- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Kız İzmirli miydin sen ben gibi çatlak.Harbi ne çok konu açıyorsun
Oo hard sex bayılırım
Uzun zamandır birliktesiniz ilk defa böyle olduysa anlık bir durum olabilir zaten uyarmışsın bir daha tekrarlayacağını sanmam.Tabi tam bir iliski
İncindiysen ne yapalım?Ne alaka kutu kutu penseyle.
Bir konuda incindim sadece.
Illa hayvansi duygular mi olmasi gerek.
İncindiysen ne yapalım?
Bizler de çok sert sevişen kadınlarınız, için rahat olsun çok normal bu.
Mesela yani?
Deli ve gittiKız İzmirli miydin sen ben gibi çatlak.
Valla bayılıyom sana
Bi de bayılırım demiş yaa
Aldığın cevapların çoğu geyik zaten, niye bana taktın?Arkadaşım yorum yazmak zorunda degilsin ki. Madem konu sannna ters anlamsiz gereksiz yazma bir şey.
E öyle seviyor demek ki sex de olur öyle şeyler :)Libidolu senden aciklama bekliyorum :)
Sana bayılanlar grileşiyörduDeli ve gittikız gözümün önünde grileştin naptın bakim
Aslen rizeliyim canım ama yillardır izmir de yaşıyoruz
Bana bayılanlara ben de bayılırım
Isırmadıysa problem yok. Bazen sert davranması iyidir.
Benden uzak durun banım bulaşıcı galibaSana bayılanlar grileşiyördu
Sevgimi kalbime gömüp tırım tırım uzaklaşıyorum ben o zaman, mapustan yeni çıktım ben ya, kıymayın banaBenden uzak durun banım bulaşıcı galiba
Banda ilk 3 de olabilirim dikkatli olunSevgimi kalbime gömüp tırım tırım uzaklaşıyorum ben o zaman, mapustan yeni çıktım ben ya, kıymayın bana
Pilav yedim de bu akşam o aklıma geldi, rakiben de iddialı haniBanda ilk 3 de olabilirim dikkatli olun
Eskiden evlenirken yenge seciyormus kızlar, Bende seni kendime yenge sececeğimHarbi ne çok konu açıyorsun
Oo hard sex bayılırım
Biz evlenirken bırak yengeyi sadıç bulamadıkEskiden evlenirken yenge seciyormus kızlar, Bende seni kendime yenge sececeğim
Ayy üstüme iyilik sağlık evli barklı gadınım benEskiden evlenirken yenge seciyormus kızlar, Bende seni kendime yenge sececeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?