- 23 Ağustos 2020
- 4.639
- 8.701
- 108
- 35
- Konu Sahibi canimanacanan
-
Sizi alsa incelik yapmış olurdu ama almaması da çok büyük bir problem değil…Arkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim.eşimle bir il merkezinde oturuyorum.annem de 1 saatlik uzaklıkta komşu bir ilin ilçesinde oturuyor.annemin oturduğu ilçe ile yine annemin ili arası 1 saat.aklınız karışmasın toplamda eşimle oturduğumuz ile 2 saat uzaklıkta annem.neyse ben anneme gittim 1 haftalığına dün eşimi aradım.aynen şunları söyledim." şekerim gelip beni alır mısın annemden?" aynen şöyle cevap verdi. "alamam şekerim sen minibüse bin merkez ile otogara gel ben seni oraya gelip alırım." bu durum normal mi? Gayet de iyi bir arabası var.akrabaları bir şey için çağıraa koşar hamile karısına böyle diyor.bu adamın bu davranışı normal mi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz?
Iyiki hamilelik hastalik değil diye saçma bir cümle öğrenmiş bazılarıAyy yine hamilelik hastalık değil diyen çok bilmişler ususmus buraya da .Hamilelil hastalık değil de hamilelerin bağışıklığı baskilaniyor bu dönemde ve Pandemi dönemi .Tehlikeli yani .Alması gerekirdi .
Onu kaçırmışım. Neyse sıkıntı değil zaten, konu sahibini kocası yeniden evleniriz diye kandırıp boşamıştı.Evet bir saat otobüs yolculuğundan ölmez ama bence sinir bozucu olan adamin akrabalari aradiginda koşarak gitmesi..
Yok artiiikkkOnu kaçırmışım. Neyse sıkıntı değil zaten, konu sahibini kocası yeniden evleniriz diye kandırıp boşamıştı.
Konu sahibi farklı hesaplar ile gelip geçmişte olanları bugün gibi anlatmaya, eski kocasının 3.eşi olacakmış gibi konu açmaya doymadı. Yönetim hesaplarını kapatmaktan sıkıldı ama.Bir de konunun şu yu
Yok artiiikkk
Şizofrenik bir vaka mi var ortadaKonu sahibi farklı hesaplar ile gelip geçmişte olanları bugün gibi anlatmaya, eski kocasının 3.eşi olacakmış gibi konu açmaya doymadı. Yönetim hesaplarını kapatmaktan sıkıldı ama.
Adam rezalet biri. Kandırıp boşadı kadını, 5 kuruş vermeden. Kadın çalışıyor Allah' tan, bakabiliyor çocuğuna.Şizofrenik bir vaka mi var ortadaKonu degisti su an .Ayy tek sorun adamın gelip almaması olsun o zaman..Daha neler duyacağız .
Eşiniz şımarıklığınızın (millete ay kıyamıyor havası atma) farkına varıp rest çekmiş gibi. Rızasıyla gitmeniz sonrasında barıştınız her şey güzel sandınız ya da siz oradayken ailesi tarafından hamile hamile ne işi vardı oralarda diye eşinize baskı da kurulmuş olabilir, ama bence ilki...Wvet ama şimdi kocamın annemin evine gelip beni almasını istiyorum.
Akrabalarını alıp karısını almıyosa normal değilArkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim.eşimle bir il merkezinde oturuyorum.annem de 1 saatlik uzaklıkta komşu bir ilin ilçesinde oturuyor.annemin oturduğu ilçe ile yine annemin ili arası 1 saat.aklınız karışmasın toplamda eşimle oturduğumuz ile 2 saat uzaklıkta annem.neyse ben anneme gittim 1 haftalığına dün eşimi aradım.aynen şunları söyledim." şekerim gelip beni alır mısın annemden?" aynen şöyle cevap verdi. "alamam şekerim sen minibüse bin merkez ile otogara gel ben seni oraya gelip alırım." bu durum normal mi? Gayet de iyi bir arabası var.akrabaları bir şey için çağıraa koşar hamile karısına böyle diyor.bu adamın bu davranışı normal mi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz?
Korona var ya hani. Hamilesiniz. Bence biri onu kurmuş.şımarıkşık yapıyormuşum.ne varmış yani minübüse binip 1 saatlik il merkezine gelebilirmiiim.
Haklisinda, benim esim beni ne zaman istedigimde nerden istersem alacak. Zorunda! Böyle Civik biri ile yapa biliyorsan bu sensinOtogardan alırım demiş zaten, dert edilecek bir durum değil bence. İlaveten hamilelik bir hastalık hali değil, milyonlarca kadın son haftalarına kadar çalışıyorlar, belki hormonlardan biraz abartmışsınız
Bence de birseyler olmuş.Eşiniz şımarıklığınızın (millete ay kıyamıyor havası atma) farkına varıp rest çekmiş gibi. Rızasıyla gitmeniz sonrasında barıştınız her şey güzel sandınız ya da siz oradayken ailesi tarafından hamile hamile ne işi vardı oralarda diye eşinize baskı da kurulmuş olabilir, ama bence ilki...
Bu bir beklenti olmamasi lazim, gayet tabii ki Bir durum.Araba kullanmayı biliyorsanız bir sonraki gidişinizde arabayı alıp gidin.
Eşinizin yaptığı hoş değil tabi ama sizin bu beklentiniz de bana garip geliyor. Ne o ilkokul öğrencisi miyiz ki eşlerimiz bizi bıraktıkları yerden geri alsınlar?
Hamile olduğunuz için hassas olabilirsiniz ama ben her şartta istediğim şekilde gidip gelebilmeyi, özgür olmayı seçerdim.
Bu benim fikrim herkesle aynı görüşte olmak zorunda değilim, konu sahibesi de değilim, bana yorum yapmanıza gerek yok yani, işinize bakınHaklisinda, benim esim beni ne zaman istedigimde nerden istersem alacak. Zorunda! Böyle Civik biri ile yapa biliyorsan bu sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?