Erkeklerin her dediğine inanmayın. Sizi ikna etmek için her cümleyi kurarlar. Söyledikleri sözlere bakmaktansa hareketlerine bakmak daha doğru cevaplara ulaşmanızı sağlayacaktır.Ya Allah korkusu olan biri tabi bencil orası ayrı ben sana umut verip bırakırsam Allah bana bu dünyada huzur verir mi diyor nasıl yapicam diyor onu hissediyorum yapmaz ama yinede koskoca adam olacak 27 yaşında adam olacak onlarca gün dil döktüm kavgalar ettik ayrıl barış yaptık şimdi kalkmış qz önce ben kızıyorum diyor tamam 26 da derim diyor dalga geçiyor resmen o kadar sinirlendim ki dalga geçiyor bildiğin yaa çocuk gibi gerçekten şuan 23 üz 24 olacağız bu sene içinde yani 27 ye 3 buçuk sene var
Niye peki ama niye o kadar küçük bahaneler ki insan gerçekten sevince neler yapmaz yaa neler yani gözü kara olur çabalar bu istiyor o otursun ben be derse yapayım nereye isterse geleyim asla g*tü başı oynamasın aslahareket etmesin çabalamasın ter dökmesin madem öyle niye biz ayrılınca yazdı yapamıyorum edemiyorum yemek bile yiyemiyorum dedi dedim hani kendi yurdundan ayrikmaman maddi açıdan endişelerin var diye mi yemin etti büyük yemin ondan değil annesindenmiş daha küçük kardeşleri var 17 sinde o kız var abileri ablaları var 2 sene 3 sene yaa xok mu cidden çok mu değil hadi onu geçtim bir insan 27 sinde de ailesine söyler yaa 26 25 24 çocuk değilsin o yaşlarda koca adamsin ona da dedim çünkü o 27 olduğunda söyleyecekmiş okulu var okul bitince eğer okulu bitmeden söylerse ailesi laf edermiş derslerine bak dermiş 26 yaşında adama bunu derler düşünün böyle saçma bahane olur mu ya çok m utangaç çekingen ama benim ne çekingen babasından korkan arkadaşlarım ilişkilerini söylüyorDoğmamış bebeğe don biçip biçip delirme in lüzumu yok o bebek doğmaz. Sen niye güzel kafanı bu tipe yoruyorsun onu soruyorum sana
Teşekkür ederim haklısınız ama ne bileyim medreseye giden biri ilmihalleri kitapları var okuyor sürekli suana kadar sevgilisi olmamış biri yani tabiki erkeklere güven asla olmuyor namaz falan bunlarla qrasi çok iyi ve sürekli beni dini anlamda uyaran yönlendirmeye çalışan o yani bende daha dirayetli bu konularda ve hissettiğim de tabiki bu yönde öyle bir düşüncesi olmadığı yönde ama zaman geçer insanlar değişir bellinde olmaz çok uğraştım her şeye tamam dedim ama yok o kadar saçma ki kendisi beni ayrılma eşiğine getiriyor böyle yaparak sonra neden ayrılma kelimesini kuruyorsun diyor beni çok üzdün gözlerim doldu çok kırıldım bende diyorum o raddeye getiren de sensin çaba yok sende o kadar istiyorsan çabala biraz ama yok aynı yerinde sayıyor ve 26 yaşında ailesine söyleyecem dedi beyefendimiz bu geceki isteğiyle 27 ydi canım çıktı 26 yaptı onca lafıma uğraşma günler sonra sadaka verir gibi ama şuna da inanmıyorum 26 olunca da 27 olsun diye bir sürü bahane üretecektir en basiti ya bana bir kaç gün önce diyor ki ailemize nasıl tanıştık diye sorarlarsa internette demeyelim yoksa diyecekler ki siz o yaşta ders çalışmak yerine internette mi takılıyordunuz diyeceklermiş bende biz daha küçüktük 16 yasindaydik olamaz mı ne var bunda bunu da mı saklayalım dedim zaten o süreçte sevgili bile olmadık arkadaştık sonradan ailelere öğrenince kestik ne var ki bunda dedimErkeklerin her dediğine inanmayın. Sizi ikna etmek için her cümleyi kurarlar. Söyledikleri sözlere bakmaktansa hareketlerine bakmak daha doğru cevaplara ulaşmanızı sağlayacaktır.
