Arzucuğummmm hoşgeldin canım
İnşallah çok güzel geçmiştir kısa tatiliniz
Valla KV konusunda keşke seninki gibi olabilsemMaalesef bende burcumun özelliklerini fazlasıyla taşıyorum Balık burcuyum ve bazen çok ufak şeylere sevinebilirken çok ufak şeylerede kırılabiliyorum :26:
Ama dediğin gibi hayat insanı pişiriyor zamanlaGeçmişte en ufak şeye üzülüp ağlıyordum ( ki çok çok ağır laflar ve hakaretlerede maruz kaldığım oldu ) hatta resmen hayattan koptuğumda olmuştu ama baktım ben mutsuz oldukca birileri resmen bayram ediyor bende tavrımı değiştirdim zorda olsa
Herkes hak ettiği kadar değer ve saygı görür bundan sonra benden dedim ve o günden sonra beni rahatsız eden bir tek kelime bile olduğunda anında şakayla karışık da olsa gereken cevabı veriyorumEşim de sağ olsun bir gün bile niye öyle yapıyorsun demedi çünkü kendi annesine laf söyleyemediği için en güzelini yapıyorsun hiç beni bulaştırma diyor
Nasılsa hatun beni öylede böylede sevmiyorvarsın bari içimde kalmasın
Rabbim herkese mutluluk, huzur ve iyi geçim versin ....Aminnnnnnnnnnn
Ohhhh çok iyi yapmışsınız valla Nüketciğim
Benim büyük cadı nedense pek bir memnuniyetsizsırf güzel bir gün geçirsin diye Emirgan korusuna gidelim dedi eşim ama hatun daha yolda felaket trafik var diye söylenmeye başladı neymiş nerden çıkmış bu Koru gezisi falan diye Len dedim başka çocuk olsa havalara uçar sen niye böyle yapıyorsun bak işte denizi seyret insanları seyret Oradada bir kare resmini çekmemize izin vermedi ha bire yüzünü kapattıp durdu küçük cadının çeketiyle Kılçıksın kızım sen dedi babası bu seferde ufaklık başladı Beyza kılçıksın sen diye uyardıkta öylelikle sustu oda
Belki Almanyaya gidince bir ay bizden uzak kalınca özlerde biraz daha farklı davranır gelinceo özlemem bol bol geziceğim Anannemle diyor ama eminim 10 gün sonra en geç başlar sizi özledim diye gözlerini şıkırdatmaya
Ergen gerisi hiç Terlik Piskoloğu ile tanışmadı ya ondandır diyorum annem hemen ben sizi döverekmi büyüttüm diyoreeee peşimden babammı terlik sıpıtıyordu diyincede orasını karıştırma diyor
Kızlar size sorum olacak.Son zamanlarda 3 haftadır falannn ciddi anlamda ama anlatamam canım tatlı çekiyorrr .
Çikolata falan fark etmez ama özelikle sütlü tatlı dondurma ne oldu anlamıyorum valla her Cumartesi sütlü tatlı yapıyorum eve,e Hafta içi ise dün mesela normal de baklavaya çok rahat"hayır" diyebilen ben baklava"hayır" diyemedim.Birde ben devamlı tarçın çubuğu kullanıyorum yani şeker krizi olmaması lazım ama bilmiyorum çok fazla canımı sıkıyor.:44:
Aslında vaktim olsa kan şekerimi ölçtürmek istiyorum ya şeker var yada iş yeri çok karışık ben mutsuzum tatlı yemeye bağladım olayı başka bir neden ise hamile olma ihtimali (ama hiç belirti yok daha yeni bitti regl dönemim) Mesla şu an ah tatlı olsa da yeem diyorum okadar yani
Az ucundan olsa gam yemiyecem de az ucundan olmuyor sonunu getirene kadar yiyorum başka bir yolu yokmu yada vucudum eski kiloma geri dönmem için mi yapıyor çünkü öyle oluyormuş vucüd eski alıştığı kiloya bir zamandan sonra geri dönemeye çalışıyormuş
herkese günaydın....bikaç gündür gelemiyorum buraya.dün annemlerin çiftliğine gittik.sanki kıtlıktan çıkmış gibi yedim.kahvaltıda cips bile yedim.okadar yani.öğlende mangal tavuk ve biraz sucuk,bol kısır yedim.ama bunlardan sonra bişey yemedim.akşam yemeği yok yani....benim iradem mi yok anlamıyorumki.kilo verdiğimi görünce kendimi ödüllendiriyorum sanırım.verdiğim kiloyu almakla birlikte üzerine biraz daha alıyorum.nasıl bir diyetteyim ben:26:
Canimcigim siz ergenlik duruma geçiş yapmişsiniz..Gerçekten çok zor allah sana güç kuvvet, sabir versin. ve çarçabuk bitsin bu dönem...
...Bende güzel bir kahvalti yaptim...
mantarli omlet, sekersiz çay, 2ad. çeri domates, bur parça izmir tulumu..
sevgiler
bende 400 gr la açtım günüherkeze naydınnnnnnnnnnnnnnnnndunku menumlen sadece 400 gr vermısım benı kesmedı ama napalım hıc yoktan ıyıdr efem
dunku menum
sabah
1 dılım uno denge 6
peynır 0,5 p
zeytın 1 p
yumurta 0 p
ara
3 adet yesıl erık 1
ogle
et doner 0 p
az yogurt 2 p
ara
yarım mılka gofret 10p
aksam
300 gr sardalya tava 18p
marul salatası 5 p
3 lt yakın su
43,5 p ıle gunu kapamısım ve sadece 400 gr gıtmısssssssssss
Çok geçmiş olsun canım
İnşallah bir an önce toparlanırsın
canım yaaaa çok geçmiş olsun.....
biran önce toparlanırsın inşaallah........
sirkeli suyu eklem içlerine bir bezle koymak ateşi düşürür diye biliyorum ama ne kadar doğru onu bilmiyorum.......
canım hem geçmiş olsun, hemde kolay gelsin derslerin sana.....
cecosum, sanada afiyet olsun. Yarin senden güzel süprizler bekliyorum.
Senin tatli dilinin çözemiyeeceği durum yok bence.
Ahfa çok geçmis olsun. Acil şifalar. Baskülünüde güle güle bol zayiflamalı kullan.
Bende ögle yemeğimi yedim;
Soganli maydanozlu, bol limolu, zeytin yağlı satala. 5 minik parça ızgara karaciger. Büyük bir bardak kefir. Simdi yesil çayim demleniyor..
ceco yaaaaa gordunmu yaptıgımı
Üzülme melekciğim yemeseydin iyidi ama sonuçta olmuşla ölmüşe çare yokDaha erken Allahtan o yüzden kendini yıpratma akşama yemeğini biraz daha hafif geçirip dengelersin nasılsa
Ya aslında kendimizi şartlandırsak ya kaçamak başına kendimize ceza uygulasakhani ne bileyim liste dışına çıkarsak yaptığımız kaçamağın zararına göre yada Karbon değerine karşılık spor değeri 10 sa karşılığında 10 mekik gibi hem en azından spor yapmış oluruz yada spor istemiyorsak kaçamaklardan uzak dururuz
Bol bol su ve yeşil çayda içAslında söylememe bile gerek yok sonuçta benden çok daha iyi biliyorsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?