Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üç çocukla bütün gün ilgilendikten sonra bazen insanın en ufak şeye sabrı kalmıyor bence haklısın benim eşimde çok karışır herşeye ama yaklaşık üç aydır evde eskiden çok uzatıyorsun diyordu çocuklarla gece gündüz birlikte olunca hak verdi beyimizİnanın onun karıştığı kadar kayinvalidem bana karışmıyor.
Biraz önce biraz tartıştık.
İnsan önce bir der ki
Canim günün nasil geçti?
Neler yaptınız?
Yemeğini önüne koydum biz önceden yediğimiz için diğer odaya gittim.
Yemeğini yedi içeri geldi.
Bana dediği "tuvalet biraz sararmış onu bugün hallet."
Her gün temizliyorum zaten ama domestos dökmeyince biraz sararmaya başlamış.
Ben de son günlerde başka işlere daha ağırlık verdiğim için tuvaleti çok detaylı temizleyemedim.
Ben de bugün çocuklarla neler yaptığımı aksama doğru küçük çocuğun beni ne kadar zorlandığını anlatmaya başladım. Günlük temizliği yemeği 3 çocukla birlikte yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince . Her şeye yetişemiyor olabilirim dedim.
Başım ağrıdı yeter dedi.
Senin dinleyemedigin şeyleri ben yaşıyorum dedim.
Sonra bağırmalar başladı karşılıklı.
Çocuklar ağlayınca frenledik.
Benim damarıma basan cümlesi ben eşek gibi dışarıda çalışıyorsam sende eşek gibi evde her şeyi yapacaksın.
Cok zoruma gitti.
Çocukları diğer odaya alıp sesini daha fazla duymak istemiyorum sus artık dedim.
Şimdi başka odadayım çok öfkeliyim. Zaten son zamanlarda kendimi devamlı telkin ediyorum sakin olmak adına. Biraz sinirli bir yapım var.
Ne güzeldik ya son bir ay hiç kavga yoktu evde.
Şimdi beyefendi tuvalet yıkıyor. Anneniz yapamamış ben yapıyorum diyor.
Sizce ben fazla mi sinirliyim.
Daha sakin olmak istiyorum. Ama olmuyor.
Bir sey deyin. Tarafsiz yorumlar beni mutlu edecek.
Not:
Buraya derdimizi yazıyoruz. Lütfen sizden ricam çözüm onermeyecek olan yorum yazmasın.
Evet sizin fikrinizede katılıyorum haklısınız bakış aciniz güzel fakat inanın bazen öyle bir hal aliyorki her söylenen şeye sivri dil ve öfke ile karşılık verince olaylar büyüyor.. kıvılcımdan yangın çıkıyor.herseye sussun demiyorum ama bazen inanın halı altına gidermi bilmem ama he de geç modu daha az yoruyor insanı.Bu dediğiniz çok ama çok yanlış. Ne demek ok de geç? O kim ki eşine karşı öyle bir üslupla bilmişlik taslayabiliyor. Rahatsız olan insan eline alıp yapar. Beyefendinin paşa keyfi kaçmasın diye susun demek çok da mantıklı değil diye düşünüyorum. Ayrıca mutlu olmak için demişsiniz ama sizin yaptığınız sorunları halı altına süpürmek oluyor. Sonrasında onlar birikip dağ oluyor ve daha da kötü sonuçlanıyor.
Evet benim kayınvalidem eşimin liseye giderken bile ayakkabı bağcığını bağlamış bunu bide zevkle söylüyor benimde iki oğlum var herkes işini kendi halledebilmeli benceBenimde oğlum var eşinizin yaptığını ilerde benim oğlum yapsa çok kızardım. Bazı anneler oğullarını paşa gibi yetiştiriyor. 3 çocuğa kazasız belasız bakıp önüne yemekte koyabildiğiniz için şükredeceğine birde çemkiriyor. İnsan olmak bu kadar zor olmamalı.
