Erkeği evliliğe nasıl ikna edebilirim ?

tam söz nişan planları yaparken sık sık arkadaşlarıyla vakit geçirmesi beni ertelemesi ve artı 1 ay sonra askere gidecek bi erkek bunları neden yapar bu durumda ne yapmalıyım

canım ben,m evli, bir bayan olarak evliliğe ikna etmek gibi birşey sözkonusu olamaz evlenecek insan zaten evlenir evlilikten kaçıyorsada kendi bilir...bence bulunmaz hint kumaşı kimse değil... sende dersin ben evlenmek istiyorum eğer diyorsa bekletiyorsa kendin bilirsin de git ...üstüne gidersen kaçırırsın zaten arkadaşlarıyla çok vakit geçiriyorsa aklı havadadır boşver onu kaldırmayın şunları yaa ne halleri varsa görsünler

tam söz nişan planları yaparken sık sık arkadaşlarıyla vakit geçirmesi beni ertelemesi ve artı 1 ay sonra askere gidecek bi erkek bunları neden yapar bu durumda ne yapmalıyım

aynı durumu bende yasadım ılıskınız ne boyutta bılemem ama askere gıtmeden arkadaslarına yogunluk vermesı normal stres içinde ve farklı bi psikolojıdedir ustune bıde soz nısan muhabbetı varsa bunalmıstır cok skp ustune gıtme sana tavsıyem cunku bu donemde patlamaya hazır bomba gıbı oluyolar bı kalemde sılebılır herşeyı. her sartta yanında oldugnu ona hıssettır. uzun donem askerlıkse işin zor asker beklemek kolay deıldır cunku karsındakı kısının degıstıgını gorebılırsın. sadece sabırlı olmaya calış

yaşımız benim 25 onun 26 daha düne kadar evlilik için çıldırıyordu 3 yılımız doldu 3.yıldönümüzü kutlycaz pat arkadaşıyla geldi gerildim sinirlendim sonuçta doğumgünü değilki bana gizliden dedi istersen gönderim bende gurur yaptım a olurmu öyle şey kalsın dedim bu olayla patladı aramıza bi sorun girdi böyle şmdide evliliğe pek yanaşmadığını görüyorum o amaçla danışıyorum

Sonra zorla evlendim diyerek baska hanim kizlarla yeni maceralara yelken aciyorlar

Gercekten seninle gelecek dusunuyorsa senin bisey yapmana gerek kalmaz

Askere gidecek diyosun adam belki son 1 ayını dolu dolu yaşamak arkadaşlarıyla güzel vakit geçirmek istiyodur kötü düşünmemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…