Erkeğe tecih mi edildim?

Dökümandan o numaradan travesti çıkacağını nasıl anladınız? 6.his mi???

Sevgilimin marslıyla ilişkisi varmış DİE acç
aaaa ben sadece buna denk geldim. diğerleri nerde? kaçırmışım
Ne yapsam toparlanamyorum var bi bdv de bak kardeş ihtiras ,entrika,sex herşey var bugün maşallah

Hadi canim hadi sana devlet yardim etsin....

Sevgilimin marslıyla ilişkisi varmış DİE acç

Ne yapsam toparlanamyorum var bi bdv de bak kardeş ihtiras ,entrika,sex herşey var bugün maşallah
bakıyorum hemen ama kilitlenmiştir yaa

Dökümandan o numaradan travesti çıkacağını nasıl anladınız? 6.his mi???
Yok ben evhamlı bi kız oldugum için hattı kendi üstüme yapmıştım.. Turkcelli açtım tanımadığım aranan numaraların hepsini whatsappa kaydettim baktım kırmızı elbiseli g*tu başı açık bi adam???? Sözlümde bilmiyordu bu şekil kontrol ettigimi cunku gitsem bilinmeyen numaralardan sorgulatsam melih diye biri çıkar kim suphelenir ki?

İyi hoş bu kadar şeyi biliyosunuzda,bi adamın cinsel tercihinin testle anlaşılamicağını bilmiyosunuz yani? Peki

Ona emin olamadm ya sahte değil galiba ama beni benden aldı konu inşallah sahtedir
Sahte mi? Ya Allah askına bu şekil yorum yapacaksanız hiç yapmayın.. Bir derdimi paylaşıyorum burda ve resmen alay konusu oldum biraz empati bu benim suçum değildi..

İyi hoş bu kadar şeyi biliyosunuzda,bi adamın cinsel tercihinin testle anlaşılamicağını bilmiyosunuz yani? Peki
Bilmiyorum sağlık hastane vs konulardan anlamam ki benim ilgi alanım bilişim ben ne anlarım.

Ona emin olamadm ya sahte değil galiba ama beni benden aldı konu inşallah sahtedir
ayy bakamadım zaten onu arıyayım derken başka konulara gözüm takıldı ben buna devam edeyim en yisi yoksa bunu da kaçırıcam :d ehhehehehe

Travestiler (benden bile güzel) KADIN görünümündeki kişilerdir. Siz adam görmüşsünüz, burası tutmadı. Senaryoyu değiştirin.

Sahte mi? Ya Allah askına bu şekil yorum yapacaksanız hiç yapmayın.. Bir derdimi paylaşıyorum burda ve resmen alay konusu oldum biraz empati bu benim suçum değildi..
yorum yapmayın dersen sana da malzeme çıkmaz burdan

Kardeşim c.tsi gecesi bu saatte gelip erkeğe mi tercih edildim die konu açıyorsun ve yeni üyesin,açtığın konunun inanılması imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…