Erkeği evliliğe nasıl ikna edebilirim ?

amazon3

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
52
1
6
35
İstanbul
tam söz nişan planları yaparken sık sık arkadaşlarıyla vakit geçirmesi beni ertelemesi ve artı 1 ay sonra askere gidecek bi erkek bunları neden yapar bu durumda ne yapmalıyım

Konu başlığın hoş değil..
Ne yapman gerektiğini yazayım..
Rahat bırak..
Kimse kimseyi zorla nikah masasına götüremez..
Adam zaten askere gidecek..
Bunun stresi vardır mutlaka..
Gezsin boşver..
Sende oyalanacak bişeyler bul kendine..
Bu konuya takılıp kalma..
Evlilik konularıyla boğma adamı bence.

yeni uyandım ,yeni ayıldım,gülerek girdim konuya...

evlenmeyi düşünmeyen adamı ikna edicen ne yapıcan?

sen evde odaları bekliyeceksin,

o askerlik dönüşü arkadaşlarıyla gezicek...

şaka dimi ???

kendine bir şans versen de hak eden kişi zamanı gelince sana o heyecanı yaşatıp İKNA EDİLEN SEN OLSAN?

inan ki kaçırdıgın bir şey yok :)))))))))))))))))))))

boğarsa kaçar zaten. askerdeyken adamlar birtek sevdiğini arar sorar o zaman belli olur herşey neden illa evlilik diye tutturmuşsun anlamadım

hiçbi şekilde canım erkekleri sıkmaya gelmez bide üstelik askere gidicek birini bence zamana bırak

bu evlilikte bu kadar ne var anlamıyorum
evlenince ayrı bir boyuta geçmeyeceksin.
karşındaki de sadık, evine bağlı bir insana dönüşmeyecek.
aksine bu günlerini araman yüksek ihtimal dahilinde.

Askere gideceği için bu kararından vazgeçmiş olabilir.. Malum bu çok ciddi bi karar asker sonrasıda bu sorumluluğu almak istemiyodur. Rahat bırakın..Sizde böyle bi beklenti içinde olmayın artık bence... Sizi gerçekten isteyen insan asker sonrasıda bulur merak etmeyin

Hele bi askere gitsin gelsin işini bulsun.. Herşeyin bi sırası var.. Daha askere gitmedn bu konularla bunaltmayın bence..

bu evlilikte bu kadar ne var anlamıyorum
evlenince ayrı bir boyuta geçmeyeceksin.
karşındaki de sadık, evine bağlı bir insana dönüşmeyecek.
aksine bu günlerini araman yüksek ihtimal dahilinde.

sana fazlasıyla katılıyorum evlen diyen herkese: siz mutlumusunuz diyorum.şimdiki aklım olsa evlenmezdim diyorlar..

tam söz nişan planları yaparken sık sık arkadaşlarıyla vakit geçirmesi beni ertelemesi ve artı 1 ay sonra askere gidecek bi erkek bunları neden yapar bu durumda ne yapmalıyım

askere gidecek se bence sen kendini yakma boşver tatlım bırak gitsin askerlik çok uzun ve asla yolladığın gibi dönmüyorlar ama başka sebeplerin varsa bilemem...

Bu acele nedir ? sıkmayın adamı bekleyin askerliğini bi yapsın hele

sana fazlasıyla katılıyorum evlen diyen herkese: siz mutlumusunuz diyorum.şimdiki aklım olsa evlenmezdim diyorlar..

sırf merakından, hevesinden evlenenlerin hali hiç iç açıcı değil malesef. şu zamanda insanlara güvenmek bu kadar zorken, evlilik bu kadar basit olmamalı..

sırf merakından, hevesinden evlenenlerin hali hiç iç açıcı değil malesef. şu zamanda insanlara güvenmek bu kadar zorken, evlilik bu kadar basit olmamalı..

kesinlikle bu dönemde arkadaşlıklar bile çok zor. kalkıp aynı yastığa baş koyacak adamı bulmak( bu erkekler içinde geçerli )çok zor eş bulmak. rahat şimdikiler olmazsa ayrılırız oldu bitti. eskilerde bu dönemde bozulmaya başladılar kaç yıllık evliliklerini bitiriuorlar..

Evlencen de napıcan onu anlamadım ben asker yolu beklicen. Çocuk şu anda söz nişan düşünemez ki. Düşünseydi zaten söz kesilirdi aranızda. Bak kimseyi bir şey yapmak için zorlama bırak kendi gelsin, zorlanan sen ol zorlayan değil. İnan bana sonradan bunun pişmanlığını çok yaşarsın benden söylemesi.

sanırım 18-20 yaş aralıgındasın,birincisi evlenmek için bu acele niye ikincisi karşındaki adamı bu kadar sıkma ,üçüncüsü adamın içinde böyle bir düşünce varsa zaten dile getirir zorla güzellik olmaz

İkna edersin edersin de ya sonrası ? Sonrada konu açarsın bu evliliği yürütebilirmiyiz diye...Yani evlilik bu değil.İki tarafında birbirini çok sevmesi gerekiyor.Yoksa muhakkak birinden biri canından beziyor...

Bu arada üstte bir kaç arkadaş ne var evlilikte filan demiş,kötü evlilikleri söylemişte onlara da yazmak istedim...Evlilik şahsen benim için gayet güzel...Yani her defasında iyi ki evliyim diyorum...Evlenmeden önce bir tanıdık evlenme bu yaşta görürüm seni 1 sene sonra demişti...5 sene oldu daha o bayanla görüşmek kısmet olmadı olsa söylüycem de :) Evet bende özellikle maddi anlamda zorluklar yaşadım borçlar falan.Yeri geldi kızdım eşime.Ama eşini sevmek başka bir olay.Samimiyetine inanınca her şeyin üstesinden gelebilecek sabrı ve gücü buluyor insan kendinde...Allahıma binlerce kez şükrolsun ki 20 yaşımda evlendim yine olsa yine evlenirdim...Allah herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın...Ha üstelik netten tanışıp evlendim o çoğu kişinin öcü gibi baktığı olay yani :)

İki insan, birbirini sever, evlenmek ister ve evlenir. Taraflardan biri dahi isteksizse bu evlilik olmamalı. Evlendikten sonra "eşim evlilik sorumluluklarını bilmiyor" diye de bir konu açarsınız böyle giderse.

Yahu bi erkek evlenmek istemiyosa hicde ikma etmek için ugrasmam sizinle evlenmek istemeyen bi adamla evlenip napıcaksiniz çok saçma buluyorum konu başliginda yazan şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…