- Konu Sahibi Albatrosanda
-
komik olan normalde böyle bir insan olmamalarıHer şeyi anlarim da yemek yemekte gülecek ne buldunuz neyi falso mesela yemek yemenin?Yani yemek dedigin herkesle yenebilir bir şey sosyal olarak cok tercih edilir zaten sadece flortte değil.
ya yıllardır bunu söylüyolar bana
kendilerini evlendirdik çocuklarını da yaptılar ben hala o mal bu mal devam
komik olan normalde böyle bir insan olmamaları
360 derece değişiyorlar birini etkilemeye çalışırken
elde ettikten sonra da yine gerçek hallerine dönüyorlar
yemeğe çıkaran adam gerçek hayatında belki dışarda yemeğe para vermez
hediye alan da ne gerek var en byük hediye benim falan der gkgl
anlatmaya çalıştıgım olay komik değişimleri
yani gerçek hayatta şiveli konuşan birinin über süper Türkçeyle konuşmaya çalıştıgını falan düşünün öyle bişey
hayatımnı aşkına denk gelememiş olabilirm bilemiyorm ama hepsi aynı geliyo bana sadece dışları farklıHa anladim. Ben denk gelmedim o seviye oyuncusuna, o yuzden dedim neden yemek ve hediye komik olsun aklima gelmedi.Ama evet var öyle tipler.
Ben geçen sene iş yerinde sürekli bir adamla bakisiyordum, göz göze geliyorduk sürekli, bildiğin benden hoşlanıyor gibiydi.Neden bakışmalar da önemli değil midir
şu olayı arkadaşım yaptıAsldlflfl ben hep bir erkekten hoşlandıysam o hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu bakmadan bir yolunu bulup dan diye söylediğim için hiç dikkat etmemişim hoşlanınca ne yapıyorlar ssdddddfsaasd
buna bi sigara yakarım ya çok kötü bi olayBen geçen sene iş yerinde sürekli bir adamla bakisiyordum, göz göze geliyorduk sürekli, bildiğin benden hoşlanıyor gibiydi.
Sonra mail üzerinden düğün davetiyesini aldım, kendi kendime gelin güvey olmuşum, adam nişanlıymis ve bana göre o da bana bakiyordu djdjdj.
Yani açılırım bakarım olacak gibiyse devam yoksa yoluma bakarım karşıdan acaba acaba diye vaktimi ona harcayamam. Ha bu eskidendi tabi şimdi evliyimşu olayı arkadaşım yaptı
gayet naif bir arkadaşına ( ki hiç aklında yokmuş çocuğun) sen benden mi hoşlanıyorsun diyerek aklını bulandırdı sonra nası lduysa sevgili oldular ve evlendiler
o çocukta mal bence ama mutlularsa sorun yok
Allah mutlu mesut etsinYani açılırım bakarım olacak gibiyse devam yoksa yoluma bakarım karşıdan acaba acaba diye vaktimi ona harcayamam. Ha bu eskidendi tabi şimdi evliyim
hayatımnı aşkına denk gelememiş olabilirm bilemiyorm ama hepsi aynı geliyo bana sadece dışları farklı
biri kaslı diğeri göbekli glşgfgş
saydıgım mallar o kadar çok ki aralarında fark edilmiyorlar iyi olanlar maalesefHayatinin aşkini bulmakla alakasi yok ki, adamin hayat tarziyla alakali bir sey.
Hayatinda bir kadin olmasa da disarda yemek yiyebilen, iyi konuşabilen hatta bir kaç farkli dil konuşabilen, iyi yaşamaya calisan erkekler varO kadar az degiller bence.
Değildir maalesef. Bazı adamlar var ki öküzün trene baktığı gibi bakıyorlarNeden bakışmalar da önemli değil midir
Hoşlandığını hareketlerinden anlarsın sözlerden değil.Sevgili hanımlar, ablalarım yaşıtlarım. Bir erkeğin sizden hoşlandığını nasıl anlıyorsunuz. Ben bu konuda artık kendimden şüphe duymaya başladım. Bi şeyler hissediyorum tamam evet evet diyorum sonra bi bakıyorum yok yahu oluyorum. Siz anlıyor musunuz hangi hareketleri ele veriyor. Sürüncemede kalmasın diye nasıl bi şey yapsam da kesin anlasam. Ay bana yardımcı olun nolur. Vallahi yıldım. Kendimi salak gibi hissediyorum
Hoşlanıyorum demediği sürece hoşlandığını düşünmeyin. Koca adam bunu yapamıyorsa zaten o adamdan olmaz.Sevgili hanımlar, ablalarım yaşıtlarım. Bir erkeğin sizden hoşlandığını nasıl anlıyorsunuz. Ben bu konuda artık kendimden şüphe duymaya başladım. Bi şeyler hissediyorum tamam evet evet diyorum sonra bi bakıyorum yok yahu oluyorum. Siz anlıyor musunuz hangi hareketleri ele veriyor. Sürüncemede kalmasın diye nasıl bi şey yapsam da kesin anlasam. Ay bana yardımcı olun nolur. Vallahi yıldım. Kendimi salak gibi hissediyorum
Ama insan aşık olunca mal mal oluyor amaMal mal hareketler diyince aklima geldi arkadaşim ilk bulusmadan eve elinde ayakkabilarla dönmüştü.Cocuk ilk buluşmada hediye olarak topuklu sandalet almisti 2 tane ne alaka diyip gülmüştük baya.
Bence aşk=mallık çünkü insan mal mal oluyormal mal hareketler yapıyo
konuşmaları falan kibarlaşıyo
bakışları değişiyo sürekli bi darlamalar hal hatır sormalar falan
salak salak konular açıyo muhabbet olsun diye
mal bu diyip konuşmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?