günaydın kızalr herkese hayırlı cumalarr
kilo bildirimimi iftiharla sunarım
başlangıç 90
geçen hafta 86.9
bu hafta 84.5
giden 1400
toplamda 5500
hedef 58
spor yok
boy 165
beden 44
:119::119::119::119::119::119:
arzu hanımmmmmmmmmmmm meydanı bos buldunuz sanırım haftaya korkkk bendennnnnnnnnnngıdısım suskun olmustu ama donusum muhtesem olcekkkkkk
biraz daha dönmesen meydanlaraaz yetişeydin sana
hadi meleqimm kim tutar seniiiiiii...........PAZARTEsı gununden ıtıbaren goreceksın kuzu haftada en az 2 kıloyu garantı edıom ayrıca hoplamalı zıplamalı sporda yapıom bennn
ya ne güzel kafana koymussun zayıflamıssın bende sabah başlıyorum akşam olasıya kadar dayanamıyorum aslında fazla bir kilomda yok yaşım 23 60 kiloydum ama önceden ne yersem yiyim 47 kiloda kalırdım taki memur olasıya kadar hep otruuyorum kendimi et torbası hissediyorum.keşke bende sen gibi olsam .
sabah sadece pohço yiyorum çayla çünkü mesaim 8 başlıı öglen atıştırma çorba kahvaltı olabilio akşamda maşallah kıtlıktan cıkıyorum sanki ama ben gece yatarken mutlaka yiyorum ondan sanırım((( bende sein gibi yapıcam bakalım nolucak halim
günaydınlar diyet yapan annenin sütü ekşir bebek emmezmiş doğrumudur bebeğim 17 aylık diyet yapmak istiyorum
KIZLAR dun 25 dakıka kardıyolu tum vucudumu calıstıan hareketler 6 dakıkada agır gobek egzersızı yaptımm muthısss ıyı hııssedıyorummm
günaydınlar diyet yapan annenin sütü ekşir bebek emmezmiş doğrumudur bebeğim 17 aylık diyet yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?