- 15 Temmuz 2016
- 8.574
- 14.395
- 248
- Konu Sahibi isabellaswan
-
Konu önce bdv idi içerik sebebiyle taşındıKonu cinsellik bölümündeymiş.Nasıl yazdım ben buraya madem ? Kafamda deli sorular..Cinsellik bölümüne yazan masum köylü gibi hissediyorum , aydınlatın beni ayol.
Onu diyorum işte , cinselliğe taşınmış ama halâ yazabiliyoruz diyorum.Konu önce bdv idi içerik sebebiyle taşındı
Artık biz fakirlerde yazabiliyoruzOnu diyorum işte , cinselliğe taşınmış ama halâ yazabiliyoruz diyorum.
Konu sahibi ikinci uyelikten banlanmisMilana22 Hanım,bu konuda kötü olan ne var? Sadece cinsel olarak da arzulanabilir bir erkek,sonuçta bu insanların duyguları. Kadın bir suç işlememiş, taciz etmemiş, pedofili değil. Sizi rahatsız eden ne,anlamadım?
Haa,orasını bilemem. Konu içeriğiyle ilgili yorum yaptım ben yalnızca.Konu sahibi ikinci uyelikten banlanmis
Tahminim dogru cikmis
Bilginize
Yadırgamıyoruz da, bikere sevişsen kesin aşık olursun. Kadın milleti işte duygusalız. Tek seferde kalmaz o. Ya o aşık olur ya sen. Sonra beklentiler, düzensizlikler, baş ağrıları, bu işin böyle olacağını bilmiyordumlar.. tek seferlik şeyler kadınlara göre değil bu yüzden. Bağlanma garantili aptallarız birazcık. O yüzden ancak evli ya da sorunlu biri değilse üzerine düşünülebilir bir durum. Dönem kötü. İşin sonu yuva yıkmaya ya da antidepresana gidebilir.Kendisini tanimiyorum sadece bir kere ayni ortamda bulunduk kendisi akrabamizin karşı evimizde oturuyor uzaktan gorup begeniyordum hep ama gecen gun ayni ortamda bulunduk daha da etkilendim o 31 yasinda ben 23 yasindayim evli mi degil mi onu bile bilmiyorum. Onu bundan sonra bi daha goremiycem cunku bu akrabam sehir disinda oturuyor. Kimseye karsi boyle bi cinsel istek duymamistim cok uzuluyorumbaya da bakisiyoduk
Lutfen yadirgamayin
Yaşını biliyorsun ama evli mi değil mi sormadın mıKendisini tanimiyorum sadece bir kere ayni ortamda bulunduk kendisi akrabamizin karşı evimizde oturuyor uzaktan gorup begeniyordum hep ama gecen gun ayni ortamda bulunduk daha da etkilendim o 31 yasinda ben 23 yasindayim evli mi degil mi onu bile bilmiyorum. Onu bundan sonra bi daha goremiycem cunku bu akrabam sehir disinda oturuyor. Kimseye karsi boyle bi cinsel istek duymamistim cok uzuluyorumbaya da bakisiyoduk
Lutfen yadirgamayin
Nasil oluyo bu cidden:)) ahanda bende yaziyorumnnnnKonu cinsellik bölümündeymiş.Nasıl yazdım ben buraya madem ? Kafamda deli sorular..Cinsellik bölümüne yazan masum köylü gibi hissediyorum , aydınlatın beni ayol.
:)))) bu bölüme konu açamayınca herkes bdvye yazmak zorunda kalıyordu, topikler cinselliğe taşınınca da konu sahibi dahil kimse konuya yazamıyordu, yönetim karar aldı ve cinselliği tüm üyelere açtı, yaklaşık 1 aydır bu bölüm hepinize serbestMune nolmus bu bolume:) fakir uyelerde yazabiliyo:) yanlislikmi var forumda?
Ay niye haber vermiyonuz yaaa : ( 1 ayimiz bosa gecti : (((:)))) bu bölüme konu açamayınca herkes bdvye yazmak zorunda kalıyordu, topikler cinselliğe taşınınca da konu sahibi dahil kimse konuya yazamıyordu, yönetim karar aldı ve cinselliği tüm üyelere açtı, yaklaşık 1 aydır bu bölüm hepinize serbest
Cinsellik bölümüne yazabilen masum köylüler.Nasil oluyo bu cidden:)) ahanda bende yaziyorumnnnn
Muneye sordum topicte.. artik zengin olmaya gerek yohmus buraya yazmak icin:)) bize acimislar engelleri kaldirmislar:))Cinsellik bölümüne yazabilen masum köylüler.
Muneye sordum topicte.. artik zengin olmaya gerek yohmus buraya yazmak icin:)) bize acimislar engelleri kaldirmislar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?