Bitirdim canım. Şuan aramalar mesajlar bitmiyor ama bu düşünceler ile sağlıklı bir evliliğimizin olmayacağını söyledim. Özür diliyor öyle söylemek istemediğini, her annen yeri tabi ki de farklıdır felan demeye başladı ama iş işten geçti. Mantığını anladım bir kere ne kadar sevsem de bi süreden sonra mantık devreye gidiyor
topuklaaaMerhaba arkadaşlar. O kadar sinirliyim ki gidip erkek arkadaşımı vurasım geliyor2 hafta sonra istemem var erkek arkadaşımla kavga ettik ve beni delirtti saçma sapan bir konu dan erkek anneleri her zaman için bir adım öndedir dedi. Saçmalama ikisi de anne dedim. Erkek anneleri hem toruna daha iyi bakar dedi. Senin ananın ne özelliği varmış dedim nah iyi bakar dedim ohhh iyi ki dedim . Bide diyor ki sen anneme erkek torunu ver bak nasıl kıymetli olacaksın diyor. Geri kafalı!!!!!! Erkek arkadaşım babasını çok küçük yaşta kaybetmiş evin direği durumun da hatta arada annemi de alacağım yanıma diyor. Sonra şaka yaptım diyor. Şimdiden benim annem diye saçma sapan konular açıyor. Evliliğimizi düşünemiyorum!!
Ya konuşacaksın anlar mı bilmiyorum ya da ayrılacaksın.Şimdiden böyle söyleyen zaman geçtikçe abartır.Savaşmak zorunda kalırsınMerhaba arkadaşlar. O kadar sinirliyim ki gidip erkek arkadaşımı vurasım geliyor2 hafta sonra istemem var erkek arkadaşımla kavga ettik ve beni delirtti saçma sapan bir konu dan erkek anneleri her zaman için bir adım öndedir dedi. Saçmalama ikisi de anne dedim. Erkek anneleri hem toruna daha iyi bakar dedi. Senin ananın ne özelliği varmış dedim nah iyi bakar dedim ohhh iyi ki dedim . Bide diyor ki sen anneme erkek torunu ver bak nasıl kıymetli olacaksın diyor. Geri kafalı!!!!!! Erkek arkadaşım babasını çok küçük yaşta kaybetmiş evin direği durumun da hatta arada annemi de alacağım yanıma diyor. Sonra şaka yaptım diyor. Şimdiden benim annem diye saçma sapan konular açıyor. Evliliğimizi düşünemiyorum!!
köprüyü geçince annesini getirecek gibi geldi bana
bir olayı anlatmazsam çatlarım
emlakçı akrabamıza bir aile gelmiş evlenecek, biraz büyük olsun demiş 3 odalı tutmuşlar bakmışlar erkek annesi 2 gün sonra kardeşiyle gelmiş bakmış bak bu odayı kendime düşünüyorum demiş bizim kızla bayağı sohbet etmişler vs. kadın demiş 6-10 ay sonra yapamıyorum masraf, brlikte otururken para birikitrip ev alıp ayrı eve çıkarız boşa kira falan vs. deyip birleşeceğiz gelin hep ayrı kalacaklar diye biliyor demiş...
5-6 olay geçmiş böyle
şimdiki kızlar hep ayrı ev istiyor aynı evi kabul eden de kesin bir kusur oluyor hem ayrı eve gidecek diye kız anneleri çeyizi de abartıyor aynı eve alsam çok fazla şey yaptırtacaklar bize, ayrı eve çıkıp hem herşeyi sıfırlamış oluruz vs. gibi konuşmalar dönmüş
kadın emlakçılık yaparken çok saf salak olduğumu düşündüm bu olaylara şahit olurken demişti.. geneli hep bu kadar ödeyeceğimize aynı eve yerleşelim sonra ayrırız evi diye daha 1 yıl dolmadan aynı eve yerleşme planları yapıyormuş kimisi de çok masraf olmasın şurada 7-8 aya yanımıza geri taşınacak vs. diye knouşuyormuş
kadın demişti ki 2 aileye 6 aylığına ev kiraladık
kız ayrı eve girecek memleketten getirecekler sonra birleşecekler demişti
bilmem anlatabildim mi?
