Erkeğin parmağındaki yüzük her zaman nişan yzüğümüdür

heimish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2.106
1.299
133
Sanki bazıları nişanlı olmadığı halde sağ eline takıyor

Nasıl yüzük

Böyle sembollü kare vs taşlı tuşlu vs yüzükse değildir de düz halka ise alyanstır

Evli olup sağa takan da var nişanlı olup takan da ama bu tarz bir şey olmayıp düz yüzük takmaz erkek gibi

Nişanlı değiliz ama benimki bazen takıyor.
Kuzenim de nişanlı değil ama takar(ilişkisi var onla mı alakalı bilmiyorum)

Alyansı nişanlı olmayıp ilişkisi olan erkekler takıyor
Ama bu üzerinde amblem olan kare, yuvarlak yüzükleri
İlişkisi olanda takıyor olmayanda takıyor .
Onu anlayamazsın

eşim yüzük takmaz kimide evli değildir takar bunun hayati bir kuralımı var

Biz yüzük bile kullanmıyoruz bence yuzugu filan bosverin iliski durumunu baska bir sekilde ogrenin Eger yüzük sembollu, taşlı biseyse arkadaslarin dedigi gibi oylesine takiyordur ama alyansa benziyorsa oylesine degildir.

Tercihle alakalı bence bazıları sevdiği için takıyor sadece. Biz eşimle yüzük takmiyoruz ben sevmiyorum hiç takı kullanamam yüzük dahil. Eşim takıyordu ona da cikarttirdim:)) bendeki özgüvene bak

Evliyim fakat eşim her zaman saģ elinde kullanir yüzügünü sebebini sordugumda dinen sol elde olmaz yüzük der.

Aynen bende sol elime yüzük takamam
Alyans filan değil yani her türlü yüzüğü takamam
O yüzden el gözetmeksin alyans önemli

Benim esim de takmaz. Her takan evli her takmayan da bekar diye bir sey yok.

Her alyanssızı da bekar sanmayalım tabii

erkeklerin çoğu alyans neden sağa takılır yada neden sola takılır bilmiyorlar bile benim eşim sol eline olmadığı için sağ eline takar ama arkadaşların dediği gibi sembollü yazılı falansa normal bir yüzüktür :)

Tercihle alakalı bence bazıları sevdiği için takıyor sadece. Biz eşimle yüzük takmiyoruz ben sevmiyorum hiç takı kullanamam yüzük dahil. Eşim takıyordu ona da cikarttirdim:)) bendeki özgüvene bak
ozguven patlamasi yasiyorsun galiba helal sana
BEN sahsen evli olsam o yuzuk parmaktan cikinca deliye donerim galiba ben takarim esimde takmak zorunda..

eşim nişan yüzüğümüzü takmıyor onun yerine gümüş yüzük kullanıyor.
kararması sebebiyle yanlış hatırlamıyorsam 3 kere falan değiştirdi.
ve hep sağa takar.
bense evlilik yüzüğümü takmam.tektaşla dolanırım çoğunlukla.
nişanlıyken heves edip aldığım kalın yüzük günlük kullanıma hiç uygun değil bu yüzden kıl kadar ince bir alyans alacağım: ))
hatta eşim izin verse takmam bile: )
yani bu duruma göre değişir.
evli olup takmayan,bekar olup takan çok.
mesela annem,babam,kp takmaz

Biz ikimizde alyans larımızı sol tarafta takıyoruz, çünkü kalbimiz solda, (aşka giden tarafta)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…