• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğe tecih mi edildim?

Travestiler (benden bile güzel) KADIN görünümündeki kişilerdir. Siz adam görmüşsünüz, burası tutmadı. Senaryoyu değiştirin.
Ucuz tarlabaşı travestilerinden bahsediyorum dilersen özelden fotoğraf vs atarım sana adammıymış karımıymış gorebilirsin.

Seviyorum insan olarak bana çok hakkı geçti hakkını yiyemem? Ama gerçekten boyle birşey varsa tercihine saygı duyar çekilir giderim ..
Ben saygı maygı duymam.
Benle nişanlıyken başka biriyle ilişkisi olan adama pardon adam dedim ama lafın gelişi; saygım sıfır sıfır sıfır........

Ucuz tarlabaşı travestilerinden bahsediyorum dilersen özelden fotoğraf vs atarım sana adammıymış karımıymış gorebilirsin.
Ayyyy az önce cinsellikle ilgili hiç bilgin fikrin yoktu,bilişim mezunuyum ne anlarım dedin.Şimdi tarlabaşının ucuz travestilerine kadar bildin.He anacım he..

Travestiler (benden bile güzel) KADIN görünümündeki kişilerdir. Siz adam görmüşsünüz, burası tutmadı. Senaryoyu değiştirin.

GelenKutusu GelenKutusu uuuuuuuuuuuu bu "benden bile güzel" deki "bile" ne oluyo? özgüven tavan sankiiii:rolleyes: (şaka tabi ki, sakın yanlış anlaşılmasın)

Kardeşim c.tsi gecesi bu saatte gelip erkeğe mi tercih edildim die konu açıyorsun ve yeni üyesin,açtığın konunun inanılması imkansız.
Ben inan veya inanma demiyorum inanın veya inanmayın bu benimde hala inanamadığım birşey şokta oldugum için burdayım sadece gerçekten akıl verseniz ..

Ay yapma Allah askına gözünü seviyim ya,bizde üroloji çıkışlı değiliz. Aklın yolu bir.
Üroloji çıkışlı değiliz:KK70:
Tarlabaşı ucuz değil miymis piyasadan haberimiz yok bizim:KK35:
Karı? Hic bir kadın karı demez:rolleyes:

Ohaa!
Öyle bir test mi varmış? :D

Tövbe yarabbim. Tronun mesaja koptum :KK53::KK53:

Sözlünün test dediği bulaşıcı hastalığım yok gibisindendir ama bu bir şey yapmadığını kanıtlamaz.

Ben olsam bunu unutamazdım heralde:KK14:

Ben inan veya inanma demiyorum inanın veya inanmayın bu benimde hala inanamadığım birşey şokta oldugum için burdayım sadece gerçekten akıl verseniz ..

Ben sana akıl vereyim canım
(gerçi akıl vere vere bende kalmadı)

Şimdi sen o testin sonucu getir, buraya yaz bana

Ben sana akıl vericem

Tamam mı

Back
X