Bence en az üni mezunu olmalı iki taraf,evlilik halihazırda denk insanlar için bile sıkıntılıyken bu tarz farklar ekstra zorlastırıyor,o yüzden mümkünse kültür eğitim aile özellikleri birbirine yakın olmalıKızlar ben üni o lise mezunu , sizce bu sorun olur mu ilerisi için? Kendi işini yapıyor geliri iyi bu arada. Ben iyi anlaştıktan sonra çok da önemli değil diye düşünüyorum ama benim çevrem ailem hep üni mezunu ve eğitime önem veren insanlar, zaten ailemden ve çevremden çekiniyorum açıkcası bu mevzu da , yoksa benim için iyi ve düzgün bir insan olması önemli. Siz ne düşünüyorsunuz?
allah aşkına şu üni mezunu olmayi bukadar yüceltmeyin:) Türkiyede okulan Üni bir iki üni haric dünyanın hic biryerinde sayılmıyor bile okadar kolayKızlar ben üni o lise mezunu , sizce bu sorun olur mu ilerisi için? Kendi işini yapıyor geliri iyi bu arada. Ben iyi anlaştıktan sonra çok da önemli değil diye düşünüyorum ama benim çevrem ailem hep üni mezunu ve eğitime önem veren insanlar, zaten ailemden ve çevremden çekiniyorum açıkcası bu mevzu da , yoksa benim için iyi ve düzgün bir insan olması önemli. Siz ne düşünüyorsunuz?
aynen öyleİş biraz da kendini geliştirmekte bittiyor her üni mezunu daa yeterli olmuş olmuyor kendini geliştirmek, kendine yeni birşeyler katmak insanın içindr bittiyor bunun önizlemesini yapın kendinize
Yalnız bazı üniversite mezunları konuşurken insanın kusası geliyor.Lise mezunu nedir ya ? Eşimden bahsederken lise mezunu diyemezdim ben heralde. Benim çevremde yok enazından,belkide o yüzden garip geldi.
Okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır dicem de minnoş eşeğe niçin hakaret edeyim kiYalnız bazı üniversite mezunları konuşurken insanın kusası geliyor.
Bazı lise mezunları da gayet naif,gelişime açık olabiliyor.
Hayatımda yaşadığım en büyük şok karı-koca doktor olan çiftin sırf kadın kedilerden korkuyor diye lojmanın sağına soluna zehirli mamalar koydurmasıydı.
kendi isini yapıyo derken esnaf falan mı eger esnafsa ooo cok labali insanlar gelir ille dügün olur gider arkadaslaı cok olur zevk aldıgıını yada yasam standartınız nasıl karsılastıgında isi geregi bayram da falan isinde olucakmı meselaKızlar ben üni o lise mezunu , sizce bu sorun olur mu ilerisi için? Kendi işini yapıyor geliri iyi bu arada. Ben iyi anlaştıktan sonra çok da önemli değil diye düşünüyorum ama benim çevrem ailem hep üni mezunu ve eğitime önem veren insanlar, zaten ailemden ve çevremden çekiniyorum açıkcası bu mevzu da , yoksa benim için iyi ve düzgün bir insan olması önemli. Siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?