Deterjan ne baktın mı tarihine ? Bide ben deterjan gözüne değil direk makinenin içine atıyorum daha mis gibi yıkıyor bir deneArkadaşlar bulaşık makinam yeni Bosch daha 6 aylık.deterjanı eritmiyor son üç yıkmadır bulaşıklar da kirli çıkıyor.betten baktın deterjanın kullanım tarihi geçmiştir falan yazmışlar.kullanım tarihi geçen deterjanı ne yapayım şimdi atayım mı bir
Çözümü var mı?
Sürekli ayni programda yikiyorsan eritmez. Arada degisik programda yika misal hep 60 dk da yikatiyorsan eritmsz benimde oyle olmuştu program değiştirdim halloldu. Surekli ayni surede yikatmamaya ozen gösteriyormArkadaşlar bulaşık makinam yeni Bosch daha 6 aylık.deterjanı eritmiyor son üç yıkmadır bulaşıklar da kirli çıkıyor.betten baktın deterjanın kullanım tarihi geçmiştir falan yazmışlar.kullanım tarihi geçen deterjanı ne yapayım şimdi atayım mı bir
Çözümü var mı?
Tamam bir de öyle deneyeyim. Deterjanım kuantum bir sürü para verdim 160lık aldım netten . Şimdi çöpe gitmesin o kadar paraDeterjan ne baktın mı tarihine ? Bide ben deterjan gözüne değil direk makinenin içine atıyorum daha mis gibi yıkıyor bir dene
Deterjanın markası ne? Ben fairy platınıuım kullanıyorum, hıc boyle bısey ile karsılasmadım 4 yıldırAslında tarihi geçmemiş olmadı lazım.trendyolsan aldım 160 lık paket. Daha 2 ay olmadı.kutuyu attım. Son kullanma tarihine bakamıyorum.
Finish quantum 2 ay önce aldım.Deterjanın markası ne? Ben fairy platınıuım kullanıyorum, hıc boyle bısey ile karsılasmadım 4 yıldır
Finish quantum 2 ay önce aldım.
Bi de fairy platinıum deneyin,memnun kalırsınız sız de, makinenin deterjan haznesi kapagı mı sert acaba? O yuzden mı acılmıyor ki? Tutukluk yapıyorsaEki Görüntüle 2776856 Bu şekilde kalıntı kalıyor ve kap kacak tam yıkanmıyor.
Bir sonrakine onu alırım.ama şimdi elimde 100 sen fazla finish quantum var.yazık olacak bunlara.çöpe mi atayım.Bi de fairy platinıum deneyin,memnun kalırsınız sız de, makinenin deterjan haznesi kapagı mı sert acaba? O yuzden mı acılmıyor ki? Tutukluk yapıyorsa
Yok yok atma, hazneyı kontrol ettir bi de.. Tutukluk yapıyordur belkıBir sonrakine onu alırım.ama şimdi elimde 100 sen fazla finish quantum var.yazık olacak bunlara.çöpe mi atayım.
Sorun tabletin çözünmemesi. Çekiçle ezip deterjan gözüne koyun. Bu şekilde idare edip bitirin. Hatta kv em kırıp ikiye ayırır. Daha az deterjanla yıkar. Sıvı deterjanlar en iyisi.Tamam bir de öyle deneyeyim. Deterjanım kuantum bir sürü para verdim 160lık aldım netten . Şimdi çöpe gitmesin o kadar para
Ben ilk başta çalıştırmadan direk içine atıyorum hem ön yıkamayı da deterjanlı yapıyor hem kalıntı koku çok olmuyor beni rahatsız ediyor makineyi açınca aşşırı deterjan kokusu olması sanki bulaşıklarda deterjan kalıntısı çok oluyor tabaklardaEki Görüntüle 2776856 Bu şekilde kalıntı kalıyor ve kap kacak tam yıkanmıyor.
TeşekkürlerBen ilk başta çalıştırmadan direk içine atıyorum hem ön yıkamayı da deterjanlı yapıyor hem kalıntı koku çok olmuyor beni rahatsız ediyor makineyi açınca aşşırı deterjan kokusu olması sanki bulaşıklarda deterjan kalıntısı çok oluyor tabaklarda
Bizde de daha yılı dolmamış bosch makinada benzer bir sorun olmuştu, pervanelerden biri bozulmuş tam kapasite çalışmıyordu, o değişince düzeldi. Siz de çağırmışsınız zaten servisi, muhtemelen makinayla ilgili bir mesele, tabletleri atmayın siz :)Arkadaşlar bulaşık makinam yeni Bosch daha 6 aylık.deterjanı eritmiyor son üç yıkmadır bulaşıklar da kirli çıkıyor.betten baktın deterjanın kullanım tarihi geçmiştir falan yazmışlar.kullanım tarihi geçen deterjanı ne yapayım şimdi atayım mı bir
Çözümü var mı?
Bizde de daha yılı dolmamış bosch makinada benzer bir sorun olmuştu, pervanelerden biri bozulmuş tam kapasite çalışmıyordu, o değişince düzeldi. Siz de çağırmışsınız zaten servisi, muhtemelen makinayla ilgili bir mesele, tabletleri atmayın siz :)
Çamaşır makinasında mı kullansam diye düşündümBizde de daha yılı dolmamış bosch makinada benzer bir sorun olmuştu, pervanelerden biri bozulmuş tam kapasite çalışmıyordu, o değişince düzeldi. Siz de çağırmışsınız zaten servisi, muhtemelen makinayla ilgili bir mesele, tabletleri atmayın siz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?