Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Teşekkürler bebeğim....

Meleğim tebrikler bebeğim hadi bakalım 65 e az kaldı maşallah sana.... Heycanla 65 olmanı ve o güzel başarı öykünü paylaşmanı bekliyorum...

Meleğim tebrikler bebeğim hadi bakalım 65 e az kaldı maşallah sana.... Heycanla 65 olmanı ve o güzel başarı öykünü paylaşmanı bekliyorum...

SAGOL CAnım benımmmmm bu arada senın bıldırımıde gorelım askıtom hadııııı basarı oykumu yazacagım ınsallah canımmmm

Canım moral bozmak yok sen devam et pes etme sakın onların çoğu ödemdir hem beslenmen gayet güzel böyle devam et canım hem hedefe ne kaldı kalk bakım şöyle balkona çık pencereye çık içine derin bir mefes al ver dik dur pes etmek yok bir kaç aya kalmaa cümleten çıtır hatunlar olacaz durmak yok yola devam hatunlaaaaarrr...

SAGOL CAnım benımmmmm bu arada senın bıldırımıde gorelım askıtom hadııııı basarı oykumu yazacagım ınsallah canımmmm

Canım bende bildirim yapmak istiyorum ama tartım yok benim adama bi tartı aldıramadım o kadar da gösteriyorum bak şunu alalım felan diye sesi çıkmıyor yahuuu ama bu kez kararlıyım aldırıcam tekzende indirime girmişti... İnsan tartılınca daha motive oluyor ama gelde benimkine anlat...

bebegım erkek mılletıne anlatamazsın bazı seylerı bılırım kendın al canım en ıyısı bence dıjıtal olanlardan

kızlar kılo cızelgesını beceremedım ben o yuzden kaldırdım :44::44::44::44: nasılsa hergun burdan naklen yayın yapıorum demı

hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim hayırlı olan dualarınızı kabul etsin inşallah amin...

Kızlar meleğin dediği gibi et türü çok tok tutuyor kaç gündür et türü yedim ve hiç acıkmadım birde bugün daha çok hafifledim yarın sabah bi ölcümü alayım bakalım ölçülerim kaç olmuş bu sefer bırakmıcam hedefim 60 kilo olmak hedefe ulaşıncaya kadar devam bırakmak yok tamammı kızlar..

Şöyle bir baktım bazı arkadaşlarımız kilo veremediklerini görünce moraller sıfıra inmiş olabilir nolmuş bazen artıda çıkarız bazen ekside önemli olan moralleri yüksek tutmak bundan böyle topikte olan herkes menüsünü paylaşsın birbirimizi motive edelim.... Ha birde mümkün olduğunca kaamak yapmamaya çalışalım haftasonu dahi olsa haa diyelimki kaaak yaptık birdahaki öğün dengeleyelim meleğinde dediği gibi dengelersek en azından kilo alımı olmaz tamammı çktırlarım benim DURMAK YOK ÇITIR OLANA KADAR YOLA DEVAM hem bakarsınız çıtır olduktan sonra buluşuruz hatunlar

Minik bebeğimizin cinsiyeti belli oldumu canım

bu arada yazmayı unuttum sessiz olmaz canım sohbete de gel özlüyoruz...

Kiz dediler canim bakalim hayirlisiyla kavusmayi da nasip etsin Yaradan..

Yahu yazmaz miyim yazarim tabisi hatta bende menulerimi paylassam iyi olur belki utanir olculu yerim:)) zira su anda ogutucu gibi bisey oldum ben.

Bakalim sena abla ok derse yazim en azindan olculu kilo alrim.

Sen naptin kilo cizelgen yok sen zaten epey vermemis miydin yahu:44:

CANım sen şimdi iki canlısın diet yapman doğru olmaz doğumdan bir kaç ay sonra başlarsın oldumu bebeğim.... Ama menülerini paylaşabilirsin sorun yok tamam...

Bebeğim ben 65 e kadar düştüm sonra bir iki kilo aldım özelliölede bayramda ama bu sefer hedefim 60 bakalım hayırlısı hedefe kadar devam...

Canım benim gözünüz aydın rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah amin...

kızlar kılo cızelgesını beceremedım ben o yuzden kaldırdım :44::44::44::44: nasılsa hergun burdan naklen yayın yapıorum demı
az canım sıkkındı bu halimle güldürdün beni
tatlım Rabbim saqlıkla kucaqına almayıda nasip etsin cimcimemiz geliyor demekkii hazırlayın kızlar altınları bilezikleri
kızlar ben şimdi çıkıyorum sonra gene gelirim görüşmek üzere..

ilknurum nasılsın bebem ce'e diyip kaçma kıss azcık iki lafın belini kıralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…