Allah korkum var diyen insanlar neler neler yapıyorlar, din üzerinden duygularınızı sömürtmeyin. Bi tövbe eder bütün günahlarından arınır.
Yaşınız daha genç karşınıza neler neler çıkar. Şu anlattığınız erkek modeline sümüklü böcek kadar saygı duyamadım ben yapmayın bunu kendinize.
Ailesi ne der diye çok fazla düşünüyor. 24 yaşında bir insan birey olamamış, bu saatten sonra da olması zor gibi. Sürekli buna benzer durumlarla karşılaşıcaksınız farkında mısınız? Örneğin tatile gitmek isteyeceksiniz, annesi babası borçları var nereye gidiyor diyecekler. Aynı evde yaşıcaksınız, gece çişe kalkma seviştiğimizi sanarlar. Özgürce münasebete bile giremeyeceksiniz. Her kararınız onun ailesi ne düşünüyora göre şekillenicek. Uç örnekler veriyor gibi görünüyor olabilirim ama bunların olması çok olası.Teşekkür ederim haklısınız ama ne bileyim medreseye giden biri ilmihalleri kitapları var okuyor sürekli suana kadar sevgilisi olmamış biri yani tabiki erkeklere güven asla olmuyor namaz falan bunlarla qrasi çok iyi ve sürekli beni dini anlamda uyaran yönlendirmeye çalışan o yani bende daha dirayetli bu konularda ve hissettiğim de tabiki bu yönde öyle bir düşüncesi olmadığı yönde ama zaman geçer insanlar değişir bellinde olmaz çok uğraştım her şeye tamam dedim ama yok o kadar saçma ki kendisi beni ayrılma eşiğine getiriyor böyle yaparak sonra neden ayrılma kelimesini kuruyorsun diyor beni çok üzdün gözlerim doldu çok kırıldım bende diyorum o raddeye getiren de sensin çaba yok sende o kadar istiyorsan çabala biraz ama yok aynı yerinde sayıyor ve 26 yaşında ailesine söyleyecem dedi beyefendimiz bu geceki isteğiyle 27 ydi canım çıktı 26 yaptı onca lafıma uğraşma günler sonra sadaka verir gibi ama şuna da inanmıyorum 26 olunca da 27 olsun diye bir sürü bahane üretecektir en basiti ya bana bir kaç gün önce diyor ki ailemize nasıl tanıştık diye sorarlarsa internette demeyelim yoksa diyecekler ki siz o yaşta ders çalışmak yerine internette mi takılıyordunuz diyeceklermiş bende biz daha küçüktük 16 yasindaydik olamaz mı ne var bunda bunu da mı saklayalım dedim zaten o süreçte sevgili bile olmadık arkadaştık sonradan ailelere öğrenince kestik ne var ki bunda dedim
Ne yapmalisin ? Arkana bakmadan uzaklasmalisin. Anasının buyutemedigi adamla sonra cok uğraşırsınÖnceden de sormuştum bu soruyu erkek arkadaşım evlenince ailesiyle yaşamak istiyordu şimdi tekrar geldim çünkü en son artık onun sürekli kendisi için çaba bekleyip benim için çaba göstermesinden sıkılmıştım onu 5 6 sene ben bekliycem 27 28 yaşında da gelip ailesinin yanında ben yaşayacam annesine sözü varmış oysa 6 kardeşler abileri ablaları var kaldı ki ailesinden de çok fazla çekiniyor ve benden bahsetmiyor ailesine arkadaşlarına dahi ama öyle huyu bu çekingen çok utangaç ve benim için cabaalamiyorsun deyip ayrıldım kendisi geldi yazdı çok kötüyüm dedi dayanamıyorum dedi tekrar konuşuyoruz aynı mevzular aramızda ara sıra çıkıyor ama ne yapacağım bilmiyorum benim için biraz çabası yok beni annemden ayırma diyor annemsiz yapamam diyor sonra annesine değer veren sana daha çok değer verir diyor anneme söz verdim bırakamam hasta o saatten sonra kendisine bakamaz yemek yapamaz gibisinden