- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.862
- 298
bir sürü fire vermiş arkadaşTravestiler (benden bile güzel) KADIN görünümündeki kişilerdir. Siz adam görmüşsünüz, burası tutmadı. Senaryoyu değiştirin.
Ucuz tarlabaşı travestilerinden bahsediyorum dilersen özelden fotoğraf vs atarım sana adammıymış karımıymış gorebilirsin.Travestiler (benden bile güzel) KADIN görünümündeki kişilerdir. Siz adam görmüşsünüz, burası tutmadı. Senaryoyu değiştirin.
Ben saygı maygı duymam.Seviyorum insan olarak bana çok hakkı geçti hakkını yiyemem? Ama gerçekten boyle birşey varsa tercihine saygı duyar çekilir giderim ..
Bilmiyorumsağlık hastane vs konulardan anlamam ki benim ilgi alanım bilişim ben ne anlarım.
Ucuz tarlabaşı travestilerinden bahsediyorum dilersen özelden fotoğraf vs atarım sana adammıymış karımıymış gorebilirsin.
Ayyyy az önce cinsellikle ilgili hiç bilgin fikrin yoktu,bilişim mezunuyum ne anlarım dedin.Şimdi tarlabaşının ucuz travestilerine kadar bildin.He anacım he..Ucuz tarlabaşı travestilerinden bahsediyorum dilersen özelden fotoğraf vs atarım sana adammıymış karımıymış gorebilirsin.
Travestiler (benden bile güzel) KADIN görünümündeki kişilerdir. Siz adam görmüşsünüz, burası tutmadı. Senaryoyu değiştirin.
Ben inan veya inanma demiyorum inanın veya inanmayın bu benimde hala inanamadığım birşey şokta oldugum için burdayım sadece gerçekten akıl verseniz ..Kardeşim c.tsi gecesi bu saatte gelip erkeğe mi tercih edildim die konu açıyorsun ve yeni üyesin,açtığın konunun inanılması imkansız.
Ucuz tarlabaşı travestilerinden bahsediyorum dilersen özelden fotoğraf vs atarım sana adammıymış karımıymış gorebilirsin.
ben hep kaçırıyorum yaaaGecen boyle bi konu acmisti biri numarasini vermisti travestinin derdi reklammis yani :d hatirlayanlar vardir
Üroloji çıkışlı değilizAy yapma Allah askına gözünü seviyim ya,bizde üroloji çıkışlı değiliz. Aklın yolu bir.
Tarlabaşı ucuz değil miymis piyasadan haberimiz yok bizimUcuz tarlabaşı travestilerinden bahsediyorum dilersen özelden fotoğraf vs atarım sana adammıymış karımıymış gorebilirsin.
Kahkahayı bastım bu saatteGecen boyle bi konu acmisti biri numarasini vermisti travestinin derdi reklammis yani :d hatirlayanlar vardir
GelenKutusu uuuuuuuuuuuu bu "benden bile güzel" deki "bile" ne oluyo? özgüven tavan sankiiii (şaka tabi ki, sakın yanlış anlaşılmasın)
bi dahaki sefere dikkat eder ablasıSiz şu yazdıklarınızla adama çok benziyorsunuz ama. Bir kadın gibi cümleler kurmuyorsun..
Ben inan veya inanma demiyorum inanın veya inanmayın bu benimde hala inanamadığım birşey şokta oldugum için burdayım sadece gerçekten akıl verseniz ..
Evet hatırlıyorum çünkü o konudan hepten banlanmistik travesti orcundan dolayıGecen boyle bi konu acmisti biri numarasini vermisti travestinin derdi reklammis yani :d hatirlayanlar vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?