Erkeğe tecih mi edildim?

Avissu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2015
43
4
86
30
Merhabalar ben bayadır bu sitede olan olayları dertleri vs. okuyan insanım ama hiç yazmadım başımdan tonlarca olay geçti atlattım derken, 1 bucuk yıldır ilişkim olan sözlümün telefon dokümanında travestinin birinin numarasını buldum ve sordum önceleri itiraz etti aramadım bilmemne diye kuzenimin işleri bunlar falan.. Ama ben dayanmadım gittim sozlumun eski hattından whatsapptan(sozlumun eski hattı bendeydi) adama yani troya yazdım. Naber dedim, kimsin dedi, hatırlamadın mı e** ben dedim, fotoğrafın yokmu dedi, sozlumun fotografını attım, aaa nbr kıvırcık :) dedi. Ben şok ben iptal. Neyse devam ettim konuşmaya iyilik senden naber valla o gün kafam çok güzeldi (gibi bir bahane uydurdum ağzından laf alabilmek için) neler oldu hatırlamıyorum dedim, beni s**ktin gittin dedi. Sozlumle(eski sözlümle) konuştum. Bana kuzeninin istediğini ama kuzeninin adres bulamayacak kadar sarhoş olduğunu o yüzden o götürüp sadece dışarda beklediğini soyluyor. Yalan yok ben seviyorum ve kafayı yicem içim o kadar değişik ki az önce buluştuk konuşmak için bana test vs yaptırabileceğini söyledi boyle bişey olmadığına dair.. Ya gerçekten böyle bi test var mı? Çıkar mı ortaya bana yardımcı olabilir misiniz?

Dışarıda bekleyen kişiye mi dedi "aaa naber kıvırcık" diye.

Pessss hafıza süpermiş!

yemiş seni test mest diye..
kuzenle sözlün ikizse sorun yok!!

çok ilginç bir konu
Travestiye genelde erkekler 'tro' der.
Kimin kimle birlikte oldugunu çözecek bir test yok. Cinsel yol ile bulaşan hastalıklar için test yapılır. Onunda önlemi gayet basit 'kondom'

Daha enteresan şeylerle gelinsenize, insan azıcık kafa yorar ayıp ya...

Ne
Ne kadar canımın yandığını bilmiyorsunuz ve boyle mi konuşuyorsunuz ben yardımcı olursunuz diye geldim 22 yaşındayım
konunun ciddi olabileceğini varsayıp cevap da veremiyom gülmekten

Ya dayanamycam hani %1 ihtimal gerceksen şunu söylym hanı trvesti demişti bisey yaptın gittin die o eylem nişanlınıza travesti tarafından yapıldıysa Dr muayenesindeo çıkar ancak.
Daha igrenci gelecek mi bu gece acaba bugün bi gay travesti patlaması var forumda

aaaa ben sadece buna denk geldim. diğerleri nerde? kaçırmışım

Bol ekşınlı bi konu daha

Eee sonra ne oldu

Hemen salla adam cinsi sapik ne kadar erken o kadar iyi öyle bi test yok kuzeyine sordum şuan emin olmak için tipci yeryüzünde öyle bi test icad edilmedi bilim çaresiz dedi sallaaaa

durun bi dk ben bi avuç çiğdem alıp geliyom

İnsanlar ne kadar değişik ben ilk defa onun oldum ve onun yaptığı... İçim almıyor öyle de bir insan değildi ağırbaşlı erkek gibi ya ne biliyim. Adap kalmamış sanırım nasıl birşeyin içine girdim duşundukçe suratım yanıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…