Erkeğiniz size karışmalımı?....................

karışmak derken fikir birliliği yapmalılar bence emri vaki değilde konuşup olumlu olumsuz yönlerini, erkek kadınının bi kıyafeti giymesini istemiyomu onu giyme deyip kestirip atmak yerine nedenini rahatsızlığını açıklamalı eğer makul mantıklı bi nedense kadında anlayışla kabul etmeli değilse oda ona neden giymek istediğini ve düşüncelerinin aksini olduğunu belirtmeli diğer türlü kırıcı ve ilişkiler yıpratıcı olur bence:kahve:

hiç karışmaz, ben eşimden izin almam zaten ama na yapacağımı, kimle görüşeceğimi söylerim. güvenir ama bence azıcık karışsa da fena olmazdı.

yöre farkı olduğu için eşim değilde ailesi karışırdı kıyafetlerime (açık olmamasına rağmen pantolan giymem bile sorundu)..ama alıştılar artıkın........

yöre farkı olduğu için eşim değilde ailesi karışırdı kıyafetlerime (açık olmamasına rağmen pantolan giymem bile sorundu)..ama alıştılar artıkın........

Yaa.birde böyleleri var.Pantalon giydirmezler,kısa kollu gezemezsin,
sanki onlar tayin edecek herşeyi..........................................

özgürlüklerden yoksun bırakılcak,bunaltıcak kadarsa karşıyım ama ufak tefek karışmalar olabilir tabiki:51:
erkek arkadaşım giyimime çok karışır ama art niyetli olduğunu düşünmüyorum onun.:21:
çok yakın arkadaşımın sevgilisi biara kıvanç tatlıtuğu bile izlemiceksin,akşam olunca perdeleri kapatcaksın,annen dışında kimseyle dışarı çıkmıcaksın gibi şeyler yaptırıyodu.onu gördükçe şükrediyorum kendime:31:

Bu çok ince bir dengedir bence... Sevdiğin kişi gerçekten sevgisinden ötürü ama seni bunaltmadan ve özgürlüğünü kısıtlamadan belli bir ağırlıkla görüşlerini bildiriyorsa bence sorun yoktur. :46:

dengede olması gereken bir konu bence. her şeye karışmamalı ama gerektiğinde de karışmalı. benim sözlüm öyledir sağolsun:69:

bence de dengede olmalı..ve ben ilgisizlik olarak görüyorum bunu..ve işin aksisi öyle biriyle evliyim !!!!!!!!!
adamın hiç karıştıgı ettiği yok bu nasıl birşey yahu..
kendine çok güvenen erkekler de böyle oluyor gözlemledğim kadarıyla

Back
X