konuştu bende çekiniyorum ayrı yaşayalım diyemiyorum ama babası da zaten rvden kolay kolay çıkmayan biri sanırım adım atmaya hali yoktur çok tembellik yapar dedi çünkü insan kendi babasına güvenemiyor sürekli evde durursa hele 5 6 sene sonra nasıl olacak ne yapmam lazım ve ailesinin oturduğu ev kendilerinin babası maaş alıyor psikolojik rahatsızlığından dolayı çalışamadığı için acaba o yüzden mi başka eve çıkma cesareti mi yok kaldı ki benim ailem için bakıma muhtaç hale gelecekler birkaç seneye yakın oturayım en azından 5 6 sene sonra ailenle yaşarız dedim annemden beni ayırma annemsiz yapamam gibisinden konuştu arkadaşımda bence ev gecincirmekten korkuyor ondan onlarla yaşamak istiyor dedi bilmiyorum ne yapmalıyım
Önceden de sormuştum bu soruyu erkek arkadaşım evlenince ailesiyle yaşamak istiyordu şimdi tekrar geldim çünkü en son artık onun sürekli kendisi için çaba bekleyip benim için çaba göstermesinden sıkılmıştım onu 5 6 sene ben bekliycem 27 28 yaşında da gelip ailesinin yanında ben yaşayacam annesine sözü varmış oysa 6 kardeşler abileri ablaları var kaldı ki ailesinden de çok fazla çekiniyor ve benden bahsetmiyor ailesine arkadaşlarına dahi ama öyle huyu bu çekingen çok utangaç ve benim için cabaalamiyorsun deyip ayrıldım kendisi geldi yazdı çok kötüyüm dedi dayanamıyorum dedi tekrar konuşuyoruz aynı mevzular aramızda ara sıra çıkıyor ama ne yapacağım bilmiyorum benim için biraz çabası yok beni annemden ayırma diyor annemsiz yapamam diyor sonra annesine değer veren sana daha çok değer verir diyor anneme söz verdim bırakamam hasta o saatten sonra kendisine bakamaz yemek yapamaz gibisinden konuştu bende çekiniyorum ayrı yaşayalım diyemiyorum ama babası da zaten rvden kolay kolay çıkmayan biri sanırım adım atmaya hali yoktur çok tembellik yapar dedi çünkü insan kendi babasına güvenemiyor sürekli evde durursa hele 5 6 sene sonra nasıl olacak ne yapmam lazım ve ailesinin oturduğu ev kendilerinin babası maaş alıyor psikolojik rahatsızlığından dolayı çalışamadığı için acaba o yüzden mi başka eve çıkma cesareti mi yok kaldı ki benim ailem için bakıma muhtaç hale gelecekler birkaç seneye yakın oturayım en azından 5 6 sene sonra ailenle yaşarız dedim annemden beni ayırma annemsiz yapamam gibisinden konuştu arkadaşımda bence ev gecincirmekten korkuyor ondan onlarla yaşamak istiyor dedi bilmiyorum ne yapmalıyım
Evine gittiğimde kadın elini opturmedi oğlum benim diye beni hep köle gibi gördü. Gelin kahve yap gelin işte yapacak bizi küçük düşürme güzel giyin..kısa boylusun zaten oğlum dal gibiyken.. ayyy yazdıkça sinir bastı.. bosanali 15 gün oluyor daha olayın sokundayim belki ama hala daha benle uğraşıyorlar..taktıkları takı bile sahte çıktı bilezikleri de oğlu çaldı gitti.dusun bohcayi bile aldılar yani oğlu annesinin lafından çıkmadığı için esyalari alirken annemin bihcayi ver dedi. Severek evlendik gençliğim o yani ama iş evlenince öyle olmuyor hersey bambaşka oldu..annesinin buyutemedigini sen büyütemezsin. Birde böyle insanlar kişilik bozukluğuna sahip oluyor .ayrılırsın 3 ay 1 yıl neyse acı suresi ağlarsın ama geçecektir elbette..