• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkein fizii sizce nemli midir?

fizik önemli midir?
güzellik dersen onu zaten Allah veriyor bişi diyemem.
Ama yanıma yakışsın isterim.
Boyu boyuma olsun.
Bir de kendine baksın isterim yiyip yiyip obez olmuş adamı da istemem.
Ben nasıl dikkat ediyorsam o da dikkat etmeli kendine

bence fizik çok önemli.şahsen beğenmedim erkekle nasıl aynı yatağa gireyim.beni ateşlemesi lazım.ha şu da var,güzellikte yakışıklılıkta tamamen görecelidir.ama insan kendine yakışsın istiyo.bide bişey daha,benim tanıdığım çok çirkin ve karısı güzel erkek var.genelde kendini ispata kalkışıp aldatabiliyo.arada bi denge olmalı ya..

yüzüne bakılıyorsa dahası mertse yüreği gerisi boş...boylu poslu olsa,karizmatik yakışıklı olsa ama kfası boş olsa daha mı iyi..
bence eşine ve evine sahip cıkan,çalışkan olan sorumluluk alan,eşine güvenen ve onu düşünen erkek erkektir ve tipi önemsizdir..

Biz bayanlar yanımızda nasıl durduğuna önem veriyoruz.

Oysaki o bizim kıyafetimiz değil ki

Erkeğin dürüst,merhametli,el üstünde tutanı,zeki ve çalışkan olanı bence sevmeye yeter

Annem de : Yüzü güzelden doyulur;huyu güzelden doyulmaz."der

yha kg konusu çokta önemli değil hani şişman yada zayıf.. ama boyu boyuma uysun isterim.. yani benden kısa bir erkek komik durur yanımda..

Daha gerçekçi bir cevap verecek olursam, hiç kimse hoş gözükmeyen, çekici olmayan, yakışıklı olmayan biriyle tanışmak aynı mekanda bulunmak istemez. İlişkiyi tetikleyen şey bunlar, dış görünüş. Dış görünüşü kötü olan birinin sizle bir birliktelik başlatmasıyla, yakışıklı birinin başlatması aynı şey değil. Yakışıklı olan sizi çok daha kolay etkileyebilir. Ondan elbette önemli..

fiziği önemli.
çoook çok yakışıklı olması gerekmiyor ama yakışıklı olmalı yine de.
beyaz tenli koyu renk saçları olmalı.
çelimsiz olmamalı biraz etine dolgun olmalı ama asla göbekli olmamalı.:olmaz:
ve giyimine özen göstermeli.giyinmeyi bilmiyorsa baştan kaybeder isterse dünya yakışıklısı olsun.:dilcikar:
kesinlikle her zaman temiz ve bakımlı olmalı. ve her zaman çok güzel kokmalı.:kedi:

ömrüm boyunca suratına bakacam, elbette önemli :dilcikar:
ancak benim kriterlerim genelinkinden farklı. bi kıvanç tatlıtuğu falan beğenmem ben. uzun boy sevmem. ama yüzü güzel olmalı. gönül böle ister, karşımıza ne çıkacak bilemem Allah Kerim.

Fazla yakisikli erkek sevmem.
Zaten onu guzel yapan huyudur.
Benimkide allahtan baya uzun boylu ve etine dolgun biri ( allahtan sisman degil ) ama hergun kosmassa kesin sismanlar yani :P

bence önemlidir. mesela ben 180-185 in altında boyu olan erkk lere bşka gözle bakamıyorum.öyle bi takıntım var.

Ayrıca yakışıklı olmalı renkli gözlü çekici olmalı kendini de beğenmeli..fakat benimleyken bidaha böyle biri karşına çıkmayacağını düşünen biri olmalı.. şuanki sevgilim aynen böyle ama ilerde ne olur bilinmez zemuszemus

Benden daha gösterişli birisiyle birlikte olmam, karizması olsun yeter derdim
büyük konuşmamak gerekiyormuş
Nişanlım kusursuz, çok yakışıklı
etraftaki kızların bakışıda beni deli ediyo :delphin:

erkekte tip değil fizik daha önemlidir bence en azından benim için cılız ve kısa erkekler oldum olası hiç ama hiç ilgimi çekmez kaydirigubbakcemile3

ciddi anlamda bir ilişki düşünülüyorsa ve resmiyete dökülecekse,ileride çocuklarında güzel olması için önemlidir...ama yinede huyuna bakılması daha önemlidir...

yakışıklı olup olmaması hiç önemli değil. Adam gibi adam olsun, dürüst olsun, kültürlü olsun..Bir de hani o kıvılcım var ya o olduktan sonra zaten yüzünde güller açar ben ona bakarken. Tabi fiziksel durumunda sağlığını etkileyecek bir sorun varsa o ayrı, mesela göbeği vardır eyvallah, ama obezdir o kadar da değil yani :=D

Back
X