- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
haklısın ablacım aslında burda olmamız büyük sans bizim için ve biz cok sanslıyız
dogruu aslında söylediklerin tesekkür ederiz melek abla tavsiyelerin önemli bizim için
yavrummm 18,00 de cıktım dun aksam ondandır
yaw dayanamıyom bebem ya kendımı tartıda buluyorum her sabah acı cekmek zewk verıor herhal15 gunmu kızzz meraktan cıldırırım benn 15 gun dayanamam
ILKNURUM menun superrrrrr
Teşekkür ederim bebeğim.....
ılknuruma katılıyorum bende makarna harıc gayet guzelms
ılk bıldırımde benden olsun efemmmmmm
başlangıç: 88,900 kg (17,05.2012)
geçen hafta: 72,00 kg ( bayram haftasıydı bır hafta oncesınden +500 deydım )
bu hafta: 70,500 kg
giden: 1500 gr
gelen: yook
t. giden: 18,400
hedef: 65
boy: 1.68
beden: 38,40
spor: 2 gun gobek bandı ıle yarımsar saat gobek calıstırma,
Meleğim tebrikler bebeğim hadi bakalım 65 e az kaldı maşallah sana.... Heycanla 65 olmanı ve o güzel başarı öykünü paylaşmanı bekliyorum...
başlangıç: 61.1 kg (03.09.2012)
2 hafta önce: 57.5 kg
bu hafta: 59.3 kg
giden: yok
gelen: 1,800 gr :84:
t. giden: 1.8 kg
hedef: 48
boy: 1.56
beden: 40
spor: yok
Hedefime asla ulaşamayacağım ben, 2 ay oldu yaa :84: :84: :84: :84:
SAGOL CAnım benımmmmmbu arada senın bıldırımıde gorelım askıtom hadııııı basarı oykumu yazacagım ınsallah canımmmm
Canım bende bildirim yapmak istiyorum ama tartım yok benim adama bi tartı aldıramadım o kadar da gösteriyorum bak şunu alalım felan diye sesi çıkmıyor yahuuu ama bu kez kararlıyım aldırıcam tekzende indirime girmişti... İnsan tartılınca daha motive oluyor ama gelde benimkine anlat...
Aynen öyle yapcam......bebegım erkek mılletıne anlatamazsın bazı seylerı bılırımkendın al canım en ıyısı bence dıjıtal olanlardan
kızlar kılo cızelgesını beceremedım ben o yuzden kaldırdım :44::44::44::44: nasılsa hergun burdan naklen yayın yapıorum demı
ztar nerelerdesin sen bakim...
Buralardayim efenim sessiz takipcinizim
Minik bebeğimizin cinsiyeti belli oldumu canım
bu arada yazmayı unuttum sessiz olmaz canım sohbete de gel özlüyoruz...
Kiz dediler canim bakalim hayirlisiyla kavusmayi da nasip etsin Yaradan..
Yahu yazmaz miyim yazarim tabisi hatta bende menulerimi paylassam iyi olur belki utanir olculu yerim:)) zira su anda ogutucu gibi bisey oldum ben.
Bakalim sena abla ok derse yazim en azindan olculu kilo alrim.
Sen naptin kilo cizelgen yok sen zaten epey vermemis miydin yahu:44:
Kiz dediler canim bakalim hayirlisiyla kavusmayi da nasip etsin Yaradan..
Yahu yazmaz miyim yazarim tabisi hatta bende menulerimi paylassam iyi olur belki utanir olculu yerim:)) zira su anda ogutucu gibi bisey oldum ben.
az canım sıkkındı bu halimle güldürdün benikızlar kılo cızelgesını beceremedım ben o yuzden kaldırdım :44::44::44::44: nasılsa hergun burdan naklen yayın yapıorum demı
tatlım Rabbim saqlıkla kucaqına almayıda nasip etsin cimcimemiz geliyor demekkii hazırlayın kızlar altınları bilezikleriKiz dediler canim bakalim hayirlisiyla kavusmayi da nasip etsin Yaradan..
kızlar ben şimdi çıkıyorum sonra gene gelirim görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?