erkeğe diz çöktüren karakterli, güçlü kadınlar bakabilir mi?

ayyyy evet ya aynı benim sevgilim bi olay olduğunda dediğiniz gibi aynen dönüp kıçını yatar ama iyi zamanlarda melek gibidir çok iyidir kötüyken de çok kötü
Aynen iyi zamanda çok iyidir. İnadı tutmaya görsün.
Bazen kavga uzamasın istiyorsam ben adım atıyorum. Bazen adım atasım gelmiyo. Bıktım senin inandından yoruldum diyorum. Biraz yumuşuyor sonra geliyo sarılıyor falan. Çözebilmiş değilim.

Başlık bombaymis yalnız :)) ben de öyle taktiksel falan şeylerden hiç anlamam ve hoşlanmam. Aramızda bir sorun oldugunda sevgiliyken onun ilk aramasını beklerdim. Neden dersen sanki hep o çok seven tarafti bizim ilişkimizin dengesi onun bana çok düşkün olması şeklindeydi. ..evlenince zaten aynı evde bir sorun olduğunda oturup konuşuyoruz. Bence sadece erkek arkadaşını değil hayatta annen baban dışında kimseyi alttan alma. Otoriter sert karakterler nedense daha bir prim yapıyor hayatta.

O zaman sizin verdiğiniz kadar değer vermiyor demek ki. Ya da sık sık kavga etmekten aranızdaki iletişim bozulmuş.

Canim valla ne desem bos taktik olmaz aslinda sadece tecrubemi anlatabilirim. Bende cok inatim. Ama aptallik bence inatci olmak zarar gorcegimi bile bilsem ac olacagimi da bilsem inadimdan asla vazgecmem domuz inadi var yani bende. Esim de inattir ama bi saatten sonra benim vazgecmeyecegimi bildigi icin bir sekilde gonlumu almaua calisir. Bizim tek sikintimiz alkol malesef ama hep bi tarafin ozur dilemesi birseyler yapmasi karsi tarafi sikar ve bi saatten sonra naparsa yapsin der buyuzden normal iyi oldugumuz zamanlarda yaglarim ballarim:) taktik mi bilmiyorum ama ben genel olarak boyle yapiyorum

gururu sevgisini aşan adamdan hayır gelmez. şimdiden uzak dur bence. böyle triple hayat geçmez. sürekli alttan almaya ne kadar dayanabileceksin bir düşün.

Ayrı şehirlerdeyseniz kesin başkası vardır bende senn gibi böyle bi konu açmıştım ben burda gün sayarken adam kimşerin koynundaymış :/ yani hepsi aynı değildir tabi ama buda aklında olsun üzüldüm bi an kendimi gördüm saf gibi 20 gün saydım sonunda ben aradım ahh ahh bilseydim adam keyfinw bakmış aldatmış arar mıydım hiç

yok ya ben aldatacağını düşünmüyorum o konuda güveniyorum gerçekten

alkolden yana ne sıkıntınız var canım

Ben duramazdim sahsen.. seviyosam istiyosam her turlu msj atarim karsidakini beklemem yani.. kimseyede diz cokturmus degilim bu zmna kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…