Bunun çözümü nedir peki adam kalkıp tuvaleti yıkamış ama neye yarar kavga edilmiş çocuklar şahit olmuş? Bir dahakine gelip konuşmaz direkt tuvaleti yıkar mi artık diyorsunuz ?Bu dediğiniz çok ama çok yanlış. Ne demek ok de geç? O kim ki eşine karşı öyle bir üslupla bilmişlik taslayabiliyor. Rahatsız olan insan eline alıp yapar. Beyefendinin paşa keyfi kaçmasın diye susun demek çok da mantıklı değil diye düşünüyorum. Ayrıca mutlu olmak için demişsiniz ama sizin yaptığınız sorunları halı altına süpürmek oluyor. Sonrasında onlar birikip dağ oluyor ve daha da kötü sonuçlanıyor.
Farkında mısınız hanımefendi ok de geç diyor. Böyle bir adama tamam hayatım hemen temizliyorum falan denmesini mi bekliyorsunuz? Tabi ki de rahatsız olan gidip yıkayacak. Ayrıca kimse karısıyla öyle konuşma hakkına da sahip değil. Adam zaten çocuklarını düşünse çocukların yanında bağırıp çağırmaz.Bunun çözümü nedir peki adam kalkıp tuvaleti yıkamış ama neye yarar kavga edilmiş çocuklar şahit olmuş? Bir dahakine gelip konuşmaz direkt tuvaleti yıkar mi artık diyorsunuz ?
En uyuz olduğum erkek tipi. Hem yardım etmeyecek hem de bana iş buyuracak? Bu kesinlikle alıştırmayla alakalı. Baştan alıştırmışsınız. İlk günden tavrınızı koymalıydınız. Biz kadınlar ne kadar güçlü görünmeye çalışırsak erkekler daha çok üstümüze binecek. Biraz narin görünmeyi bilsek bunların hiçbiri olmaz.İnanın onun karıştığı kadar kayinvalidem bana karışmıyor.
Biraz önce biraz tartıştık.
İnsan önce bir der ki
Canim günün nasil geçti?
Neler yaptınız?
Yemeğini önüne koydum biz önceden yediğimiz için diğer odaya gittim.
Yemeğini yedi içeri geldi.
Bana dediği "tuvalet biraz sararmış onu bugün hallet."
Her gün temizliyorum zaten ama domestos dökmeyince biraz sararmaya başlamış.
Ben de son günlerde başka işlere daha ağırlık verdiğim için tuvaleti çok detaylı temizleyemedim.
Ben de bugün çocuklarla neler yaptığımı aksama doğru küçük çocuğun beni ne kadar zorlandığını anlatmaya başladım. Günlük temizliği yemeği 3 çocukla birlikte yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince . Her şeye yetişemiyor olabilirim dedim.
Başım ağrıdı yeter dedi.
Senin dinleyemedigin şeyleri ben yaşıyorum dedim.
Sonra bağırmalar başladı karşılıklı.
Çocuklar ağlayınca frenledik.
Benim damarıma basan cümlesi ben eşek gibi dışarıda çalışıyorsam sende eşek gibi evde her şeyi yapacaksın.
Cok zoruma gitti.
Çocukları diğer odaya alıp sesini daha fazla duymak istemiyorum sus artık dedim.
Şimdi başka odadayım çok öfkeliyim. Zaten son zamanlarda kendimi devamlı telkin ediyorum sakin olmak adına. Biraz sinirli bir yapım var.
Ne güzeldik ya son bir ay hiç kavga yoktu evde.
Şimdi beyefendi tuvalet yıkıyor. Anneniz yapamamış ben yapıyorum diyor.
Sizce ben fazla mi sinirliyim.
Daha sakin olmak istiyorum. Ama olmuyor.
Bir sey deyin. Tarafsiz yorumlar beni mutlu edecek.
Not:
Buraya derdimizi yazıyoruz. Lütfen sizden ricam çözüm onermeyecek olan yorum yazmasın.