ışık dolu bir insandım neşeliydim onlar yüzünden şimdi donuk biri oldum psikoloğa gidiyorum. Hayatımı mahvettiler .yapma kendine lütfen..Bir kişinin daha böyle harcanmasıni istemem .Canimmmmm benimmm öncelikle ben böyle bir adamla evlendim haaa şimdi bosandim ama yaşadıklarımı bir ben bir Allah bilir bosanacagimizi es değilde annesi haber verdi .geceleri arardı oğlum ben seni özlüyorum gel diye düşünün yani uyurken telefon çalıyor ve kayinvalide insan hasta mı oldu başlarına birsey mi geldi diye düşünürken özlemiş de aramış.. pazarları sabahın körü arardı..düğünüm rezillik zaten oğlum ben bu kızı istemiyorum seni alıyor benden diye diye ellerini hicbirseye sürmedi.bazen eski esim beni önerdi çok güzel tatli yapıyor diye kv direkt benim gibi olamaz benim elimde büyüdün sen derdi.ve böyle böyle bir yıl içinde bosandim evlendim..hersey bir yılda oldu..ben de ne var ki sadece annesine düşkün derdim ama iş öyle değilmiş.ikimizde çalışıyoruz gezerdik beni arardı oğlumun parasını mi yiyorsun derdi şaka yapardı aklı sıra.. daha neler neler yaaa .. kıyma kendine..
Anası senden daha iyi köle olacak birini bulunca senin k.çına tekmeyi basıp o kızla evlenecek de ondan.Yok ya valla yok yani bir insan 27 yaşına kadar sevdigi kızı ailesinden nasıl saklamak ister yaa 27 yaş yaa o kadar büyük ki şuan o konuda tartışıyoruz bi de onu da kabul etmiyor beyefendi öncesinde söyleyemezmiş
Ay korkunçÖnceden de sormuştum bu soruyu erkek arkadaşım evlenince ailesiyle yaşamak istiyordu şimdi tekrar geldim çünkü en son artık onun sürekli kendisi için çaba bekleyip benim için çaba göstermesinden sıkılmıştım onu 5 6 sene ben bekliycem 27 28 yaşında da gelip ailesinin yanında ben yaşayacam annesine sözü varmış oysa 6 kardeşler abileri ablaları var kaldı ki ailesinden de çok fazla çekiniyor ve benden bahsetmiyor ailesine arkadaşlarına dahi ama öyle huyu bu çekingen çok utangaç ve benim için cabaalamiyorsun deyip ayrıldım kendisi geldi yazdı çok kötüyüm dedi dayanamıyorum dedi tekrar konuşuyoruz aynı mevzular aramızda ara sıra çıkıyor ama ne yapacağım bilmiyorum benim için biraz çabası yok beni annemden ayırma diyor annemsiz yapamam diyor sonra annesine değer veren sana daha çok değer verir diyor anneme söz verdim bırakamam hasta o saatten sonra kendisine bakamaz yemek yapamaz gibisinden konuştu bende çekiniyorum ayrı yaşayalım diyemiyorum ama babası da zaten rvden kolay kolay çıkmayan biri sanırım adım atmaya hali yoktur çok tembellik yapar dedi çünkü insan kendi babasına güvenemiyor sürekli evde durursa hele 5 6 sene sonra nasıl olacak ne yapmam lazım ve ailesinin oturduğu ev kendilerinin babası maaş alıyor psikolojik rahatsızlığından dolayı çalışamadığı için acaba o yüzden mi başka eve çıkma cesareti mi yok kaldı ki benim ailem için bakıma muhtaç hale gelecekler birkaç seneye yakın oturayım en azından 5 6 sene sonra ailenle yaşarız dedim annemden beni ayırma annemsiz yapamam gibisinden konuştu arkadaşımda bence ev gecincirmekten korkuyor ondan onlarla yaşamak istiyor dedi bilmiyorum ne yapmalıyım
