az canım sıkkındı bu halimle güldürdün beni
:26::26::26: noldu canım bısımı oldu kıyamam sana :26::26:
CANım sen şimdi iki canlısın diet yapman doğru olmaz doğumdan bir kaç ay sonra başlarsın oldumu bebeğim.... Ama menülerini paylaşabilirsin sorun yok tamam...
Bebeğim ben 65 e kadar düştüm sonra bir iki kilo aldım özelliölede bayramda ama bu sefer hedefim 60 bakalım hayırlısı hedefe kadar devam...
az canım sıkkındı bu halimle güldürdün beni
tatlım Rabbim saqlıkla kucaqına almayıda nasip etsin cimcimemiz geliyor demekkii hazırlayın kızlar altınları bilezikleri
ilknurum nasılsın bebem ce'e diyip kaçma kıss azcık iki lafın belini kıralım
canım şu sirkeli suyu içmeyelim midenede yazık aqzının tadınada.... pekmezli ekemqide kaçamak sayıyorum inşallah hergün yemiyosundurmerhabalar kızlar ,melekciğim seni kutluyorum,ne güzel kilo vermişsin maşşallah,ben tartılmadım bugun,haftaya inşallah ama seni görünce heyecanlandım tavsiyelerini dikkate alıcam,
SABAHKİ MENÜM
kalkınca sirkeli karışımı içiyorum hergün.
kahvaltıda ise
1 yumurta az yağda
4 yeşil zeytin
1 kk light peynir
1 salatalık
1 lokma pekmezli ekmek
1 büyük dilim kepek ekmeği
ARA
1 elma
2 lt su
şimdiye kadar bu canlarım,son 2 sayfayı okudum melek ve erginsena ,yazılarınız benide dahada motive etti ,öpüyorum sizleri
patron kafa ütüledi arkadaşım işi bırakmaya kalktı tatsızlık yaşadık...bnmde canım sıkıldı haliyle...az canım sıkkındı bu halimle güldürdün beni
:26::26::26: noldu canım bısımı oldu kıyamam sana :26::26:
Yok canim zaten diyet yapamam yani.. o kadar diyet arzum ve hirsim varsa dogumdan sonra gelsin litfenben sadece menulerimi paylasmak icin demistim canim. masallah masallah hizli gelen kilo hizla gider.. hirsina saglik
Allah razi olsun sena abla.. dua edin bana da
ederiz canım dualarımız müşterek
merhabalar kızlar ,melekciğim seni kutluyorum,ne güzel kilo vermişsin maşşallah,ben tartılmadım bugun,haftaya inşallah ama seni görünce heyecanlandım tavsiyelerini dikkate alıcam,
SABAHKİ MENÜM
kalkınca sirkeli karışımı içiyorum hergün.
kahvaltıda ise
1 yumurta az yağda
4 yeşil zeytin
1 kk light peynir
1 salatalık
1 lokma pekmezli ekmek
1 büyük dilim kepek ekmeği
ARA
1 elma
2 lt su
merhaba canım hosgeldınnnnguzel sozlerın ıcın cokk tesekkur ederım ne zaman ıstersen yardımcı olurum canım elımden geldıgınce menune gelınce kac kılosun su anda bılmıyorum canım ama menun guzel kepek ekmegı deılde cavdar yada tam bugday yersen daha doyurucu olur canım. sırkelı su mıdenı rahatsız etmıomu canım bu arada???
şimdiye kadar bu canlarım,son 2 sayfayı okudum melek ve erginsena ,yazılarınız benide dahada motive etti ,öpüyorum sizleri
canım şu sirkeli suyu içmeyelim midenede yazık aqzının tadınada.... pekmezli ekemqide kaçamak sayıyorum inşallah hergün yemiyosundur
patron kafa ütüledi arkadaşım işi bırakmaya kalktı tatsızlık yaşadık...bnmde canım sıkıldı haliyle...
ıs ortamında oluo bole seyler cnım yasıyoz bole seyler takmasın sende uzulme
canım şu sirkeli suyu içmeyelim midenede yazık aqzının tadınada.... pekmezli ekemqide kaçamak sayıyorum inşallah hergün yemiyosundur
patron kafa ütüledi arkadaşım işi bırakmaya kalktı tatsızlık yaşadık...bnmde canım sıkıldı haliyle...
mesaj tekrarı
kızcelerım oglen menummm
bır tabak (tabak kucuk) kavurma
kozlenmıs bıber yogurtlu azzzzz
sirkeli suyu içme tatlım meyve çaylarının bebişe bir zararı olmaz ama sadece meyve çaylarının...yeşilçay form çayı gibi çayları kullanma sakınbuğday ekmeği bulamadım kepek almıştım bimden ,mecburen yiyorum,pekmezide hergün yemiyorum senacım,bugün yedim enerji versin vede süt yapsın diye ,sirkeli karışımıda bende ödem olduğuna inanıyorum onun için içiyorum,acaba şu elmalı çay vardı bilirsiniz ondan içsem bebeğe bir zararı olurmu..
kızlar et ve tavuğun hangi kısımları daha az yağlı olur ,alayaımda stok yapayım tavuk göğsü mesela..ve kalorileri nedir
evdenmi getirdin kavurmayı quuu
kızlar et ve tavuğun hangi kısımları daha az yağlı olur ,alayaımda stok yapayım tavuk göğsü mesela..ve kalorileri nedir
ıvıt bebem hem lezzetlı hem doyurucu hemıde 0 daha ne olsun demıha bıde belessssss
arucum soyledıgıne katılıorum efemmm bence hıccc gogus hafıf dıye ondan yeme sureklı mesela but ye ben cok yedım bı ara arzucum nerdeyse yumurtlıcan demıstı
ben bugün biber ve patlıcan dolması yedim melek etliydi çünkükıymaları gözüme gözüme giriyordu çok canım çekti aslında hiç yemek istemedim ama bi baktım yemişim
pırınc varmıydı ıcındeee bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bugün vakit niye geçmiyo yaaa.......
yoktu melekdolmaları sadece kıymayla doldurmuşlar
şakacıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııaksam hıc bısı yemezssın telafı ederık bebem takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?