Erkeğin parmağındaki yüzük her zaman nişan yzüğümüdür

Ben yüzük olayını hiç sevmiyorum takmam.eşimde işi sebebi ile takamiyor . Ama bana saçma geliyor.yüzük olmayınca ne oluyor ki?birde yüzüğü zorla taktiran hanımlar;eşinizin kapidan çıkınca yüzüğü cebine atmadigindan nasıl emin oluyorsunuz?yani demem o ki;niyet önemli. yüzük olsa ne olmasa ne...adam bakacaksa ,tav olacaksa her türlü olur.kalbinizin yüzükleri yerindemi ona bakin siz...

bazilari erkege altin takmak haram diye evlilik yuzugu niyetine gumus yuzuk kullaniyolar bazilarida kendi aralarinda sozlenmusse takiyolar bazilarida kizlar rahatsiz etmesin diye takar

Sanki bazıları nişanlı olmadığı halde sağ eline takıyor
Biz takıyoruz ben severim altın bileklik kolye takı vs. Yüzüklerimiz de eskilerden beri modası geçmeyen düz alyans eşim de ben de sol yüzük parmağımız da kullanırız. Evlendiğimiz gün taktık daha da çıkarmadık.

Evli olmama rağmen benim hep sağda..
Bence rahat eden ettiği gibi kullanıyor..

Erkekler yüzük takmasın hele o polat alemdar yüzüklerinden falan noo dostum noo.
Biz nişanlanmadan önce sevgiliyken kendi arasında alyans takan ergenlerdendik, nişanlanıp evlendiğimizden beri takmıyoruz. Çünkü el gider mersine.

Yüzüğün şekline bağlı. Alyanssa nisanlidir yada flörtü vardır. Evli olup sağa takmış olma ihtimali bile vardır.

Dinen sağ elde takıyorlar genelde tv de hocalarda sağda takıyor gördüklerimde.Ama benim eşim nişanlıyken sola takardı ha nişanlı ha evli derdi.Yani evli de olabilir.Ben sağda takıyorum mesela Solda dövmem var

Evliyim fakat eşim her zaman saģ elinde kullanir yüzügünü sebebini sordugumda dinen sol elde olmaz yüzük der.

600lu yilarda Arap erkekleri yuzuk takiyordu da sag tarafa mi takiyordu?

Ya ne olur biraz sorgulsak, biraz skeptik olsak kotu olmazdi.

esiminki de sagda sol elinde rahat edemedi erkekler bu konuda takıntılı olmuyor ha sag ha sol diye bakıyorlar:)

Benim esim hep karistirir. Nisanliyken sola takiyodu simdi saga takiyor.

direk konuyu araplara indirgemek ne kadar ilginc. Cok 'skeptiksiniz' masallah.
Bazi mezheplerde sag ele takmanin daha uygun oldugu soylenir. Sola takilmasinda da sakinca gorulmemis ama taharet sirasinda cikarilmasi gerektigi soylenir. Bu yuzden bazilari direk saga takmayi tercihe eder.

yuzuge gore me oldugunu anlayamazsiniz bence benim nişanlım bazen alyans takiyor bazen de arapca adimin yazdigi sekilli diye nitelendirebileceginiz bir yuzuk takiyor ama alip incelemediginiz de aksesuar olarak takildigini düşünürsünüz.Ben de bazen takiyorum bazen takmayi unutuyorum belli olmuyor bu isler yuzukle falan yani.Mesela bir arkadasim var babasi vefat etti onun yaşarken taktigi alyansi tasiyor parmağında.

Her yüzük takan tabikide nişanlı/Sözlü değildir..Zaten onu yüzükten anlarsın ki mesela kimi erkek büyük üzerinde arapça vs. yazan yüzükleri sever buda sevdiği için takyor demektir.
Birde bas baya alyans vardır ee oda zaten ne olduğu belli

Benim esimde nisan parmaginda takilidir ben ise hic takmiyorum bile... takmayabili r bana gore onemli olan icindeki niyet

Niye takmasınlar? m.ö'de dâhi islenmis süslü püslü yüzükler kullanıyordu insanlar? bu kadar niçin cahil kaldın bu konuda şaşırdım

Sen nerden bukadar eminsin canim?

600 lü yıllar derken din sadece ozaman vardida simdi mi yok? neyin polemigine girmeye calisiyorsun?

Herkes hak özgür esim her zaman sag ına takar ben soluma takarim.Bu günah demiyorum uygun olan saģ diyoruz sadece.

Sorgula bakalim neden sag diyorum ?

Evet benim bahsettigimde buydu eşim de bu yüsden sağ el uygun der.sol el yasak degil tabiki ama uygun olan sağ el temizlik acisindan der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…