- 8 Ağustos 2017
- 429
- 322
- 53
Aynen iyi zamanda çok iyidir. İnadı tutmaya görsün.ayyyy evet ya aynı benim sevgilim bi olay olduğunda dediğiniz gibi aynen dönüp kıçını yatar ama iyi zamanlarda melek gibidir çok iyidir kötüyken de çok kötü
O zaman sizin verdiğiniz kadar değer vermiyor demek ki. Ya da sık sık kavga etmekten aranızdaki iletişim bozulmuş.ikimizin arasında da aşk değilde zaten sevgi var gibi bizim sadece aramama sebebim de bi olay olduğunda sürekli benim alttan almam sürekli gel barışalım diye benim mesaj atmam artık bu durumdan çok sıkıldım ve kendimi gurursuz gibi hissediyorum bide biz çok kavga ettik olur olmaz şeylere sanırım biraz da o yüzden bıktı benden
merhabalar arkadaşlar, inşallah hepiniz iyisinizdir. Benim derdim erkek arkadaşımla kendisi çok inatçı biridir ve sevdiğini bilmeme rağmen gururundan filan ödün vermez bi konu hakkında ben trip attım ve sadece yazdıklarına cevap verdim onun haricinde tek mesaj attım 2,3 gün böyle devam etti ondan sonra oda günaydın mesajı bile atmayınca bende atmadım tabi ki ikimizin de inadı 5 gündür konuşmuyoruz ?? Böyle bi durum yaşayan arkadaş varsa benim müdahelem olmadan nasıl birşey olmalı ki bana yazmak zorunda kalsın bi fikriniz varsa çok mutlu olurum arkadaşlar. İyi akşamlar.
sana tek diyecegim su cok taviz vermekten degersiz olacaksin ..valla işte o tarz şeylerden kuduran bi insan değil direk şey düşünüyor bensiz bu kadar mutluysa yolu açık olsun tarzı
ayni benEvet aynı. Hep de problem oluyor bu durum. Vurur kafayı yatar uyur bir de. Tek kelime etmez. Çoğu zaman ilk adımı ben atarım.
Ayrı şehirlerdeyseniz kesin başkası vardır bende senn gibi böyle bi konu açmıştım ben burda gün sayarken adam kimşerin koynundaymış :/ yani hepsi aynı değildir tabi ama buda aklında olsun üzüldüm bi an kendimi gördüm saf gibi 20 gün saydım sonunda ben aradım ahh ahh bilseydim adam keyfinw bakmış aldatmış arar mıydım hiççok inatçı
yok ya ben aldatacağını düşünmüyorum o konuda güveniyorum gerçektenAyrı şehirlerdeyseniz kesin başkası vardır bende senn gibi böyle bi konu açmıştım ben burda gün sayarken adam kimşerin koynundaymış :/ yani hepsi aynı değildir tabi ama buda aklında olsun üzüldüm bi an kendimi gördüm saf gibi 20 gün saydım sonunda ben aradım ahh ahh bilseydim adam keyfinw bakmış aldatmış arar mıydım hiç
haklıssın kardeşimsana tek diyecegim su cok taviz vermekten degersiz olacaksin ..
ahahaha güzel bakış açısıBaşlığa ithafen ; yüzük aldırıp evlilik teklifi ettirin
alkolden yana ne sıkıntınız var canımCanim valla ne desem bos taktik olmaz aslinda sadece tecrubemi anlatabilirim. Bende cok inatim. Ama aptallik bence inatci olmak zarar gorcegimi bile bilsem ac olacagimi da bilsem inadimdan asla vazgecmem domuz inadi var yani bende. Esim de inattir ama bi saatten sonra benim vazgecmeyecegimi bildigi icin bir sekilde gonlumu almaua calisir. Bizim tek sikintimiz alkol malesefama hep bi tarafin ozur dilemesi birseyler yapmasi karsi tarafi sikar ve bi saatten sonra naparsa yapsin der buyuzden normal iyi oldugumuz zamanlarda yaglarim ballarim:) taktik mi bilmiyorum ama ben genel olarak boyle yapiyorum
kesinlikle 2.şıkO zaman sizin verdiğiniz kadar değer vermiyor demek ki. Ya da sık sık kavga etmekten aranızdaki iletişim bozulmuş.
bende ata ata bıktım işteBen duramazdim sahsen.. seviyosam istiyosam her turlu msj atarim karsidakini beklemem yani.. kimseyede diz cokturmus degilim bu zmna kadar...
evet kesinlikle benim dayanamayıp atacağımı bildiği için ben atıp da boşuna gurursuz olmayım dıyoDaha once hep ilk yazan siz olduysaniz biraz daha bekleyin derim. Yine siz yazacaksiniz rahatligindadir belki
Biktiysan atma bence.. durabiliosan birak o atsin.. atmiyosada cani cehenneme dersin :) ben duramam o ayri konubende ata ata bıktım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?