günaydın canım...
burasıda aynen öyle kötü kapalı sıkıcı bi hva var...
bugün h.sonu olduğu için geç kalktım ben..birde kaçamak yaptımöğle yemeği olmayacak bugün 2 ana 2 ara ile kapatıcam sanırım...
dişçiye gidicem bugün aslında diş dr hiç sevmediğimden bu zamana kaldı aslında 1 yıl öncede gitmem lazımdı
buraya kadar kaçabildimyine de gitmesem mi acaba diye düşünüyorum offff çok sıkıcı
nedense dişçiler hep negatif enerji verirler bende küçükken bir defasında dişçiye gidip aqzımı açmamıştım
 gelincede annemden bir ton sopa yemiştim
 gelincede annemden bir ton sopa yemiştim  sen sen ol gitmemezlik yapma canım
 sen sen ol gitmemezlik yapma canım  sonra daha büyük sorunlar çıkıyor karşına ...
 sonra daha büyük sorunlar çıkıyor karşına ... 

1 fincan şekersiz çay 3,5 çizi sandaviç bisküvi,1 halley,2 tane hanım eller,k-bar çikolata,bi avuçdan daha az kuruyemiş
 1 fincan şekersiz çay 3,5 çizi sandaviç bisküvi,1 halley,2 tane hanım eller,k-bar çikolata,bi avuçdan daha az kuruyemiş

benide aranıza alın. keçen kış 70-79 topiğinnde 8 kilo vermiştim sizlerle...ağustos ayına kadar 68 leri gördüm .. şimdi ise 73 kiloyum
 benide aranıza alın. keçen kış 70-79 topiğinnde 8 kilo vermiştim sizlerle...ağustos ayına kadar 68 leri gördüm .. şimdi ise 73 kiloyum