Erkeğin albine giden yol midesinde gecerde peki biz kadınların kalbine giden yol nerden geçer?

DuranHome

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
67
65
3
31
  • bayanın yemek konusunda maharetli olması ne kadar önemli?yemek konusunda çok maharetli?ama dili insana kan kusturuyor?güzel yemeklerle kilo alıyorsun?ama bir taraftan?dilinin kahrı insanı zayıflatıyor?maharetli olması mı?yoksa dilinin kısa olması?hangisi?

Peki biz kadınlar erkler için ne kadar degerliyiz bizi mutlu etmeleri için neler yapmalilar bizim kalbimize giden yolu nasıl feth edebilirler gelin konuşalım..

Valla kendi kendimize çalıp söyleriz burada yukarıda bir üyenin dediği gibi sevgililerimize/kocalarımıza okutacak halimiz yok. Adama gık demedikten sonra zihninizi okumasını beklemeyin, burada yazdıklarınızı gidip adama da söyleyin. "Ben seni mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum ama sen beni mutlu edemiyorsun" deyin. Başınıza ne geliyorsa iletişimsizlikten geliyor.

Not: Beni mutlu edemeyen adamla evlenmeyi geçtim sevgili dahi olmam.

Sabahtan beri kamu spotu tadında konular :işsiz:
Biri kalkıp kadının kalbinden geçen yol adamın kabarık cüzdanından geçer dese ne olacak :kahve:
Parayı tercih eden kadınların varlığından dolayı erkekler yukarıda yazdığım şekilde düşünüyor mesela :skandal:

Cinsellik onemlidir benim icin o da bilir bunu kalbimi kazanir.
Alisveris olmazsa delirdigim donemlerim vardir.raki baliksiz ölecegım anlar vardir.
Saolsun ses tonumdan anliyor hangisinin zamani oldugunuda kalbimi kazaniyor

Herkesin fikri ayrı benim Yaptıklarım belki yanlış olabilir sizden aldığım bilgiler ,sizlerin tecrübesi belki bana yol gösterir, hayat sadece erkeklerin istekleriyle degil kadinlarin egemenliginin oluğu toplum hepimizin tercihi olabilir

Bence bi kadın aldatilmamak ister ,
Eşinin ona sadik olmasını, sorunlarıni dinleyip,ona çözüm odaklı davranmasını ister...

Bir söz geldi aklıma,erkeğin kalbine giden yol mideden gecseydi, duvarında Adriana Lima değil,emine beder posteri olurdu:KK53:

Bir gulus, saglam bi is, maddi manevi yeterlilik, bir de azicik ustune beni guldurebilen bir kisiligi varsa, etkilenmem baslar :D

• bayanın yemek konusunda maharetli olması ne kadar önemli?yemek konusunda çok maharetli?ama dili insana kan kusturuyor?güzel yemeklerle kilo alıyorsun?ama bir taraftan?dilinin kahrı insanı zayıflatıyor?maharetli olması mı?yoksa dilinin kısa olması?hangisi?

Peki biz kadınlar erkler için ne kadar degerliyiz bizi mutlu etmeleri için neler yapmalilar bizim kalbimize giden yolu nasıl feth edebilirler gelin konuşalım..

Benim kalbime giden yok sevgiden, ilgiden, şevkatten, empatiden, kibarlıktan, dürüstlükten, neşeli olmasından, sadakatten kısacası adamlıktan geçiyor :) Yalan, sadakatsizlik, şevkatsizlik, ilgisizlik, kabalık vs oldu mu yol başka yerlere gidiyor :)

Back
X