Erkeğiniz size karışmalımı?....................

sevgili elfida ve laale öncelikle yorumları yazan ellerinizi öpüyor saygılar sunuyorum şakkıdı
sonra da bu karışma olayı neden bu kadar büyüdü onu merak ediyorum
hani kıyafette bi moda olur ya kk'nın son modası bu konumudur acep :uhm:
nereyi açsam bu soru var içerisinde
bu konuda sıkıntı çeken bi toplumuz sanırsam :1closedeyes:

sevgili elfida ve laale öncelikle yorumları yazan ellerinizi öpüyor saygılar sunuyorum şakkıdı
sonra da bu karışma olayı neden bu kadar büyüdü onu merak ediyorum
hani kıyafette bi moda olur ya kk'nın son modası bu konumudur acep :uhm:
nereyi açsam bu soru var içerisinde
bu konuda sıkıntı çeken bi toplumuz sanırsam :1closedeyes:

Estağfurullah..
Saygı bizden..yerimseniben
Modayı bilmem ben..
İsteyen karıştırsın,istemeyen karıştırmasın..
Ben sadece kısıtlamalarla,izin almalarla ilişki yürütemem..:dilcikar:
Ablamın kızı var 4 yaşında ona bile "hayır" dediğimde inadına yapıyor..:nazar:
Eeee ben 30 yaşındayım ya,el insaf:delphin:

benım sevgılım hıcbırseyıme karısmıyor da
bır tek eşli danslara kendı gelmıyor başkası ıle gıtmeme de çok zor evet dıyecek gibi...

Yok ben karışmıyorum,karıştırmıyorumda bu aralar.Ozaman dengeyi kuruyoruz.
Çünkü birbirimizi tanıyoruz,onun ne yapıp yapmayacağını ben bilirm.benimde ne yapıp yapmayacağımı o biliyor .............................................

Ben azıcık karışsın isterim cok açık sacık giyinsem olmaz demeli mesela....kıskanmanın dozu önemlidir..

bence kıskanmalı ama benım askım benı dogru dürüst hiç kıskanmaz çok olgun biri olup çok güvendiği için karışmaz hiç.

ben giyimi kiskanmanin yasaklamanin kiskanclik gostergesi olduguna inanmiyorum tabi olur olmaz yerde abartili giyinenler haric ama bir adam esine mini giyme dekolte giyme aman gögüs catalin gorunmuycek diyipte disarda bunu giyen bayanlara ac kurtlar gibi bakiyorsa kusura bakmayin ben buna kiskanclik demem oyle herifide istemem gerci benim esimle aramda cok sukur boyle bir seyde olmadi

Erkeğin doğasında vardır kadına karışmak,kıskanmıyorsa
zaten önemsemiyordur sizi artık...................................

Karışabilir ki karışıyor :smiley-cool: Bence bir mahsuru yok :asigim:

ahh ahh bundan dolayı çok yedık bırbırımızı..
akrep erkegi , bense bir yay kadını daha ne diim.. atesın suya karısması.. buhar olup ucması..
sımdı eskısı gibi karısıyor mu bılmıyorum artık dizginledi benı sanırım farketmıyorum bile :roflol: :roflol:

Back
X