ama 20 gün sonra gidicem istanbulda. Orda tanışma ihtimalim yokmudur acaba yaa konser dışında
Öyle yapma istersen sonuçta rahat bir insansa seni yanlış anlayabilir tek gecelik olayları . Belki şey yazarsın şu tarihlerde var mı konseriniz vs tarzında diyeKonsete gidemem ama konserden 20 gün sonra istanbulda olcam. O zaman tanışma durumu olanilirmi acaba msj yazsam sizinle tanışmak istiyorum istanbuldayım diye
Anladım. Merakla bekliyorum söyleyeceğiniz günüOnlarda değil ve söylediğiniz grubu hiç duymamıştım
Cok guldurdun beni ya. Allah iyiligini versin.Kizlar fena gaza geldim bende şimdi bi şarkıcıya yazicamŞaka bi yana... kız flört etsene adamla. Deseydinya hangi şehirde olmamı isterdin diye adama yazacak birsey birakmamissinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?