Yok işte bende sanki olsa boyle mi olacak kendimi kandırıyorum sanırım diyorumYa ne sacmaliyosun yok oyle bi test diyorum hastane personelini gulme krizinden öldürecen mi :d
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok işte bende sanki olsa boyle mi olacak kendimi kandırıyorum sanırım diyorumYa ne sacmaliyosun yok oyle bi test diyorum hastane personelini gulme krizinden öldürecen mi :d
Geçti artık sonradan aradım onu küfürleştik telefonda seni savcılığa veririm diye tehdit etti beni bide.Kuzenin resmini de gönderseydin mesajla..
Kuzenin resmini de gönderseydin mesajla..
Yook canım yook öyle bi test valla forumca yok die korodan söyleyelim istersenYok işte bende sanki olsa boyle mi olacak kendimi kandırıyorum sanırım diyorum
..sacmalamayın, oyle bir test yok.Bilmiyorum ki ya işte gidicez güya bi hastaneye benim sözlüm travestiyle birlikte olmuş mu olmamış mı öğrenmek istiyorum dicez onlarda yapıcak test bize böyle birşey olmadığını gösterecek bizde el ele mutlu mesut devam edicez sanki. Kabullenemiyorum işte geçmesi gerek.
Kuzeniyle gitmişler kuzeniyle birlikte o eve gitmişler evin dışında e** beklemiş kuzeni girmiş içeri işini mi halletmiş nolduysa bilmiyorum tövbe ya ama adam sözlümü gormuş yani peçe takılıymış zaten whatsapp durumunda da kafama göre muck yazıyor. Sabır allahım..Travesti kivircik benimle birlikte oldun diyor (kibar hanim oldugumdan argoyu kullanamiyorum) sen kuzenin isi yalanina inaniyorum diyosun
Her sey anlasam burayi anlayamiyorum :d
Geçti artık sonradan aradım onu küfürleştik telefonda seni savcılığa veririm diye tehdit etti beni bide.
Evlenince grup teklif etse sasirmam bu kivircikYook canım yook öyle bi test valla forumca yok die korodan söyleyelim istersen
Ben seviodum evlenecektim filanı da yok bunun he diosan ben raziyim seviyorum ben de diorm evlen o zaman
Yahi tam inanıcaz bi bomba patlatıyorsun kufurlestik ne demekGeçti artık sonradan aradım onu küfürleştik telefonda seni savcılığa veririm diye tehdit etti beni bide.
Kuzeniyle gitmişler kuzeniyle birlikte o eve gitmişler evin dışında e** beklemiş kuzeni girmiş içeri işini mi halletmiş nolduysa bilmiyorum tövbe ya ama adam sözlümü gormuş yani peçe takılıymış zaten whatsapp durumunda da kafama göre muck yazıyor. Sabır allahım..
Kıvırcık masum gibi de bilemedimEvlenince grup teklif etse sasirmam bu kivircik
Kuran çarpsın ilk açtığında telefonu sesimi duyunca bana bu tepkiyi vermişti ne var ayol?Ne konuştunuz ayol?
Iyi de sen troya sevgilin gibi naptim sana deyince s.....n demisti? Disarda bekleyen adama niye s....n beni desin bu peceli tro?Kuzeniyle gitmişler kuzeniyle birlikte o eve gitmişler evin dışında e** beklemiş kuzeni girmiş içeri işini mi halletmiş nolduysa bilmiyorum tövbe ya ama adam sözlümü gormuş yani peçe takılıymış zaten whatsapp durumunda da kafama göre muck yazıyor. Sabır allahım..
Kuran çarpsın ilk açtığında telefonu sesimi duyunca bana bu tepkiyi vermişti ne var ayol?
O da bi meslek de yazamiyorum yani :d onu yapmasi bile terk etmek icin yeterli olurDiyelim ki doğru söylüyor. Kuzenine yardım ve yataklık etmesi yeterince mide kaldırıcı değil mi?
Baya sordum insanca bana ağır hakaretler etti, neler neler ağzı bozuk insan ne bekliyordun ki bende açtım ağzımı yumdum gozumu madem soylemiyorsun diye savcılağa vericem seni dedi bana bide utanmadan.Yahi tam inanıcaz bi bomba patlatıyorsun kufurlestik ne demek![]()