Erkeğiniz size karışmalımı?....................

arzuca9432

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
4.030
8
116
56
İstanbul
İilişkinizde,birlikte olduğunuz erkek size karışmalımı?...Yoksa sizi rahat bırakıp,
sizi olduğunuz gibi kabul mu etmeli?Bu durum sizce bir ilgisizlik belirtisi
olurmuydu?
Paylaşalım.....................................

İilişkinizde,birlikte olduğunuz erkek size karışmalımı?...Yoksa sizi rahat bırakıp,
sizi olduğunuz gibi kabul mu etmeli?Bu durum sizce bir ilgisizlik belirtisi
olurmuydu?
Paylaşalım.....................................

duruma gore degisir erkek esinin giydigiyle ilgilenebilir ama abartmamali mesela esinin uzerinde gormek stedigi bir elbise yada baska sey alabilir bu karisma olarak algilanmamali ama surekli sunu yapma sunu giyme sunla gorusme dozunu kacirirsa hayat cekilmez olur bence

Erkeğin karışacağı yer var,karışmayacağı yer var.Bu ikisinin dengesini bulmalı bence.......................

Erkeğin karışacağı yer var,karışmayacağı yer var.Bu ikisinin dengesini bulmalı bence.......................

bu konuda giyime karismaya geliyor sonunda ama ben esimden yola cikarak erkeklerinde kadinini bakimli guzel ve cekici gormek ister kimi evinde olsun ister kimi kolunda disarda benim esim heryerde ister kendimi yazicak olursam

Hakları tabii erkeklerinde kadınları bakımlı görmek istemesi.Bunun içinde her kadın kendine
biraz zaman ayırmalı.Kadında giyimini ayarlayabilir erkeğine göre................................

Hakları tabii erkeklerinde kadınları bakımlı görmek istemesi.Bunun içinde her kadın kendine
biraz zaman ayırmalı.Kadında giyimini ayarlayabilir erkeğine göre................................

zaten bu konunun benzeri burda cok var esim akrep burcu vegerisini siz dusunun nasil tercih ettigini tabi benimde ondan iseklerimi oyapacak

Tabii doğru söylüyorsunuz.Herşey karşılıklı olmalı ilişkilerde.Kadınında isteğini yapmalı erkek...............

bence karışmalı,sahiplendiini göstermelidir,bu benim hoşuma gider,ilgilendiinin ve sahiplendiinin göstergesidir çünkü.elimden geldii kadar uyumlu olmaya da çalışırım.

Öyle abur,cubur herşeye karışmasını istemem.Ama kendimdeki değişikliği fark etmesini
isterim.Farkında olmalı kesinlikle.........................................

Herşeye değil.!!
Ona yakışan şeylere karışsın
Hoşuma gider önemsendiğimi hissedrim
Ama dozunda, neticede ayrı ayrı bireyleriz...:1closedeyes:

biz tuhafız galiba
birbirimize pek karışmayız, rahat tipleriz
belki de karışmamızı gerektirecek durumlar yaratmıyoruz
ben zaten istemem, gelemem öyle sıkıntıya, ilgisizlik olarak da düşünmem bunu

öyle amannn banane ne yaparsa yapsın diyen erkek sevmem ben..kırşıcak tabii..ama beni bunaltmadan karışmış olması lazımm..

Yine yapı meselesi...Şöyle ki;

1-Kimi erkek karışmaz hiç -----> bu sevmiyor ya da ilgilenmiyor anlamına gelmez...

2-Kimi erkek karışır her şeye ----> bu da sevginin ya da ilginin belirtisi değil , yapısından ...(kıskanç , sahiplenici ..vs.)

3-Kimi de vardır---> neye karışıp neye karışmayacağını iyi bilir , ne çok sık boğaz eder , ne de "ilgisiz" diye düşündürür..

Bir de arz -talep meselesi ..

1-Kimi bayan ---> karışılmasını özgürlüğüne müdahale olarak nitelendirir (o kadar nefret eder yani...)

2-Kimi bayan ---> eşi çok karışsın ister (maço erkek sever:)

3-Kimi bayan ---> her şeye karışmasın ama gerektiğinde bazı konularda karışsın ister sadece....

Şimdii olaya bakarsak;

1 ile 1 , 2 ile 2, 3 ile 3 evlenirse ----> bu konuda hiçbir sorun yaşanmaz ve yine bu konuda çok iyi anlaşırlar gibi görünüyor...

Ancak 2 nolu erkekle 1 nolu bayana bakarsak da ilişkilerinde kavgalar kaçnılmaz gibi:roflol:

Bence doğru ya da yanlış davranış çok göreceli... Subjektif yargılar bunlar ...Kişiden kişiye göre

değişebilen doğrular , yanlışlar var hayatta ...

"Erkek dediğin karışmayacak kardeşim, biz bilmiyor muyuz nasıl davranacağımızı" dememek lazım, maço erkek seven de var:roflol:

Benim eşim de 3 nolu erkek tipi bu arada , ben de 3 oluyorum ...

Son düzenleme:
datlum ben galiba maço sevenler grubundanım -tatlicadiarzu- karışsın azcık sahiplendiğini sevdiğini belli etsin öteki türlü ne o öle benim sevgilim mi normal arkadaşım mı :1closedeyes:

Aşırı karışıyorsa normal değildir kesinlikle, ama dozunda fikrini söyleyebilir herşey dozunda güzel..

bazı konularda karışsın,merak etsin,fikrini söylesin.
dışarı çıktığımda eve çok geç dönmememi istesin mesela ya da
erkek arkadaşımla tek başıma dışarı çıkmamı istemesin.
mantıklı olabilecek şeylere karışabilir.

Back
X