Erkeğin hamile eşini almaması normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımefendi ben bütün hamileliğimi yalnız geçiriyorum şehirlerarası aracımla kendi başıma gidip geliyorum. Üstelik çalışıyorum ve tek yaşıyorum. Bence bu kadar da nazlanmayın. Gerçekten çevremde ki hamileleri böyle görünce sinirlerim bozuluyor. Evet şu konuda haklısınız. Başkasına yapıyorda size yapmıyorsa sıkıntı. Ama bu hamilelikle ilgili değilde eşinizin ve sizin aranızda ki bir sorun olmalı.

Adamın kumaşı ile ilgili bu konu. Öncesinde nasıldı?

Benim eşim asla otobüse bin demez, 3 saatlik yoldan da gelir alır, hamile vs değilim. Ama hep böyleydi, sevgiliyken bile. 6 saatlik üniversiteye otobüse binmeyeyim beraber vakit geçirelim diye o götürür getirirdi beni.

Ama adamın hamurunda yoksa ve bu tarz şeyleri yük görüyorsa 4 aylık hamile olduğunuz için ha çıkayım da alayım şeklinde bir düşünce evrimi geçirmiyorlar maalesef, geçiren var mı? Evet. Sizinki biraz düz yaşıyor ama sanırım hislerini, çok derin düşünmüyor

Ama bu devirde 2 arabalı olmak neredeyse imakansız. Belki konu sahibi araba kullanmayı bilmiyordur. Bende sizle aynı kafadayım ama bir de bu yönden bakmak lazım. Bende hayatım boyunca kimseye gel al falan demedim çünkü hep arabam vardı.

Ya bence istek çok uç bir şey değil ama HAMİLEYİM diye belirtilmesi itici oluyor yaw. Hamilelik sanki hastalık gibi lanse ediliyor. Hemde hamilee halimle denmesi çok gıcık edici. Hamile olmasanızda gelip almasını isteyebilirsiniz.

Gelseymiş iyidi
Hani güzel bir jest anlamında,sırf hamilesin diye değil
Ama gelmemesi de sorun edilecek bir olay değil

Bilmiyorum, bence normal olaiblir. Çünkü, otogarda alırımd emiş zaten bu bir. İkincisi de , çok büyük değil karnınız daha, o an havasında olmayabilir. Ama alsa kötü mü olur, hayır, iyi olur.

Biraz abartmışsınız sanki.. neden boşuna o kadar yola sürüklüyorsunuz adamı. Koca kadınsınız. Bir minibüsle evinize gidiliyorsa gidebilirsiniz bence.

Yorumların çoğunu şaşkınlıkla okudum.
Adamın altında arabası var , kadın hamile haliyle neden minibüse binsin ? Ortada virüs varken.
Bu güçlü olma şımarıklık meselesi değil yok ben 3 çocukla şu kadar saat gittim şöyle yaptım siz yapmış olabilirsiniz ama ben yapmam asla. Eşimin altında araba varken ben hamile şekilde minibuse binemem ya bana da hemen bir araba alır ya atlar hemen her yere kendisi götürür ya da taksiye biner gelirim bu prenses ya da hamileleik sendromu değil. Hamile olmasamda aynı şeyi beklerdim . Kocam o benim biraz naz yapmak dişilik enerjisidir kimseye zararı olmaz.

Konu sahinş sonuna kadar haklısın ama sana tavsiyem bunu kavga ederek surat asarak ona anlatman değilde gerçekten sana ihtiyacım vardı gelsen benim için daha kolay olacaktı virüs var ortada kendimi de biraz yorgun hissediyorum gibi şeyler söyleyin.

Kız benzine zam geldi ben derim gelme sakın diye. Gerçi bu kafada olunca da herifler her haltı senden bekliyor. Bi piremses olamadım tahin
Ben içimde bir premses yaşatıyormuşum
Eşime naz niyaz yaparım ben ya, herşeyi illa kendim halletmeyelimiyim düşüncesinde olmadım, bu onun tavrında da kaynaklanıyor olabilir. Böyle olmanın olumsuz bir yanını da yaşamadım 10 yıldır.
Premsesleri size harcatmam

Hamileler minibüse otobüse binince ne oluyor tam olarak ?

Gecen hafta bindim, hicbir sey olmadi. Kesin bilgi, yayalim

Şaka bir yana, gecen hafta esim musait degildi. Benim araba kullanmam yasak. Çengelköyden nişantaşına hastaneye gitmem lazim... (istanbulu bilmeyenler icin yazayim ikisi farkli yakalarda, trafik olmasa cok aman aman uzak degil ama malum trafik) ablamla taksiye binip gidin gelin dedi. Hic alinmadim, hic yadirgamadim. Hic tuhaf bulmadim.

Önce cocuklari Suadiyeye taksiyle okula götürdük. Okulun ordan sari dolmusa bindik karşıya gectik. 30. Haftada, cogul gebeligim var bu arada hareketlerim gercekten kisitlandi eskiye göre.

Ayni sekilde de döndük.

2+2 saatlik yok aksam is cikisinda falan gidilecek bir yol degil bence. Ha dedin mi gidilmez yani. Bence konu sahibi "aşkım ne zaman müsaitsin beni ne zaman alirsin" dese konu buraya gelmezdi.

Sidik yarısına sürükleyen burada erkek olmuş.
Eşine sen gel yeaa deyip ailesinden bir birey aradıgında koşa koşa gidiyorsa bana verdiği değeri sorgularım gerçekten.

eşi kesin şöyle düşündü
"o gezecek edecek diye ben yorulamam"
hani gezdi ya kadın biraz burnu sürtsün, madem hamile haliyle gezebiliyor o zaman minibüse de binebilir.
Mesela biz konu sahibine bunu diyebiliriz ama bir "eş" bir "koca" bir kadın bunu dememeli işte.
Biz eliz, konu sahibini tanımıyoruz etmiyoruz, istediğimiz kadar acımasız olabiliriz.
ama kocası nasıl karısına böyle acımasız olur aklım almıyor.
Çocuk olduktan sonra doktora giderken bile eşimi işe bırakıp öyle doktora geçiyordum ben yaa, zaten hastalık var, araba zaten çıkıyor falan diye. Öyle über manyak bir fedakarlık değil ki bu? Eşin yani tabi ki yapacaksın.

9 aylık hamileyken ve üç cm acilmam varken araba kullanıyordum hamilelik hastalık değil daha dört aylıkken boyleyseniz ilerisini düşünemiyorum. Ben olsam atlar minubuse giderdim gel al bile demezdim ama maalesef bu hayatta prensesler kazanıyor biz değil :)

Takdir ediyorum sizi normal olanı bu zaten , kadınız tamam nazlanırız bazen ama hiç hamileligimi kullanmadım ben de :)

Hamileyim diye herkes önümde el pençe dursun diye birşey yok. Dediginiz gibi rica ederiz eşimizden o da öküz değilse yapar ama hamileyiz diye değil eşiz diye

Size de sağlıklı doğumlar diliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…