Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

RAMAZAN LİSTEMİZ ARKADAŞLAR...

SAHUR; İlk önce yarım litre su içilecek...
Kahvaltımızı nasıl yapıyorsak sahurumuzuda aynen öyle yapıcaz..ne bir eksik ne bir fazla...beyaz ekmek/pide kesinlikle yenmeyecek hem kilo aldırıyor hemde çabuk acıkmamıza neden oluyor...günler uzun lütfen harfiyen uygulayalım... tatlı ve meyve türü hiçbirşey yenilmeyecek...sahur bitiminde yarım litre daha su içilip niyetleniyoruz kızlar...
örnek;
sahur
yarım litre su
1 haşlanmış yumurta
2 dilim buqday/çavdar yada tahıllı ekmek yada tost
yarım domates
yarım salatalık
peynir/zeytin/yeşillik olabilir
bitki çayı...
yarım litre su...

iftar;
yarım litre su
1 hurma
mutlaka 1 kepçe çorba
1 servis kaşıqı sebze yada 1 küçük porsiyon ızgara
salata yada yoqurt
yarım litre su

ara
1 bardak süt/bir kase yoqurt yada 1 tane meyve..

şimdiye kadar 2 litre su içmiş olduk...iftardan yatana kadarda 1-1.5 litre su içip geceyi tamamlıyoruz...

misafirliqe gittik yada biri geldi ne olucak?
liste yine aynen uygulanacak...haftada 1 sütlü tatlıdan YARIM dilim yeme hakkımız var...fazlası kesinlikle yasak...:20::20:
:20:
ve bildirimler perşembe akşamı iftara 5 dakika kala tartılıp cuma sabahı yapılıcak..sahurdan önce tartılırsanız fazla çıkarsınız...
Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum Allah kolaylık versin kardeşlerim...

çok sağol Arzu liste için . Bizim net kaç gündür yoktu. Ancak geldi adaptörü yanmış modemin :((Neyseki yapıldı. İnş herkes iyidir...

kızlar nasıl gidiyo oruçlar...hafta sonu giremedim cmtsi kayınvalidemlerdeydik pazarda annemlerde felaket kötü geçti çok yedim börekler tatlılar yemekler :17:midem bile ağrıdı önceden ağrımazdı şimdi ağrıyo çok yiyince çıkarma isteği oluyo midem küçülmüş bide wcye pazar günü 3kere çıktım:53: form çayı içmediğim halde ishal olmusum:17: regli olduğum içşn oruç tutamıyorum az önce yaptım kahvaltımı öncesinde küçük bi dilim tatlı yedim 1 dilm ekmek sonradan pişman oldum bugün toparlıycaktım güya ama aksama artık çok hafif geçiricem dolaptada yemeklerim var ama onlardan yemiycem eşimde işte bu hafta oruçunu işte açıcak 1de gelicek bu hafta gececi yemekler kalıcak:50: neyse kızlar sizin nasıl geçti hafta sonu bu arada kayınvalidem bacakların bile incelmiş diyo bakıyo bakıyo tam demiyoda zayıflamışsın:27: oğlumda hafta sonu beniçok yordu yaramazlık yapıyo gezmelerde olunca:emir_bebek: neyse kızlar görüşürüz kimsecikler yok :50:

Son düzenleme:
hayırlı günler kızar bjgün keyifler nasıl bakalım...
Benim üzerimde çok fena bir ağırlık var... Berrayı bugün doktora götürdüm gece boğazı çoö kötüydü bürde ateşi 39 u buldu ateş düşürücü birde rezene çayı içirdim gece rezeneyi içtikten sonra bademcikleri yumuşadı öksürüyor ama ortalıkta ordan oraya koşuyor oyundanda geri kalmıyor şimdilik sadece ateşi var doktor aferin şurubu yazdı....

İş aldım kadınla konuştum yarın getir dedi ama benim hiç kalkıp iş yapasım yok nedense amypmalıyım yoksa bitmicek bu işler neyse ben yavaş yavaş iş yapmaya koyulayım...

hayırlı geceler kızlar iki gündür üzerimde bi ağırşık var hiç birşey yapmak istwmiyorum zaten iftardan sonra dahada bi yoruluyorum birşey yapamıyorum zaten iki gündürde kasıklarımda tuhaf bir sancı var birden bire sancılanıyorum çok kötü oluyorum afedersiniz idrarımo yaparlen bile çok sancım oluyor...
Dünde iş aldım onlarıda yapmadım bir türlü elim gitmedi poşetin içinden bile çıkaramadım kadın acil felan demedi ama inşallaj bir sorun çıkmaz..
Şuan yerimden kalkasım yok...
Allaj kısmet ederse salı günündn itibaren davetlere başlıcam ne yemek yapsam bilemiyorum..

çook geçmiş olsun canıımm bende de oluyor ara ara klima vs birde yaz günleri camlar açık yatıyoruz sanırım istemeden üşütüyoruz ayaklarını sıcak tut yada sıcak su torbası felan koy..

