Erkeği yalnızca cinsel olarak istemek

Herkes tek gecelik iliskileri bu kadar dogal karsiliyorsa..
Beynimi yakan soru dan diye gelir!
Namus cinayetlerini uzaylilar mi sey ediyor?

Ya evliyse adam umrunda olmazmi

Şöyle düşün. Belki adam psikopatın teki. Birlikte olsanız belki kameraya kaydedecek, yakana yapışıp bırakmayacak. Seni ailen çevren ile tehdit edip, ileride de birlikte olmaya zorlayacak vs vs.

Çok uçuk bir hayal değil bence. Türkiye böyle pisliklerle dolu.

Evet haklısınız bu benim de aklımı kurcalıyor. Ama ben burada , " Bunlar çok normal şeyler, medeni olmak lazım" diyen her üyenin gerçekten böyle düşündüğüne inanmıyorum.

Evet haklısınız bu benim de aklımı kurcalıyor. Ama ben burada , " Bunlar çok normal şeyler, medeni olmak lazım" diyen her üyenin gerçekten böyle düşündüğüne inanmıyorum.
Ben de insanlarin burda kendilerini tamamen yansitabildigine inanmiyorum.Tepkiye maruz kalmamak veya kendilerini farkli gostermek adina farkli fikirler savunuyor veya tartisiyor olmalari saglikli gelmiyor bana.

Cinsel olarak özgür bir hayat tarzınız mı var bilmiyorum ama ne yapacaksanız sonuçlarını düşünüp yapın derim.Adam evliyse zaten düşünmeyin bile.

Konu cinsellik bölümündeymiş.Nasıl yazdım ben buraya madem ? Kafamda deli sorular.. Cinsellik bölümüne yazan masum köylü gibi hissediyorum , aydınlatın beni ayol.

Cinselligin yadirganacak bir tarafi yok fakat ilk goruste libidonun bu kadar tavan yapmasi sasirtici.
Bir cok arkadasta bunu normal karsilamis
Bu kadar normalse bu ve libidosu tavan yapmis kadinimiz bu kadar coksa niye bir cok erkek karim / sevgilim yatakta odun gibi yatiyor diye bir sifatlandirma yapiyor dusunuyorum

Erkekler klübünde sorsanız haklısınız hem de dan diye ama, siz hiç namus cinayeti işleyen kadın görüp duydunuz mu?
Herkes dediğiniz sadece cins olarak kadınlardan oluşan bir topluluk.
Oğlu bir kızla geziyormuş öldürmüş, erkek kardeşi birkaç kadınla berabermiş öldürmüş, ya da kocası onu aldattı diye öldüren bir kadın mı biliyorsunuz?
Namus cinayetini, işleyenlere sorun dadaadann diye, kadınlar klübüne değil...

Profili iptal ettiler boşuna birbirinizi yemeyin kizlarrrr

Ben genel anlamda konustum.Burada ne konular,yorumlar gordum bu platformda yani.Ayrica kocasi aldatti diye oldurmekten beter eden kadinlar da gordum :)
Temas etmek istedigim nokta insanlarin yasayisi ile gostermeye calistigi hayatlar arasindaki farkti..

En sevdiğim, öldürmeyen ama ölümü yeğeleten
Bunu zaten ancak bir kadın zekası yapabilir, Allahın verdiği canı alma hakkını kendinde görecek kadar şuursuz değil ama aldığı nefese lanet ettirecek kadar sinsi.
Yaşasın kadınlar

Konuya gelirsek, forum olarak girgide gençleşen bir üye profili mevcut ve genç kitleler başkalarının hayatlarıyla ilgilenmeyerek en iyisini ediyor.
İnsana ve dünyaya saygıyla bakmayı, kendini alakadar etmeyen konularda çekilmeyi biliyor.
O sebeple benim gibi çoğunluk tek gecelik ilişkiye olabilir yanıtını vermiş.
Ben tercih etmem, yapmam ama başkasının yapması yanlış olduğunu göstermez.
Erkek elini sallaya sallaya yapıyorsa, kadın da pekala yapabilir, eğer isterse.
Mevzu bundan ibaret.

Kisisel fikrimi paylasmadim farkinda iseniz.Bu baglamda kimsenin deger yargilarini kucumsemem veya yorumlamam genelde.
Ben tercih etmem, yapmam ama başkasının yapması yanlış olduğunu göstermez. Yazmis oldugunuz su cumle.Tam da bu hayat mottolarimdan biri aslinda..
Sadece ve sadece Bir dj sahis var isim vermeme gerek yok bilen bilir adama baksan herkes kil :) ama adam dunyayi goturuyor neden cunku alicisi cok.
Bilmem ne dizisini elestiririz tu kaka yapariz konusu ohloko yopoyo bozoyo deriz :) ama reyting rekorlari kirar.
Yani bu tezat beni o cumleleri yazmaya itti.Yoksa kimin ne yasadigi umrumda degil aslinda..

Ben şuan anladım ne demek istediğinizi.
Burada heehangi biri için objektif yorumlar yapabilirlen, özel hayatımızda birebir kişisel ilişki kurduğumuz insanlardan biri böyle bir durum kalsa, haketmediği onlarca ahlaksız sıfatı yapıştırırız diyorsunuz.
Tezat burada eğer doğru anladıysam.
Buna diyebileceğim tek bir kelime dahi olamaz, doğruluk ya da yanlışlık bir bireyin kişisel tercihlerine göre ispatlamanaz ya da yargılanamaz.
Dünya üzerinde 5 milyar insanın yaptığı bir doğru, ben yaptığım anda hayatımı felakete sürükleyebilir çünkü zaman muhattabım mekan ard yöre gibi yüzergezer pek çok değiştirilemez birikimden oluşur insan denen varlık.
O yüzdendir ki, özgürlük kavramı ve sınırlaması hayat felsefemiz haline gelirse, sıkıntı kalmayacaktır.
Ay geve gece ne kafa ütülemişim, felseyeye dalıp çıkmışım
Allahın verdiği canı alma hakkını kendinde görecek kadar şuursuz değil ama aldığı nefese lanet ettirecek kadar sinsi. filmdelisi :) guzel tespit
Güzel bir cinsiz çünkü, ondandır bu tespit

1.uyelik sosyal giybet profili idi sanirim halihazirda hala varligini surduren
2.uyelik cinsel giybet profili idi sanirsam halihazirda ucuslarda olan :)

alem aç, işsiz ekmek bulamıyor memleketin hali duman olmuş sen ne peşindesin aşıksan buna birşey diyemem saygı duyuyorum sevmek suç değildir. Ama aşklada cinselliğin alakası pek yoktur bence akıbetini öğren ona göre karşı tarafa bir hareket yap ama evli filansa sakın ha diyim git yoluna nasip de geç .

:) Ben seviyorum felsefik bakis acilari,cumleler.Gelisiguzel,siradan cumlelerle gecistirmediginiz icin tesekkur ediyorum ayrica..
Ah cinsimiz sekerr mi sekerrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…