adam aynı eve çıkmak için plan yapmış bile olabilir bu kafada ki erkeklere güvenemiyorum güven vermiyor bana
ayyy resmen genç kız tacirleri gibi kan emiciler
kızları başta ayrı ev diye gietirip sonra da yerleşiyorlar ha
allah fırsat vermesin böyle fırsatçılara kendi başlarına dönsün oynadıkları oyunlar inşallah
köprüyü geçince annesini getirecek gibi geldi bana
bir olayı anlatmazsam çatlarım
emlakçı akrabamıza bir aile gelmiş evlenecek, biraz büyük olsun demiş 3 odalı tutmuşlar bakmışlar erkek annesi 2 gün sonra kardeşiyle gelmiş bakmış bak bu odayı kendime düşünüyorum demiş bizim kızla bayağı sohbet etmişler vs. kadın demiş 6-10 ay sonra yapamıyorum masraf, brlikte otururken para birikitrip ev alıp ayrı eve çıkarız boşa kira falan vs. deyip birleşeceğiz gelin hep ayrı kalacaklar diye biliyor demiş...
5-6 olay geçmiş böyle
şimdiki kızlar hep ayrı ev istiyor aynı evi kabul eden de kesin bir kusur oluyor hem ayrı eve gidecek diye kız anneleri çeyizi de abartıyor aynı eve alsam çok fazla şey yaptırtacaklar bize, ayrı eve çıkıp hem herşeyi sıfırlamış oluruz vs. gibi konuşmalar dönmüş
kadın emlakçılık yaparken çok saf salak olduğumu düşündüm bu olaylara şahit olurken demişti.. geneli hep bu kadar ödeyeceğimize aynı eve yerleşelim sonra ayrırız evi diye daha 1 yıl dolmadan aynı eve yerleşme planları yapıyormuş kimisi de çok masraf olmasın şurada 7-8 aya yanımıza geri taşınacak vs. diye knouşuyormuş
kadın demişti ki 2 aileye 6 aylığına ev kiraladık
kız ayrı eve girecek memleketten getirecekler sonra birleşecekler demişti
bilmem anlatabildim mi?
adam aynı eve çıkmak için plan yapmış bile olabilir bu kafada ki erkeklere güvenemiyorum güven vermiyor bana
Ya konuşacaksın anlar mı bilmiyorum ya da ayrılacaksın.Şimdiden böyle söyleyen zaman geçtikçe abartır.Savaşmak zorunda kalırsın
Merhaba arkadaşlar. O kadar sinirliyim ki gidip erkek arkadaşımı vurasım geliyor2 hafta sonra istemem var erkek arkadaşımla kavga ettik ve beni delirtti saçma sapan bir konu dan erkek anneleri her zaman için bir adım öndedir dedi. Saçmalama ikisi de anne dedim. Erkek anneleri hem toruna daha iyi bakar dedi. Senin ananın ne özelliği varmış dedim nah iyi bakar dedim ohhh iyi ki dedim . Bide diyor ki sen anneme erkek torunu ver bak nasıl kıymetli olacaksın diyor. Geri kafalı!!!!!! Erkek arkadaşım babasını çok küçük yaşta kaybetmiş evin direği durumun da hatta arada annemi de alacağım yanıma diyor. Sonra şaka yaptım diyor. Şimdiden benim annem diye saçma sapan konular açıyor. Evliliğimizi düşünemiyorum!!
Ohhh çok iyi yapışsın hayatında huzur ve sağlık istiyorsan bu tip odunlardan uzak dur .Bitirdim canım. Şuan aramalar mesajlar bitmiyor ama bu düşünceler ile sağlıklı bir evliliğimizin olmayacağını söyledim. Özür diliyor öyle söylemek istemediğini, her annen yeri tabi ki de farklıdır felan demeye başladı ama iş işten geçti. Mantığını anladım bir kere ne kadar sevsem de bi süreden sonra mantık devreye gidiyor
Benim de oğlum var. Bir erkek annesi olarak ben de kız annelerinden çok öndeyim. Yolda yürürken bile şöyle en az 5 metre önlerinden giderim. Sen simdi bekarsın anlamıyorsun hele bir oğlan doğur bak gör o zaman nasıl öne geçiyorsun. Trafikte bile kız anneleri beni solla beni solla diye selektör yakıyorlar. Öyle muhteşem birsey erkek annesi olmak
Neyse saka bir yana bu çocuk olmamış kardeş, en iyisi sen onu annesine iade et.
Bana kalırsa konuşmak çare olmayabilirKonuşmak çare olur mu? Güvenebilecek miyim
Bide diyor ki sen anneme erkek torunu ver bak nasıl kıymetli olacaksın diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?