- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
Arzuuuuuuuuuuuu topiğe akşamları hızsız geliyormuş okudunmuuu çabuk gel dövelim bu kaçak hırsızı kızım bi topiğe sahip çıkamıyoruz yahuuuu.....
Kız sen kazene sormadınmı ha la nasıl şifremi deyiştiririm diue veya unuttum felan bi sor yaaa akşamları canım sıkılıyooooo...
Çok sağolun, motive oldum, çok seviyorum ben bu topiği, hepinizi yaa
rıca ederız bebem
,
Çok haklısın abalcım, teşekkürler bilgilerin içinn
rıca efemmmmmm
Ne güzel canımm, çok sevindim
Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir
1 zeytin
Salatalık, yeşil biber, domates ( her biri 3-4 dilim )
Tavuk sucuk ( 5 ince dilim )
1 bardak portakal suyu
Ara yapmadım.
Akşam yemeği
1 porsiyon et
Bir kaç dilim salatalık turşusu
(Sebze yemeği yemem gerekti biliyorum ama babaannemdeydim, o da et yapmış, sarmalar da vardı ama dokunmadım hiç)
menun gayet guzel canımm
hayırlı geceler kızlar...
Menümü bpaylaşkcam ama öncelikl şunu demeliyim dışarda oldımız için evde yemedik akşam yemeğimi saat 4de kapadım sonra bişey yemedim heşeşim yediklerime...
Sabah
1 yumurta
1kızarmış t. Buğday ekmeği
1 köfte
Beyaz peynir
Zeytin
Ara yok erkenden akşamı bitirdim
Akşam 4 te
4 tane nugetts
Bir kaçtane patates kızartması
Salata
Suyu sadece 1.5 litre içebildim bu iyi olmadı ama dışarda olunca içemedim...
bazen eksık ıcılıyo bebem ama menu gayet ıyı ılknurum bebemmmm
Birde gelirken yağmuru yedik kızımla daha doğrusu yağmurdan çok kızım sırılsıklam etti ikimizi birikmiş yağmur sularına hoplaya zıplaya geldi benim minik cadım....
şşşşııttt ziyaretciii melek senmisin ypksam koz allah senin iyiliğini versin bitane daha üyelik yapta akşamlarıda ondan girersin kaçak kuçak olmazsın en azından canımm..
evet Melek ablaa
canım gündüz arada girdiqim için içim rahat kendimi akşam için zorlamıyorum...akşamda tavuklar gibi erkenden yatar oldum... yine gelmeye çalışırım cnmİyim canım canın sıkılmış bıraz takayın iş ortamında olur öyle şeyler...
Arzucum ben geliyorum sen ypksun artık akşamlarıda gelmiyorsun...
ıtıraf edıorum her aksam zıyaretcı olarak topıgınıze gelen benemm :111::111::111: sıfremı bılmeyınce zıyaretcı olarak bakınıom
yaww kitlesenize şu topiqi çıkarkenArzuuuuuuuuuuuu topiğe akşamları hızsız geliyormuş okudunmuuu çabuk gel dövelim bu kaçak hırsızı kızım bi topiğe sahip çıkamıyoruz yahuuuu.....
Kız sen kazene sormadınmı ha la nasıl şifremi deyiştiririm diue veya unuttum felan bi sor yaaa akşamları canım sıkılıyooooo...
saygıdeger topıgın saygıdeger uyelerıne selamlarrrr gunaydınlar efemmmmmm
ooooooooooo arzu hanım hosgeldınız efemmmmmm
dunku menum
sabah
1,5 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
peynır
zytın
ceyrek domates
zeytın
ıse geldıkten sonra
ınce bır dılım borek ıkı parmak buuklugnde ve kalınlıgında
ara
yok
ogle
kavurma
kozlenmıs bıber yogurtlu az
ara
2 tane mınık hosbes
aksam
2 kasık pırasa yemegı
bıraz cecıl peynırı
2,5 lt den bıraz fazla suuu
hosbes ve borege ragmen dunku kılomla aynıyım
denge budur ısteeeeeeeeeeeeeeeee
günaydın kızlarrr
işyerinde bazı sorunlar var aşamazsak 3 bayan işten çıkıcaz canım sıkkın son derece....burada yazılacak şeyler deqil..
günaydın kızlarrr
işyerinde bazı sorunlar var aşamazsak 3 bayan işten çıkıcaz canım sıkkın son derece....burada yazılacak şeyler deqil..
kızlar günaydın,sabah dayanamadım tartıldım veee 1,400 gr vermişim mutluyum.......
tmm cnm konuşuruz..nolduuu merakten olurum aksam konusalım mutlak teldennnnnnnnnnnn
aferinn sana muhteşemsin cnmkızlar günaydın,sabah dayanamadım tartıldım veee 1,400 gr vermişim mutluyum.......
ayy canım inşallah bir şey olmaz hakkında hayırlısı ,allah yardımcınız olsun.
dovun benı ey topık ahalısı topıgın butun herbıseyını calarım yoksamsormadım daha bebem yaw sımdılık hırkız olarak takılıom evden
o mınık kzı yerım ben yerımmmmm
o saattekı zıyaretcı ben deeldım bebem ben 20,00-21,00 arası gırdım hırkız olarak
ülemı yapsam aceppp
günaydın kızlarrr
kızlar günaydın,sabah dayanamadım tartıldım veee 1,400 gr vermişim mutluyum.......
kızcelerrrrr zaman gecmıoooooooo :111::111::111::111::111:
Arzu hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım... Ama bende çok merak ettim canım banada özelden yazarmısın:26:
a.s cnm iyiyim şükür bugun haftasonu zaten 2 haftadır da yoktum liseyi yapayım dedims.a. Hatunlar nasılsınız bakam cümleten...
a.s cnm iyiyim şükür bugun haftasonu zaten 2 haftadır da yoktum liseyi yapayım dedim
sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?