Dökümandan o numaradan travesti çıkacağını nasıl anladınız? 6.his mi???İnsanlar ne kadar değişik ben ilk defa onun oldum ve onun yaptığı... İçim almıyor öyle de bir insan değildi ağırbaşlı erkek gibi ya ne biliyim. Adap kalmamış sanırım nasıl birşeyin içine girdim duşundukçe suratım yanıyor resmen
Ne yapsam toparlanamyorum var bi bdv de bak kardeş ihtiras ,entrika,sex herşey var bugün maşallahaaaaben sadece buna denk geldim. diğerleri nerde? kaçırmışım
bakıyorum hemenSevgilimin marslıyla ilişkisi varmış DİE acç
Ne yapsam toparlanamyorum var bi bdv de bak kardeş ihtiras ,entrika,sex herşey var bugün maşallah
Yok ben evhamlı bi kız oldugum için hattı kendi üstüme yapmıştım.. Turkcelli açtım tanımadığım aranan numaraların hepsini whatsappa kaydettim baktım kırmızı elbiseli g*tu başı açık bi adam???? Sözlümde bilmiyordu bu şekil kontrol ettigimi cunku gitsem bilinmeyen numaralardan sorgulatsam melih diye biri çıkar kim suphelenir ki?Dökümandan o numaradan travesti çıkacağını nasıl anladınız? 6.his mi???
Ona emin olamadm ya sahte değil galiba ama beni benden aldı konu inşallah sahtedirbakıyorum hemenama kilitlenmiştir yaa
Seviyorum insan olarak bana çok hakkı geçti hakkını yiyemem? Ama gerçekten boyle birşey varsa tercihine saygı duyar çekilir giderim ..Hala seviyorum diyor ya
İyi hoş bu kadar şeyi biliyosunuzda,bi adamın cinsel tercihinin testle anlaşılamicağını bilmiyosunuz yani? PekiYok ben evhamlı bi kız oldugum için hattı kendi üstüme yapmıştım.. Turkcelli açtım tanımadığım aranan numaraların hepsini whatsappa kaydettim baktım kırmızı elbiseli g*tu başı açık bi adam???? Sözlümde bilmiyordu bu şekil kontrol ettigimi cunku gitsem bilinmeyen numaralardan sorgulatsam melih diye biri çıkar kim suphelenir ki?
Sahte mi? Ya Allah askına bu şekil yorum yapacaksanız hiç yapmayın.. Bir derdimi paylaşıyorum burda ve resmen alay konusu oldum biraz empati bu benim suçum değildi..Ona emin olamadm ya sahte değil galiba ama beni benden aldı konu inşallah sahtedir
DimiBöyle konularda hep uykuya geçme aşamasında açılıyo
Bi saat daha erken acsaydiniz ya uyuyakalirim birazdan
Bilmiyorumİyi hoş bu kadar şeyi biliyosunuzda,bi adamın cinsel tercihinin testle anlaşılamicağını bilmiyosunuz yani? Peki
ayy bakamadım zaten onu arıyayım derken başka konulara gözüm takıldıOna emin olamadm ya sahte değil galiba ama beni benden aldı konu inşallah sahtedir
aynen yaa.. bilmiyolar işte.. :)Böyle konularda hep uykuya geçme aşamasında açılıyo
Bi saat daha erken acsaydiniz ya uyuyakalirim birazdan
Yok ben evhamlı bi kız oldugum için hattı kendi üstüme yapmıştım.. Turkcelli açtım tanımadığım aranan numaraların hepsini whatsappa kaydettim baktım kırmızı elbiseli g*tu başı açık bi adam???? Sözlümde bilmiyordu bu şekil kontrol ettigimi cunku gitsem bilinmeyen numaralardan sorgulatsam melih diye biri çıkar kim suphelenir ki?
yorum yapmayın dersen sana da malzeme çıkmaz burdanSahte mi? Ya Allah askına bu şekil yorum yapacaksanız hiç yapmayın.. Bir derdimi paylaşıyorum burda ve resmen alay konusu oldum biraz empati bu benim suçum değildi..
Ay yapma Allah askına gözünü seviyim ya,bizde üroloji çıkışlı değiliz. Aklın yolu bir.Bilmiyorumsağlık hastane vs konulardan anlamam ki benim ilgi alanım bilişim ben ne anlarım.
Kardeşim c.tsi gecesi bu saatte gelip erkeğe mi tercih edildim die konu açıyorsun ve yeni üyesin,açtığın konunun inanılması imkansız.Sahte mi? Ya Allah askına bu şekil yorum yapacaksanız hiç yapmayın.. Bir derdimi paylaşıyorum burda ve resmen alay konusu oldum biraz empati bu benim suçum değildi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?