- 25 Temmuz 2018
- 2
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi isabellaswan
-
Hep erkekler mi sadece cinsel anlamda isteyecek. Niye yadırgayalım
Milana22 Hanım,bu konuda kötü olan ne var? Sadece cinsel olarak da arzulanabilir bir erkek,sonuçta bu insanların duyguları. Kadın bir suç işlememiş, taciz etmemiş, pedofili değil. Sizi rahatsız eden ne,anlamadım?Kibledim sizi
Bugun once kuran cigneyen kadinla baslandi sevisemeyen kadin cinsel istek duyan kadin vs vs gidiyoruz boyle
Mune bi baksana bu konuya da
Yeni uye, ilk konusu ve dahi ilk mesaji. Tartisma cikmasi olagan bir konu secmis, yorumlari okuyup guluyor olmasi muhtemel. Rahatsiz eden tarafi trollerin uyeleri salak yerine koydugunu sanmasi.Milana22 Hanım,bu konuda kötü olan ne var? Sadece cinsel olarak da arzulanabilir bir erkek,sonuçta bu insanların duyguları. Kadın bir suç işlememiş, taciz etmemiş, pedofili değil. Sizi rahatsız eden ne,anlamadım?
Aynen hemen atlar adamOy oy oymadem cınsellık derdın tanışmak senin ıcın zor olmamalı
Agzina saglik bebegimYeni uye, ilk konusu ve dahi ilk mesaji. Tartisma cikmasi olagan bir konu secmis, yorumlari okuyup guluyor olmasi muhtemel. Rahatsiz eden tarafi trollerin uyeleri salak yerine koydugunu sanmasi.
Dikkat et milanacım polemiğe çekiliyorsunAgzina saglik bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?