Erkeğin hamile eşini almaması normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok net alması gerekir

Ne işi var da almıyor
Yani bir işi olur önemli anlarım kendiniz gidersiniz
Evde boşsa bi zahmet gelsin

Sizi alsa incelik yapmış olurdu ama almaması da çok büyük bir problem değil…
Neden alamayacağını söyledi mi?

Ayy yine hamilelik hastalık değil diyen çok bilmişler ususmus buraya da .Hamilelil hastalık değil de hamilelerin bağışıklığı baskilaniyor bu dönemde ve Pandemi dönemi .Tehlikeli yani .Alması gerekirdi .
Iyiki hamilelik hastalik değil diye saçma bir cümle öğrenmiş bazıları
Yaw bazısına hastalık- evet şaşırcak bazıları ama evet hamilelik herkese güle oynaya geçmiyor.
Ayrıca hastalık olmasına gerek yok. Kadın gel beni al demiş, hamile olmasına bile gerek yok bunun için, alttarafı arabaya atlayacak gidip alıp gelecek. Bukadarda yapmacaksa ne yereye yaracak koca

Evet bir saat otobüs yolculuğundan ölmez ama bence sinir bozucu olan adamin akrabalari aradiginda koşarak gitmesi..
Onu kaçırmışım. Neyse sıkıntı değil zaten, konu sahibini kocası yeniden evleniriz diye kandırıp boşamıştı.

Konu sahibi farklı hesaplar ile gelip geçmişte olanları bugün gibi anlatmaya, eski kocasının 3.eşi olacakmış gibi konu açmaya doymadı. Yönetim hesaplarını kapatmaktan sıkıldı ama.
Şizofrenik bir vaka mi var ortada Konu degisti su an .Ayy tek sorun adamın gelip almaması olsun o zaman..Daha neler duyacağız .

Şizofrenik bir vaka mi var ortada Konu degisti su an .Ayy tek sorun adamın gelip almaması olsun o zaman..Daha neler duyacağız .
Adam rezalet biri. Kandırıp boşadı kadını, 5 kuruş vermeden. Kadın çalışıyor Allah' tan, bakabiliyor çocuğuna.

Wvet ama şimdi kocamın annemin evine gelip beni almasını istiyorum.
Eşiniz şımarıklığınızın (millete ay kıyamıyor havası atma) farkına varıp rest çekmiş gibi. Rızasıyla gitmeniz sonrasında barıştınız her şey güzel sandınız ya da siz oradayken ailesi tarafından hamile hamile ne işi vardı oralarda diye eşinize baskı da kurulmuş olabilir, ama bence ilki...

Herkesin hamileligi ayni gecmiyor. Hamileliginiz riskli ise veya hala cok bulantiniz varsa o zaman bence tabi ki almali. Pandemi sürecinde bende hamilelerin fazla kalabalik ortamlarda olmasini dogru bulmuyorum. Normal zamanlarda, normal hamilelikte sahsen o zamani tek basima giderdim. Almasini istiyorsaniz trip atmak icin annenizin evinde beklemeyin, acik arayip söyleyin..ek not: ailesinin her olayina kosan adam esini de alabilir.

Akrabalarını alıp karısını almıyosa normal değil

Haklisinda, benim esim beni ne zaman istedigimde nerden istersem alacak. Zorunda! Böyle Civik biri ile yapa biliyorsan bu sensin

Bence de birseyler olmuş.

Bu bir beklenti olmamasi lazim, gayet tabii ki Bir durum.
Özgür olmakla olmamakla da alakasi Yok, Gentlemen mi degil mi, göze batan bu.

Haklisinda, benim esim beni ne zaman istedigimde nerden istersem alacak. Zorunda! Böyle Civik biri ile yapa biliyorsan bu sensin
Bu benim fikrim herkesle aynı görüşte olmak zorunda değilim, konu sahibesi de değilim, bana yorum yapmanıza gerek yok yani, işinize bakın

Erkeklerin kadınları uşağı gibi görmesine sinir olduğum kadar bir kadinin da gebeyken triplerde olup herşeyi herkesi emrine amade etmek isteyisine sinir oluyorum

Hasta misiniz yok
Sorunlu gebelik mi yok
Yaşınız 18 üstü mü evet
O zaman arabayı al kullan kendin bı zahmet yada otobüse biniver ne oluyor yani

Pandemi süresince hamileyken asla toplu taşıma kullanmadım belki şımarıklık belki değil araba ile gideceksen gittim heryere zorda kaldiysam en fazla taksi kullandim ya da hiç gitmedim.( Riskli ve 2 bebek kaybim vardı kan pıhtılaşması olduğu için ekstra dikkat ettim )
Ya sizin virüs olduğu için gitmemeniz gerekiyordu ya da eşinizin getirip götürmesi zaruri durumlar hariç tâbi .
Yani demem o ki madem gitmissiniz gelip almaliydı .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…