Benim üzerimde çok fena bir ağırlık var... Berrayı bugün doktora götürdüm gece boğazı çoö kötüydü bürde ateşi 39 u buldu ateş düşürücü birde rezene çayı içirdim gece rezeneyi içtikten sonra bademcikleri yumuşadı öksürüyor ama ortalıkta ordan oraya koşuyor oyundanda geri kalmıyor şimdilik sadece ateşi var doktor aferin şurubu yazdı....

İş aldım kadınla konuştum yarın getir dedi ama benim hiç kalkıp iş yapasım yok nedense amypmalıyım yoksa bitmicek bu işler neyse ben yavaş yavaş iş yapmaya koyulayım...

çook geçmiş olsun canm kıyamam ben yaa aferin ona iyi gelicektir eminim.bence kendini yormadan yavaş yavaş yapabilirsin canm

Günaydın herkese kızlaaar. Ben yeni bir günlük açıp zayıflama serüvenine tekrar dahil oldum. Birlikte motive olmayı çok isterim. Diyetler nasıl gidiyor bakalım?

geçmiş olsun cnm dondurma yediyse ondan olabilir sürekli ılık ve sıcak şeyler içir

Herkese hayırlı akşamlar,

Çok kızgınım bu akşam kendime, bu topikten çıkıp benim nasıl kilo alınırların arasına katılmam lazım sanırım.:43: Ne güzel başlamıştım ramazana sena hanımın diyet listesine de büyük oranda dikkat ettim. Ancak 3 gün sürebildi. Pazar akşam iftardan önce tartıldığımda 67yi gördüm, lakin akşam adet oldum. Dolayısıyla bugünüm oruçsuz ve ziyanla geçti, bu akşam tartıldığımda ise sonuç felaket 69... İnanamıyorum kendime yaaa. Bir insan nasıl bu kadar iradesiz olabilir. Nasıl geçecek bu altı gün bakalım. :52:

çook geçmiş olsun canıımm bende de oluyor ara ara klima vs birde yaz günleri camlar açık yatıyoruz sanırım istemeden üşütüyoruz ayaklarını sıcak tut yada sıcak su torbası felan koy..

geçmiş olsun cnm dondurma yediyse ondan olabilir sürekli ılık ve sıcak şeyler içir

Kızlar çok teşekkür ederim allah razı olsun sizden... Dondura yemedim ama soğuk su çok içtim iftarda ondan olsa gerek...

Son düzenleme:
Herkese hayırlı akşamlar,

Çok kızgınım bu akşam kendime, bu topikten çıkıp benim nasıl kilo alınırların arasına katılmam lazım sanırım.:43: Ne güzel başlamıştım ramazana sena hanımın diyet listesine de büyük oranda dikkat ettim. Ancak 3 gün sürebildi. Pazar akşam iftardan önce tartıldığımda 67yi gördüm, lakin akşam adet oldum. Dolayısıyla bugünüm oruçsuz ve ziyanla geçti, bu akşam tartıldığımda ise sonuç felaket 69... İnanamıyorum kendime yaaa. Bir insan nasıl bu kadar iradesiz olabilir. Nasıl geçecek bu altı gün bakalım. :52:

canim regl döneminde vücut su tuttugu icin 1-2 kilo fazla gösterebilir tarti, anca adetten 48 saat sonra belli olur kac kilo verdigimiz :1: devam et sen vazgecmek yok :8:

gecmis olsun bebegine canim kiyamam yaa :(

slm arkadaşlar halen takipteyim sizi:)
benim size bikaç sorum olucaktı yanıtlarsanız çok sevinicem valla
şimdi ben akşam teraviden gelip hemen saoyunup yürüyüşe çıkıyorum annemlerin parkında 3 km lik bi alan var 1 tur atıyorum 20 dk sürüyo üstüne bide 20 dk aletlerde spor yapıyorum bu yeterlimidir acaba ?

bu ramazanda akşam karpuzu çoğalttım acaba zararlımı?
bide komposto işine ne diyosunuz?

yorumlarınıza gerçekten çok ihtiyacım var valla

nerelerdesiniz kızlar bugün kimse pek girmedi topiğe bende yarın eğer reglim gelmezse oruç tutucam gidiyim sofrayı hazırlıyım yumurtalı ekmek istedi eşim karnımda çok acıktı :56:görüşürüz kızlar:16:

kızlar hayırlı ramazanlar

ramazan koşturarak geçiyor işte malum net yasak

eve gelince namaz kuran sofra hazırlığı derken ezan okunmuş oluyor bugün yalnızdım evde onun için hemen girdim bişeyler yazıyım diye şimdi bulaşıkları yıkayıp namazımı kılcam sonra teravihe gidicem

hepinizi çok öpüyorum allahım oruçlarımızı kabul etsin

arkadaşlar, ben de geçmişi okuyordum da yarım kalmıştı ondan liste biraz aksadı zira kaç günün açığını kapamaya çalışırken bir de evdeki durumlardan dolayı pek nete giremiyorum o yüzden affınıza sığınıyorum
bu arada teknik bir sebepten dolayı bugun açılan konular, yazılmış tüm yazı ve yorumlar silinmiş maalesef:50:
yani bugunu hiç yaşamamış gibi oldu kk:37:
aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz, bilginize arz ederim:42:
http://www.kadinlarkulubu.com/sited...digimiz-teknik-sorun-sebebi.html#post25645989

Back
X