Erkeğin takip isteğini geri çekmesi

Prenses erkek böyleleriyle hiç ugrasilmaz kiz bosver bugün istek meselesinden trip atar yarin ama mesajima cevap vermedin diye trip atar daha fazla yorulursun bosver ne hali varsa görsün prenses
Ben de aynısını düşünüyorum. Sadece sebebini merak ettim çünkü ortada iyi ya da kötü bi şey yok. Kız beni bekletiyor diye düşündüyse çok ilginç.
Neyse yorumun için teşekkür ederimm.

Prenses erkek böyleleriyle hiç ugrasilmaz kiz bosver bugün istek meselesinden trip atar yarin ama mesajima cevap vermedin diye trip atar daha fazla yorulursun bosver ne hali varsa görsün prenses
Çocuğun trip attığına nasıl emin oldunuz?

Böylesi insan da hiç çekilmez. Hem istek atmanız ondan hoşlandığınız anlamına da gelmiyo zaten, insan bölüm arkadaşını ekleyebilir. Sizde bi gariplik yok, gariplik karşı tarafta. Hiç bişey olmamış gibi hayatınıza devam edin
Teşekkür ederim, açıkçası ben de kendimi sorguladım. Bölüm arkadaşı sonuçta kız erkek ayırt etmiyorum.

Muhtemelen takıntılı bir sevgilisi var bu menu kim diyip sildirdi. Ya da kendisi takıntılı, geri takip yolladığın an kabul etmediğin için kafasında kurdu kurdu engelledi. Herhalukarda normal düşünmeyen biri kafanı çevir geç.
Haklısın, yorumun için teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar.
Ben üniversitede hazırlık öğrencisiyim. Aynı bölümden bir erkekle ortak arkadaş vasıtasıyla bir etkinlikte tanıştım(hepimiz seneye sınıf arkadaşı olucaz.)
Neyse bu kişiyle hoş sohbet ettik, bölüm hakkında vs.
Birkaç gün sonra ben buna istek attım aynı bölümdeniz diye. 20-30 dk içinde onaylamış ve bana istek atmış. Ben de o sırada ders çalışıyordum onaylamayı unuttum. 2 saat sonra bi baktım isteği silmiş ve beni takipçilerinden çıkarmış. Bir yanlışlık mı oldu dedim tekrar istek attım bu sefer direkt reddetti. Ben de anlamadım "isteği niye reddettin" yazdım, ona da cevap vermedi. Gerçekten anlam veremedim, bölümden diğer kızlarla da takipleşiyor. Zaten 700 küsür takipleştiği var. Bana mı garezi var bunun?
Bu ne işsizlik kardeş.biraz kendine güvenin olsun.

Sınıf arkadaşı önemsiz diyorsun madem yüzyüze denk gelince şakasına vurup sor. Hemen trip mi attın ne alaka falan de ama hani neden neden diye sorgular gibi değil de.

Benim de fakülteden bir arkadaş vardı instam açık kaldı sanırım ya da o zaman görüştüğüm kişiden şüpheleniyorum bir sürü alakasız insanı sırf erkek diye silmiş. İnkar etti ispat problemi var herneyse. Tespit edebildiğimi ekledim geri. Bunu da ekledim kabul etmedi. Mesaj çekti bana prensip olarak onu silenleri geri eklemiyormuş. Benimle alakasız dedim açıkladım olmaz dedi. Sen özel değilsin sen bilirsin dedim. Hala arada lafı gelir duyarım denk gelince ayıp etti felan diyormuş. Bazısı da takıntılı 10küsur yıl oldu bu muhabbet daha gider.

O yüzden mesaj da çekmişsin cevap vermemiş. Küs davransan bişeye yoracak. Arkadaşların varken gülerek umursamazca sor sen bilirsin de yanlış anlaşılma varsa hani düzelteyim istedim dersin geçersin.

