Biz takıyoruz ben severim altın bileklik kolye takı vs. Yüzüklerimiz de eskilerden beri modası geçmeyen düz alyans eşim de ben de sol yüzük parmağımız da kullanırız. Evlendiğimiz gün taktık daha da çıkarmadık.Sanki bazıları nişanlı olmadığı halde sağ eline takıyor
Evliyim fakat eşim her zaman saģ elinde kullanir yüzügünü sebebini sordugumda dinen sol elde olmaz yüzük der.
direk konuyu araplara indirgemek ne kadar ilginc. Cok 'skeptiksiniz' masallah.600lu yilarda Arap erkekleri yuzuk takiyordu da sag tarafa mi takiyordu?
Ya ne olur biraz sorgulsak, biraz skeptik olsak kotu olmazdi.
600lu yilarda Arap erkekleri yuzuk takiyordu da sag tarafa mi takiyordu?
Sen nerden bukadar eminsin canim?600lu yilarda Arap erkekleri yuzuk takiyordu da sag tarafa mi takiyordu?
Evet benim bahsettigimde buydu eşim de bu yüsden sağ el uygun der.sol el yasak degil tabiki ama uygun olan sağ el temizlik acisindan der.Benim esim hep karistirir. Nisanliyken sola takiyodu simdi saga takiyor.
direk konuyu araplara indirgemek ne kadar ilginc. Cok 'skeptiksiniz' masallah.
Bazi mezheplerde sag ele takmanin daha uygun oldugu soylenir. Sola takilmasinda da sakinca gorulmemis ama taharet sirasinda cikarilmasi gerektigi soylenir. Bu yuzden bazilari direk saga takmayi tercihe eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?