- 22 Kasım 2017
- 2.908
- 4.975
- 48
- Konu Sahibi isabellaswan
-
Bu mesajınızda bana mı imada bulundunuz?Dikkat el milanacım polemiğe çekiliyorsun
Yok kibledim zaten polemige sokmak istiyor diye :))Dikkat el milanacım polemiğe çekiliyorsun
yav hele sütyensiz sen bi susasdfghjkl
Canın mı sıkılıyor evladım neyi mi kibledinBibibella Sizi kibledim.
Yapacak birsey yok ki.Kendisini tanimiyorum sadece bir kere ayni ortamda bulunduk kendisi akrabamizin karşı evimizde oturuyor uzaktan gorup begeniyordum hep ama gecen gun ayni ortamda bulunduk daha da etkilendim o 31 yasinda ben 23 yasindayim evli mi degil mi onu bile bilmiyorum. Onu bundan sonra bi daha goremiycem cunku bu akrabam sehir disinda oturuyor. Kimseye karsi boyle bi cinsel istek duymamistim cok uzuluyorumbaya da bakisiyoduk
Lutfen yadirgamayin
Aklını basına alKendisini tanimiyorum sadece bir kere ayni ortamda bulunduk kendisi akrabamizin karşı evimizde oturuyor uzaktan gorup begeniyordum hep ama gecen gun ayni ortamda bulunduk daha da etkilendim o 31 yasinda ben 23 yasindayim evli mi degil mi onu bile bilmiyorum. Onu bundan sonra bi daha goremiycem cunku bu akrabam sehir disinda oturuyor. Kimseye karsi boyle bi cinsel istek duymamistim cok uzuluyorumbaya da bakisiyoduk
Lutfen yadirgamayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?