istemiyor demek ki

siz de çok üzerine düşmüşsünüz

Merhaba arkadaşlar.
Ben üniversitede hazırlık öğrencisiyim. Aynı bölümden bir erkekle ortak arkadaş vasıtasıyla bir etkinlikte tanıştım(hepimiz seneye sınıf arkadaşı olucaz.)
Birkaç gün sonra ben buna istek attım aynı bölümdeniz diye. 20-30 dk içinde onaylamış ve bana istek atmış. Ben de o sırada ders çalışıyordum onaylamayı unuttum. 2 saat sonra bi baktım isteği silmiş ve beni takipçilerinden çıkarmış. Bir yanlışlık mı oldu dedim tekrar istek attım bu sefer direkt reddetti. Ben de anlamadım "isteği niye reddettin" yazdım, ona da cevap vermedi. Gerçekten anlam veremedim, bölümden diğer kızlarla da takipleşiyor. Zaten 700 küsür takipleştiği var. Bana mı garezi var bunun?
Yanlışlıkla kabul etmiş.Adam isteği geri çekmiş bi de silmiş seni.Tekrar istek atmışsın .Kabul etmediği için de mesaj atmışsın.Yanlış yapmışsın bana göre.Daha okula yeni başlamışsın işin mi yok uğraşıyorsun böyle işlerle.Okuluna odaklan.

Sınıf arkadaşı önemsiz diyorsun madem yüzyüze denk gelince şakasına vurup sor. Hemen trip mi attın ne alaka falan de ama hani neden neden diye sorgular gibi değil de.

Benim de fakülteden bir arkadaş vardı instam açık kaldı sanırım ya da o zaman görüştüğüm kişiden şüpheleniyorum bir sürü alakasız insanı sırf erkek diye silmiş. İnkar etti ispat problemi var herneyse. Tespit edebildiğimi ekledim geri. Bunu da ekledim kabul etmedi. Mesaj çekti bana prensip olarak onu silenleri geri eklemiyormuş. Benimle alakasız dedim açıkladım olmaz dedi. Sen özel değilsin sen bilirsin dedim. Hala arada lafı gelir duyarım denk gelince ayıp etti felan diyormuş. Bazısı da takıntılı 10küsur yıl oldu bu muhabbet daha gider.

O yüzden mesaj da çekmişsin cevap vermemiş. Küs davransan bişeye yoracak. Arkadaşların varken gülerek umursamazca sor sen bilirsin de yanlış anlaşılma varsa hani düzelteyim istedim
Uzun uzun yazmışsın teşekkürler ama sormama gerek kalmadı. Cevap verdi eski sevgilisi çıkarmış. En azından içim rahatladı.

Yanlışlıkla kabul etmiş.Adam isteği geri çekmiş bi de silmiş seni.Tekrar istek atmışsın .Kabul etmediği için de mesaj atmışsın.Yanlış yapmışsın bana göre.Daha okula yeni başlamışsın işin mi yok uğraşıyorsun böyle işlerle.Okuluna odaklan.
Tavsiyeniz için teşekkürler ama tahmininiz tutmadı, dönüş yaptı. Yanlış anlaşılma çözüldü nihayetinde. Ortada işsizlik gibi bir durum kalmadı. İyi günler.

Sanırım ben artık yaşlandım. 😅Bu konular bana hiç sorun gibi gelmiyor artık.. aa diyorum bu dert edilecek bir şey mi.
Ama sizin yaslarinizda ben de öyleydim. Sorunun çözülmesine, hallolmasina sevindim.hersey yolunda gitsin konu sahibi, dersler, arkadaşlıklar ve ask💖🙏

Tavsiyeniz için teşekkürler ama tahmininiz tutmadı, dönüş yaptı. Yanlış anlaşılma çözüldü nihayetinde. Ortada işsizlik gibi bir durum kalmadı. İyi günler.
Artık bir işinizin olmasına ve meselenin çözülmesine sevindim.İyi günler.

 Düzenleme: Kızlar cevap verdi sonunda. "Kusura bakma eski sevgilim çıkarmış" yazdı. Sorun değil aynı bölümdeniz diye takip atmıştım zaten dedim. Öyle konuştuk biraz. Yeniden takipleşiyoruz. Merhaba merhaba olur artık. Neyse yani olay çözüldü. Herkese yorumları için çok teşekkür ediyorum.

Merhaba arkadaşlar.
Eski sevgilisinin bunun hesabında ne işi var tuhaf işler yine dikkat edin bu kişiye.

Bence engelleyin gitsin ilerde sevgili olursanız eski sevgilisiyle ugrasirsiniz

Back
X