Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

dovun benı ey topık ahalısı topıgın butun herbıseyını calarım yoksam sormadım daha bebem yaw sımdılık hırkız olarak takılıom evden

o mınık kzı yerım ben yerımmmmm

şşşşııttt ziyaretciii melek senmisin ypksam koz allah senin iyiliğini versin bitane daha üyelik yapta akşamlarıda ondan girersin kaçak kuçak olmazsın en azından canımm..

o saattekı zıyaretcı ben deeldım bebem ben 20,00-21,00 arası gırdım hırkız olarak
ülemı yapsam aceppp

evet Melek ablaa

saygıdeger topıgın saygıdeger uyelerıne selamlarrrr gunaydınlar efemmmmmm
ooooooooooo arzu hanım hosgeldınız efemmmmmm

dunku menum

sabah
1,5 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
peynır
zytın
ceyrek domates
zeytın

ıse geldıkten sonra
ınce bır dılım borek ıkı parmak buuklugnde ve kalınlıgında

ara
yok

ogle
kavurma
kozlenmıs bıber yogurtlu az

ara
2 tane mınık hosbes

aksam
2 kasık pırasa yemegı
bıraz cecıl peynırı

2,5 lt den bıraz fazla suuu

hosbes ve borege ragmen dunku kılomla aynıyım
denge budur ısteeeeeeeeeeeeeeeee

İyim canım canın sıkılmış bıraz takayın iş ortamında olur öyle şeyler...

Arzucum ben geliyorum sen ypksun artık akşamlarıda gelmiyorsun...
canım gündüz arada girdiqim için içim rahat kendimi akşam için zorlamıyorum...akşamda tavuklar gibi erkenden yatar oldum... yine gelmeye çalışırım cnm
ıtıraf edıorum her aksam zıyaretcı olarak topıgınıze gelen benemm :111::111::111: sıfremı bılmeyınce zıyaretcı olarak bakınıom

yaww kitlesenize şu topiqi çıkarken

günaydın canımmmmmmmmmmm

günaydın kızlarrr
işyerinde bazı sorunlar var aşamazsak 3 bayan işten çıkıcaz canım sıkkın son derece....burada yazılacak şeyler deqil..

Tabi hayatım yap bi üyelik daha akşamları paslaşırız...

Kız sen benim kız tatdan yenmez fena yanii...

günaydın kızlarrr
işyerinde bazı sorunlar var aşamazsak 3 bayan işten çıkıcaz canım sıkkın son derece....burada yazılacak şeyler deqil..

Arzu hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım... Ama bende çok merak ettim canım banada özelden yazarmısın:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…