Konu içeriğini okumadım başlığa göre yorum yapacağım; koşarak kaçÖnceden de sormuştum bu soruyu erkek arkadaşım evlenince ailesiyle yaşamak istiyordu şimdi tekrar geldim çünkü en son artık onun sürekli kendisi için çaba bekleyip benim için çaba göstermesinden sıkılmıştım onu 5 6 sene ben bekliycem 27 28 yaşında da gelip ailesinin yanında ben yaşayacam annesine sözü varmış oysa 6 kardeşler abileri ablaları var kaldı ki ailesinden de çok fazla çekiniyor ve benden bahsetmiyor ailesine arkadaşlarına dahi ama öyle huyu bu çekingen çok utangaç ve benim için cabaalamiyorsun deyip ayrıldım kendisi geldi yazdı çok kötüyüm dedi dayanamıyorum dedi tekrar konuşuyoruz aynı mevzular aramızda ara sıra çıkıyor ama ne yapacağım bilmiyorum benim için biraz çabası yok beni annemden ayırma diyor annemsiz yapamam diyor sonra annesine değer veren sana daha çok değer verir diyor anneme söz verdim bırakamam hasta o saatten sonra kendisine bakamaz yemek yapamaz gibisinden konuştu bende çekiniyorum ayrı yaşayalım diyemiyorum ama babası da zaten rvden kolay kolay çıkmayan biri sanırım adım atmaya hali yoktur çok tembellik yapar dedi çünkü insan kendi babasına güvenemiyor sürekli evde durursa hele 5 6 sene sonra nasıl olacak ne yapmam lazım ve ailesinin oturduğu ev kendilerinin babası maaş alıyor psikolojik rahatsızlığından dolayı çalışamadığı için acaba o yüzden mi başka eve çıkma cesareti mi yok kaldı ki benim ailem için bakıma muhtaç hale gelecekler birkaç seneye yakın oturayım en azından 5 6 sene sonra ailenle yaşarız dedim annemden beni ayırma annemsiz yapamam gibisinden konuştu arkadaşımda bence ev gecincirmekten korkuyor ondan onlarla yaşamak istiyor dedi bilmiyorum ne yapmalıyım
Valla size tavsiyem birliktelik yaşayipta evlenmezsem olmaz diyecek raddeye gelmeyin. Ztn daha evlenmicekmsnz. Sizin sevigilinizle sorununuz anneci olmasi degilde 26 degilde 27 yaşinda söylemesi sorun. Benim eşim 23 yaşinda ve 3 senelik evliyiz. Annesiyle ayni evdeyiz. Yakinda taşincaz.Teşekkür ederim haklısınız ama ne bileyim medreseye giden biri ilmihalleri kitapları var okuyor sürekli suana kadar sevgilisi olmamış biri yani tabiki erkeklere güven asla olmuyor namaz falan bunlarla qrasi çok iyi ve sürekli beni dini anlamda uyaran yönlendirmeye çalışan o yani bende daha dirayetli bu konularda ve hissettiğim de tabiki bu yönde öyle bir düşüncesi olmadığı yönde ama zaman geçer insanlar değişir bellinde olmaz çok uğraştım her şeye tamam dedim ama yok o kadar saçma ki kendisi beni ayrılma eşiğine getiriyor böyle yaparak sonra neden ayrılma kelimesini kuruyorsun diyor beni çok üzdün gözlerim doldu çok kırıldım bende diyorum o raddeye getiren de sensin çaba yok sende o kadar istiyorsan çabala biraz ama yok aynı yerinde sayıyor ve 26 yaşında ailesine söyleyecem dedi beyefendimiz bu geceki isteğiyle 27 ydi canım çıktı 26 yaptı onca lafıma uğraşma günler sonra sadaka verir gibi ama şuna da inanmıyorum 26 olunca da 27 olsun diye bir sürü bahane üretecektir en basiti ya bana bir kaç gün önce diyor ki ailemize nasıl tanıştık diye sorarlarsa internette demeyelim yoksa diyecekler ki siz o yaşta ders çalışmak yerine internette mi takılıyordunuz diyeceklermiş bende biz daha küçüktük 16 yasindaydik olamaz mı ne var bunda bunu da mı saklayalım dedim zaten o süreçte sevgili bile olmadık arkadaştık sonradan ailelere öğrenince kestik ne var ki bunda dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?