- 27 Kasım 2015
- 829
- 819
- 103
- Konu Sahibi canimanacanan
-
Hanımefendi ben bütün hamileliğimi yalnız geçiriyorum şehirlerarası aracımla kendi başıma gidip geliyorum. Üstelik çalışıyorum ve tek yaşıyorum. Bence bu kadar da nazlanmayın. Gerçekten çevremde ki hamileleri böyle görünce sinirlerim bozuluyor. Evet şu konuda haklısınız. Başkasına yapıyorda size yapmıyorsa sıkıntı. Ama bu hamilelikle ilgili değilde eşinizin ve sizin aranızda ki bir sorun olmalı.Arkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim.eşimle bir il merkezinde oturuyorum.annem de 1 saatlik uzaklıkta komşu bir ilin ilçesinde oturuyor.annemin oturduğu ilçe ile yine annemin ili arası 1 saat.aklınız karışmasın toplamda eşimle oturduğumuz ile 2 saat uzaklıkta annem.neyse ben anneme gittim 1 haftalığına dün eşimi aradım.aynen şunları söyledim." şekerim gelip beni alır mısın annemden?" aynen şöyle cevap verdi. "alamam şekerim sen minibüse bin merkez ile otogara gel ben seni oraya gelip alırım." bu durum normal mi? Gayet de iyi bir arabası var.akrabaları bir şey için çağıraa koşar hamile karısına böyle diyor.bu adamın bu davranışı normal mi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz?
Ama bu devirde 2 arabalı olmak neredeyse imakansız. Belki konu sahibi araba kullanmayı bilmiyordur. Bende sizle aynı kafadayım ama bir de bu yönden bakmak lazım. Bende hayatım boyunca kimseye gel al falan demedim çünkü hep arabam vardı.Hanımefendi ben bütün hamileliğimi yalnız geçiriyorum şehirlerarası aracımla kendi başıma gidip geliyorum. Üstelik çalışıyorum ve tek yaşıyorum. Bence bu kadar da nazlanmayın. Gerçekten çevremde ki hamileleri böyle görünce sinirlerim bozuluyor. Evet şu konuda haklısınız. Başkasına yapıyorda size yapmıyorsa sıkıntı. Ama bu hamilelikle ilgili değilde eşinizin ve sizin aranızda ki bir sorun olmalı.
20 dk mesafedeyiz annemde haftada 2-3 gün kalıyorum jdjdjjd 2 saat olsa 1 ay dönmem sanırım2 saatlik mesafe icin 1hafta annede kalmaniz tuhafima gitti
Bilmiyorum, bence normal olaiblir. Çünkü, otogarda alırımd emiş zaten bu bir. İkincisi de , çok büyük değil karnınız daha, o an havasında olmayabilir. Ama alsa kötü mü olur, hayır, iyi olur.Arkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim.eşimle bir il merkezinde oturuyorum.annem de 1 saatlik uzaklıkta komşu bir ilin ilçesinde oturuyor.annemin oturduğu ilçe ile yine annemin ili arası 1 saat.aklınız karışmasın toplamda eşimle oturduğumuz ile 2 saat uzaklıkta annem.neyse ben anneme gittim 1 haftalığına dün eşimi aradım.aynen şunları söyledim." şekerim gelip beni alır mısın annemden?" aynen şöyle cevap verdi. "alamam şekerim sen minibüse bin merkez ile otogara gel ben seni oraya gelip alırım." bu durum normal mi? Gayet de iyi bir arabası var.akrabaları bir şey için çağıraa koşar hamile karısına böyle diyor.bu adamın bu davranışı normal mi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz?
Sidik yarısına sürükleyen burada erkek olmuş.Iste tum mesele bu sidik yarışı senin ailen benim ailem
Ben içimde bir premses yaşatıyormuşumKız benzine zam geldiben derim gelme sakın diye. Gerçi bu kafada olunca da herifler her haltı senden bekliyor. Bi piremses olamadım tahin
Hamileler minibüse otobüse binince ne oluyor tam olarak ?
Sidik yarısına sürükleyen burada erkek olmuş.
Eşine sen gel yeaa deyip ailesinden bir birey aradıgında koşa koşa gidiyorsa bana verdiği değeri sorgularım gerçekten.
Takdir ediyorum sizi normal olanı bu zaten , kadınız tamam nazlanırız bazen ama hiç hamileligimi kullanmadım ben de :)Gecen hafta bindim, hicbir sey olmadi. Kesin bilgi, yayalim
Şaka bir yana, gecen hafta esim musait degildi. Benim araba kullanmam yasak. Çengelköyden nişantaşına hastaneye gitmem lazim... (istanbulu bilmeyenler icin yazayim ikisi farkli yakalarda, trafik olmasa cok aman aman uzak degil ama malum trafik) ablamla taksiye binip gidin gelin dedi. Hic alinmadim, hic yadirgamadim. Hic tuhaf bulmadim.
Önce cocuklari Suadiyeye taksiyle okula götürdük. Okulun ordan sari dolmusa bindik karşıya gectik. 30. Haftada, cogul gebeligim var bu aradahareketlerim gercekten kisitlandi eskiye göre.
Ayni sekilde de döndük.
2+2 saatlik yok aksam is cikisinda falan gidilecek bir yol degil bence. Ha dedin mi gidilmez yani. Bence konu sahibi "aşkım ne zaman müsaitsin beni ne zaman alirsin" dese konu buraya gelmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?