Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

merhabalar kızlar ,melekciğim seni kutluyorum,ne güzel kilo vermişsin maşşallah,ben tartılmadım bugun,haftaya inşallah ama seni görünce heyecanlandım tavsiyelerini dikkate alıcam,
SABAHKİ MENÜM
kalkınca sirkeli karışımı içiyorum hergün.
kahvaltıda ise
1 yumurta az yağda
4 yeşil zeytin
1 kk light peynir
1 salatalık
1 lokma pekmezli ekmek
1 büyük dilim kepek ekmeği
ARA
1 elma

2 lt su

şimdiye kadar bu canlarım,son 2 sayfayı okudum melek ve erginsena ,yazılarınız benide dahada motive etti ,öpüyorum sizleri

Yok canim zaten diyet yapamam yani.. o kadar diyet arzum ve hirsim varsa dogumdan sonra gelsin litfen ben sadece menulerimi paylasmak icin demistim canim. masallah masallah hizli gelen kilo hizla gider.. hirsina saglik

Allah razi olsun sena abla.. dua edin bana da

canım şu sirkeli suyu içmeyelim midenede yazık aqzının tadınada.... pekmezli ekemqide kaçamak sayıyorum inşallah hergün yemiyosundur

Son düzenleme:

bızde senı opuyoruz canım benım motıve etmeye hazırız herzaman canım

Son düzenleme:
buğday ekmeği bulamadım kepek almıştım bimden ,mecburen yiyorum,pekmezide hergün yemiyorum senacım,bugün yedim enerji versin vede süt yapsın diye ,sirkeli karışımıda bende ödem olduğuna inanıyorum onun için içiyorum,acaba şu elmalı çay vardı bilirsiniz ondan içsem bebeğe bir zararı olurmu..

kızlar et ve tavuğun hangi kısımları daha az yağlı olur ,alayaımda stok yapayım tavuk göğsü mesela..ve kalorileri nedir

sirkeli suyu içme tatlım meyve çaylarının bebişe bir zararı olmaz ama sadece meyve çaylarının...yeşilçay form çayı gibi çayları kullanma sakın
kızlar et ve tavuğun hangi kısımları daha az yağlı olur ,alayaımda stok yapayım tavuk göğsü mesela..ve kalorileri nedir

et ürünlerini rahatlıkla tüketebilirsin cnm kalorilerini boşver sen karbonları önemli kocaman bir sıfır karbonu var

evdenmi getirdin kavurmayı quuu

ıvıt bebem hem lezzetlı hem doyurucu hemıde 0 daha ne olsun demı ha bıde belessssss

arucum soyledıgıne katılıorum efemmm bence hıccc gogus hafıf dıye ondan yeme sureklı mesela but ye ben cok yedım bı ara arzucum nerdeyse yumurtlıcan demıstı

ben bugün biber ve patlıcan dolması yedim melek etliydi çünkü kıymaları gözüme gözüme giriyordu çok canım çekti aslında hiç yemek istemedim ama bi baktım yemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…