- 12 Nisan 2012
- 5.495
- 8.323
- 398
1 hafta max o da inatci dedigin icin. istersen msj atabilirsin, aklinda kalmasin. u belirsizlikte yorar insani cunku. benim o kadar uzamadi.işte mesela max bekleme süresi ne olmalı yani şu kadar günden sınra atmıyorsa hiç atmasın denilen bi gün sınırı var mıdır ki
bakalım 2 gün kaldı 1 haftaya1 hafta max o da inatci dedigin icin. istersen msj atabilirsin, aklinda kalmasin. u belirsizlikte yorar insani cunku. benim o kadar uzamadi.
Önce karşıdakinin sana uygun olmadığını bilmek lazım.merhabalar arkadaşlar, inşallah hepiniz iyisinizdir. Benim derdim erkek arkadaşımla kendisi çok inatçı biridir ve sevdiğini bilmeme rağmen gururundan filan ödün vermez bi konu hakkında ben trip attım ve sadece yazdıklarına cevap verdim onun haricinde tek mesaj attım 2,3 gün böyle devam etti ondan sonra oda günaydın mesajı bile atmayınca bende atmadım tabi ki ikimizin de inadı 5 gündür konuşmuyoruz ?? Böyle bi durum yaşayan arkadaş varsa benim müdahelem olmadan nasıl birşey olmalı ki bana yazmak zorunda kalsın bi fikriniz varsa çok mutlu olurum arkadaşlar. İyi akşamlar.
diz çöktürmekten kastım hakimiyet altına almak değil nasıl mesaj atar dıSadece basliga istinaden yaziyorum.
Neden illa bir cinsin, diger cinse diz cokturmesi gerekiyor? El ele tutusup, goz goze baksalar olmuyor mu?
Biz esimle boyle yaptik ve oldu.
oooo valla iyi sabırmış ha helal olsunEsimle sevgiliken ona kizdim diye 12 gun boyunca tlfnumu dolaba koyup bakmadigimi bilirim inadim tuttu mu tutar
iyi fikirSade bir makyaj en guzel cicilerimin giyildigi , bir ortamda haberim yokmus gibi cek panpa dedigim arkadasin cektigi resmi profil yaparim ..
Mesaj ; sensizde geceeermiss takvimden gunler :) yalniz degilim sen olmasan da olur falan
Ben de diyorum ki, bu islerde taktik maktik sokmez. Kapris hele hiiic sokmez. Uyum vardir veya yoktur. Varsa devam, yoksa tamam.diz çöktürmekten kastım hakimiyet altına almak değil nasıl mesaj atar dı
Seni sevmediğini düşünüyorum. Biraz şüphelen derimmerhabalar arkadaşlar, inşallah hepiniz iyisinizdir. Benim derdim erkek arkadaşımla kendisi çok inatçı biridir ve sevdiğini bilmeme rağmen gururundan filan ödün vermez bi konu hakkında ben trip attım ve sadece yazdıklarına cevap verdim onun haricinde tek mesaj attım 2,3 gün böyle devam etti ondan sonra oda günaydın mesajı bile atmayınca bende atmadım tabi ki ikimizin de inadı 5 gündür konuşmuyoruz ?? Böyle bi durum yaşayan arkadaş varsa benim müdahelem olmadan nasıl birşey olmalı ki bana yazmak zorunda kalsın bi fikriniz varsa çok mutlu olurum arkadaşlar. İyi akşamlar.
Burcu ne bununmerhabalar arkadaşlar, inşallah hepiniz iyisinizdir. Benim derdim erkek arkadaşımla kendisi çok inatçı biridir ve sevdiğini bilmeme rağmen gururundan filan ödün vermez bi konu hakkında ben trip attım ve sadece yazdıklarına cevap verdim onun haricinde tek mesaj attım 2,3 gün böyle devam etti ondan sonra oda günaydın mesajı bile atmayınca bende atmadım tabi ki ikimizin de inadı 5 gündür konuşmuyoruz ?? Böyle bi durum yaşayan arkadaş varsa benim müdahelem olmadan nasıl birşey olmalı ki bana yazmak zorunda kalsın bi fikriniz varsa çok mutlu olurum arkadaşlar. İyi akşamlar.
:))) güzeldiDur egomu tatmin edim:)) buyur canim
Boyle ergence hareketlere gelemem senden ayriliyorum git kendine baska tripkolik bul de ve cidden ayrillmerhabalar arkadaşlar, inşallah hepiniz iyisinizdir. Benim derdim erkek arkadaşımla kendisi çok inatçı biridir ve sevdiğini bilmeme rağmen gururundan filan ödün vermez bi konu hakkında ben trip attım ve sadece yazdıklarına cevap verdim onun haricinde tek mesaj attım 2,3 gün böyle devam etti ondan sonra oda günaydın mesajı bile atmayınca bende atmadım tabi ki ikimizin de inadı 5 gündür konuşmuyoruz ?? Böyle bi durum yaşayan arkadaş varsa benim müdahelem olmadan nasıl birşey olmalı ki bana yazmak zorunda kalsın bi fikriniz varsa çok mutlu olurum arkadaşlar. İyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?