- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
ben sanıyorum hiçbir erkek canımhiçbir erkek böyel bir afeti göz ardı edemez hem senin için giydim dersin
selam bayanlar
baya geciktim girmek icin ama kadinlar matinesi yaptikda biraz mudur yok da
menumu yazayim hemen
07.30 = 2bardak su
08.00 = 2dlm kizarmis ekmek ustu peynir
10.00 = yesil cay + 1dlm baklava
12.00 = 1/2 k. corba + tavuklu pattes yemek + salata
16.00 = mandalina
18.00 = 1/2 k. corba + 1/2 p. makarna + 3yk yogurt
20.30 = 2 avuc cam fistigi + 1b. sut
hepsin ben yedim
ben en iyisi menulerimi toplu degilde yedikce yazayim en azindan aksama torparlama imkanim olur belki simdiye kadar yediklerimi yaziyorum
07.30 = 2sb. su
08.00 = 1/2 lavas icine peynir + yumurta + marul
10.00 = nescafe + mandalina
12.00 = 4 ksk. yayla corba + 3 yk. bulgur + salata
canım buqday tahıllı yada çavdar ekmeqi yememiz gerekiyor içinde hem vücudumuza lazım olan vitaminler var hemde kilo vermemize yardımcıben en iyisi menulerimi toplu degilde yedikce yazayim en azindan aksama torparlama imkanim olur belki simdiye kadar yediklerimi yaziyorum
07.30 = 2sb. su
08.00 = 1/2 lavas icine peynir + yumurta + marul
10.00 = nescafe + mandalina
12.00 = 4 ksk. yayla corba + 3 yk. bulgur + salata
heccc sanmam ama bı deneyem barı . afet mı cok tesekkur ederım canıkommmm
bugunku menum
sabah
lokantada yaptım kahvaltıyı
yarım domates 3 p
yarım salatalık 2 p
yumurta 0p
peynır 0,5 p
zeytın 1,5p
bır dılım cavdar 7 p
1/3 kesme seker cay ıcın mecburen koydum 4 p
toplam 18 p efemmmmmmmmmmm
canım buqday tahıllı yada çavdar ekmeqi yememiz gerekiyor içinde hem vücudumuza lazım olan vitaminler var hemde kilo vermemize yardımcıve en feal 2 dilim kahvaltıda yeme hakkımız var diqer öqünler ekmek yemiyoruz nescafe şekersizdir inşallah....ve fazla içme bu tür şeyleri çünkü vücudu şişiriyor...onu dışında haftada 1 defa 2kaşık olmak kaydıyla pilav yada makarna yeme hakkımız var onun için sen bu hakkı dün kullandıqından 1 hafta süreyle tekrar yememelisin
melek lütfen şu şekeri katmaa iqrenç bir tadı var kes artık lütfen canım..
Peki bir günde nekadar karbonhidrat almamız lazım zayıflamak için...
Kendi kilona gör ehesaplıcaksın canım onu...mesela 70 kilo olan biri 70in nekadar altında kapatırsa okadar hızlı kilo verir..ama 70in üstüne çıkarsa kilo alır..ona göre hesaplamak gerekiyor..Peki bir günde nekadar karbonhidrat almamız lazım zayıflamak için...
KIZCE sekersızde hıcc ıcemıom ama mdemı bulandırıo hem bak sevımlı hale gırdırm 3/1 koydum bebem yawww
ben 25-30 ıle kapıyodum gunu canım
Kendi kilona gör ehesaplıcaksın canım onu...mesela 70 kilo olan biri 70in nekadar altında kapatırsa okadar hızlı kilo verir..ama 70in üstüne çıkarsa kilo alır..ona göre hesaplamak gerekiyor..
miden bulanmaz canım alışırsın....sonrada şekerli içince midesi bulanıyor insanın..hem bukadar insan şekersiz içebiliyorsa sende yapabilirsin deqilmibugüne bugün 20 kilo vermiş insansın okadarcık şeyimi başaramıcaksın..
canım bırıncısı lavas yememeye calıs onun yerıne tam bugday yada cavdar ekmegı tercıh et 2 dılım
2) arada hem nescafe hemde mandalına cok bence bırını sec umarm nescafe sekersızdır bu arada
3) oglelerı hergun bulgur pılavı yeme onun yerıne sebze ye cok sevıosan haftada 1 yıyebulursun
kızlar öğlen menüsü
tarhana çorbası
ciğer-soğan
bulgur pilavı
ayran
hangisinden nekadar yiyim..ve ekmek yemem lazım açım
ekmek zaten seni acıktırır canım doqru sandıqımız birçok şeyi yanlış biliyoruz..ekmek yediqinde kan şekerin birden yükselicek biraz sonrada aynı hızlı düşecek onun için ekmek yasak...sabahki ekmekte kesinlikle beyaz ve kepekli olmucaz
Güzel bir menün var bugün...çorba+ciqer+soqan+ayran seni fazlasıyla doyuracak canım..bu arad günlük 3 litre suyunu içiyorsun deqilmi bu çok önemli su içemzsen hem acıkırsın hemde kilo veremezsin...
canım buqday tahıllı yada çavdar ekmeqi yememiz gerekiyor içinde hem vücudumuza lazım olan vitaminler var hemde kilo vermemize yardımcıve en feal 2 dilim kahvaltıda yeme hakkımız var diqer öqünler ekmek yemiyoruz nescafe şekersizdir inşallah....ve fazla içme bu tür şeyleri çünkü vücudu şişiriyor...onu dışında haftada 1 defa 2kaşık olmak kaydıyla pilav yada makarna yeme hakkımız var onun için sen bu hakkı dün kullandıqından 1 hafta süreyle tekrar yememelisin
abla melek ablayada aynisini soyledim maalesef mahrumiyet bolgesindeyim ekmek olarak lavas - eti form kizarmis - corek dedikleri ekmek var bende bigun kizarmis bigun yarim lavas yiyordum ama siz ne derseniz oule yapayim lavas dedigimde bizim yufka ekmegi tamam bidaha makarna yok pilav yok nescafe zaten kirk yilda bir bugunama beni duzeltin lutfen yardimlariniza ihtiyacim var
5. Takımdan slmmm
Erginsena bu yedıklerınızın yanında ki puanlar ne oluyor? Merak ettim kh degerlerımı acaba?
bulgur harıc yıyebılısın hepsını tarhana zaten ekmek yerıne gecer canım merak etme doyarsınkızlar öğlen menüsü
tarhana çorbası
ciğer-soğan
bulgur pilavı
ayran
hangisinden nekadar yiyim..ve ekmek yemem lazım açım
Bi tabak bulgur pilavında ne kadar karbon var acaba
hayırlı sabahlar kızlar...
Nasılsınız keyifler yerindemi..
Dünki menümü paylaşayım
Sabah
İki dilim tam buğday ekmeği çok kızarmış
1 h. Yumurta
İki ince dilim domates
Ara
Yarım elma
Öğlen
Tarhana çorbası
Ara
1 h. Yumurta
Akşam
Tarhana çorbası
3 litre su iki kupa yeşilçay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?