Erkeğiniz nelere kızar?

şimdi benim tontişim en çok şeye kızar söylemeden yapamiycim. kavga ederiz ve mutlaka benim haklı sebebim vardır ben açıklama yaparken ki mantıklı açıklamalar yaparım. iyice sinir olur çıldırır ne biçim kızsın sen yaa herşeye verecek cevabın var dilin pabuç gibi bi kere de sus bi kere de haksızım de yaa der benim de hoşuma gidiyo duruma göre bazen bağırdıktan sonra güler başımın tatlı belası der ama en çok kızdığı şey bu

benimki herşeye ama herşeye kızar abisiyle konuşurum kızar erkek kardeşiyle konuşurum kızar.pantolon giymeme kızar.evde toz görürse kızar.yemek yemem kızar.ohooo say say bitmez.

benimki herşeye ama herşeye kızar abisiyle konuşurum kızar erkek kardeşiyle konuşurum kızar.pantolon giymeme kızar.evde toz görürse kızar.yemek yemem kızar.ohooo say say bitmez.
Senin kocana etek giydir sonra da kız,neden etek giydin diye
Pantolona da kızılır mı ya,türbanlılar giyiyor artık
Erkek kardeşleriyle de konuşmana kızıyorsa,onlara da etek giydir,konuşun kız kıza naniknanik

genelde kızdığı pek olmaz.opuyorumnanaktan
bazen arkadaşlarıma karşı çok iyi niyetli oluyormuşum.buna kızarkaydirigubbakcemile
herkesi kendin gbi sanma, der.
hiç de bile kötükedihüso

Son düzenleme:
dışarda eşortman gıymeme kızar popom bellı oluyomuss. makyaj yapmama kızar soylemeden bıyere gıtmeme kızar ama affettırıyorumopuyorumnanaktan.açık gıyınmeme kızar (ben yıne gıyıorumm)kaydirigubbakcemile3 telefonu açmadıgıma kızar dahada bırsuru oooo

1.tuvalet ve banyonu ışıklarını açık unutmama kızar (haklı olarak:)
2.tartışırken susmama kızar
3.yie tartışırken cevap vermeme kızar hatta köpürür
4.duş jeli almak istememe kızar
5.kızımız ağladığında neden susturmuyosun die kızar
6.canım aşna fişne çekmediğinde kızar
7.canım istemeye istemeye aşna fişne yapmama kızar
8.suratın eden asık dememe kızar hele gün içinde tekrar sormama köpürür
9.annemle hergün konuşmama içten içe kızar
10.farklı olan her düşüncemee kızar
11.kızarda kızar.....
bu liste uzarda gider
ancak e gariptirki bi yemeklerime kızamaz oysa berbat yemek yaparım:sm_confused:
tuzssuz köftemi
tuzlu etli pilavımı gıkını çıkarmadan yediğini bilirim -tatlicadiarzu-
ben çözemedim bu adamı çözen varsa annatsın
yoksa ben kafayı yiyecemlaelaelaelaelae

facebook a taktı bu aralar... neymiş bi arkadasım bana video yapmış... ya kızsın hoşuma bile gidiyo kıskanması ama belli etmiyo içine atip susuyo imalı imalı bakıyo sadece ve güvenim azalıyo diyo... bağirsa çağirsa sil bu adamı istemiyorum dese tamam dicem ama asla demez... tam tersi videoyu izleyip imalı imalı bakıyor sonra susup hiç konusmuyor... facebookun maskarası oldun burcu maskarası hiç bilmiyosun nasıl davranman gerektiğini... iki kişilik düşünmen gerektiğini bilmiyosun bana saygın yok saygııııııııııınnnn =) herseyi tuhaf bu adamın yaaa kızdığında verdiği tepki bile tuhaf...

1.Durduk yere trip atmama kızar .
2.tartıstıgımız zaman susmama
3.aradıgı zaman gec bakmama ve gec mesaj atmama kızar.
4.Gereksiz insanlar yüzünden surat asmama kızar .
5.Bazen durmandan sevgılım dısında baska kelıme demem [askım bıtanem gibi ] kızar baslıcam sevgılıne der .aklıma gelenler bunlar :)

çou evli bayanınki birbirine benzior sanırım bende sıralayım şimdi..
teli duymazsam çookk kızar.
dolapta bozulan şeye çookk kızar
saçımı kurutmamama kızar
annem gibi belim açılırsa soğuk alcaksın görmüyormusun diye kızar..
çok duygusalsın az mantıklı ol,mantığınla hareket et diye kızar..
daha çoktur ama şimdilik aklıma gelen bunlar

telı gec actıgımda(ben santralım cunku sureklı telefon calar dıye beklıyorum)
evde bozulan bırsey oldugunda attıgımda(evde ne varsa atıyormusum onlar yenmeden neden atılıyormus?)
sureklı camasır yıkadıgımda(ona gore tuller 2-3 ayda bır yıkanmalıdır.ne gerek vardırki?)
o sureklı bırseylerı yapmaya planlarken benım de ısteklerımı duydugunda
ona hayır dedıgımde.
ota b.ka kızar yane :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…