Erkek annesi, kız annesinden önde midir ?

Tebrik ediyorum seni, keşke tüm kızlarımız böyle olsa..

köprüyü geçince annesini getirecek gibi geldi bana

bir olayı anlatmazsam çatlarım
emlakçı akrabamıza bir aile gelmiş evlenecek, biraz büyük olsun demiş 3 odalı tutmuşlar bakmışlar erkek annesi 2 gün sonra kardeşiyle gelmiş bakmış bak bu odayı kendime düşünüyorum demiş bizim kızla bayağı sohbet etmişler vs. kadın demiş 6-10 ay sonra yapamıyorum masraf, brlikte otururken para birikitrip ev alıp ayrı eve çıkarız boşa kira falan vs. deyip birleşeceğiz gelin hep ayrı kalacaklar diye biliyor demiş...
5-6 olay geçmiş böyle
şimdiki kızlar hep ayrı ev istiyor aynı evi kabul eden de kesin bir kusur oluyor hem ayrı eve gidecek diye kız anneleri çeyizi de abartıyor aynı eve alsam çok fazla şey yaptırtacaklar bize, ayrı eve çıkıp hem herşeyi sıfırlamış oluruz vs. gibi konuşmalar dönmüş
kadın emlakçılık yaparken çok saf salak olduğumu düşündüm bu olaylara şahit olurken demişti.. geneli hep bu kadar ödeyeceğimize aynı eve yerleşelim sonra ayrırız evi diye daha 1 yıl dolmadan aynı eve yerleşme planları yapıyormuş kimisi de çok masraf olmasın şurada 7-8 aya yanımıza geri taşınacak vs. diye knouşuyormuş
kadın demişti ki 2 aileye 6 aylığına ev kiraladık
kız ayrı eve girecek memleketten getirecekler sonra birleşecekler demişti

bilmem anlatabildim mi?
adam aynı eve çıkmak için plan yapmış bile olabilir bu kafada ki erkeklere güvenemiyorum güven vermiyor bana

topuklaaa

Ya konuşacaksın anlar mı bilmiyorum ya da ayrılacaksın.Şimdiden böyle söyleyen zaman geçtikçe abartır.Savaşmak zorunda kalırsın

ayyy resmen genç kız tacirleri gibi kan emiciler
kızları başta ayrı ev diye gietirip sonra da yerleşiyorlar ha
allah fırsat vermesin böyle fırsatçılara kendi başlarına dönsün oynadıkları oyunlar inşallah

biz şok olmuştuk
kadına hatta, bir tanesi öyledir dedik yok kız çok var ben çok gezdirdim çoğu ev sahibi de biliyor 4-5 ay sonra çıkacaksanız kalsın diyenler oldu bir saf bizmişiz demişti

ben bölge ismi olarak biliyorum da şimdi memleketliler çıkar birşey der diye diyemiyorum

Şuan resmen gözüm korktu herkesten ne kadar sinsi, pis düşünceli insanlar var Allah hidayet versin
Kime güvenicez artık bilemiyorum. İnsan en çok eşine güvenmeli aslında onlar bile yalan, dolan peşinde...

Çektiğimi çekmemek içn koşar adam kaç ve uzaklaş. Senin varlığın onun için bi anlam ifade etmeyecek annesi hep önemli olacak. Kaç bacım kaç.

Bizim evin errrrkek annesi olan müstakbel kayınvalidem torununu 2 senedir görmeye bile gelmiyor. Evet en çok irkek anaları bakar sever torununu

Ohhh çok iyi yapışsın hayatında huzur ve sağlık istiyorsan bu tip odunlardan uzak dur .
Evet şimdi çok üzülecsin ama sonra daha huzurlu olacaksın inşallah sana deger veren seni baştacı edecek kısmet bulursun.

Benim de oğlum var. Bir erkek annesi olarak ben de kız annelerinden çok öndeyim. Yolda yürürken bile şöyle en az 5 metre önlerinden giderim. Sen simdi bekarsın anlamıyorsun hele bir oğlan doğur bak gör o zaman nasıl öne geçiyorsun. Trafikte bile kız anneleri beni solla beni solla diye selektör yakıyorlar. Öyle muhteşem birsey erkek annesi olmak

Neyse saka bir yana bu çocuk olmamış kardeş, en iyisi sen onu annesine iade et.

Bende errrrkeekkkk annesiyim. Kedim erkek. Dişi kedi annelerinden çokk öndeyim. Maraton koşuyorum. Maraton.

Konuşmak çare olur mu? Güvenebilecek miyim
Bana kalırsa konuşmak çare olmayabilirayrıl deyince de ayrılmak zor.Kalpte öyle olmuyor.Keskin sınırlar mı çizsen acaba?Herşeyi konuşmalısn.Aileler ayni şehirdeyse ve ikiniz başka şehirde yaşayacaksanız.Tatillerde kimde kalınacağı sorun olacak.Benm ailem benm annem diye tutturacak.Saçma ama yapıyorlar.Onun ailesine de mesafeli olursan çözülebilir bence.

Ben ilk zaman mesafe olayını ben ayarlayamadım.Sandılar ki her istedikleri olacak.İtiraz ettiğimde de şaşırdılar.En iyisi baştan halletmek

Hıcte önde degıl bu duşunceden nefeet edıyorum 16 aylık kızım var hamıleyım 5 aylık erkek cınsıyetı benım ıcın onemlı olan saglıklı sihatli olması ama kaynanam basladı oglunu arayıp ay cok ıyı kız evıne boynun buküle büküle gıdersin ogluna boynun dıkile dikile gıdersın kızın ona abi desın o erkek cınnet gecırme derecesıne geldım bıde benı arayıp kızım bak oglan anası olcan bu hamılelık daha guzel daha gururlu hisli olur ne hisediyorsun demezmı agzıma gelenı saymak ıstedım ama yaoamadım eşimin suçu olamamasına ragmen ona saydım anan boyle sşöyle diye tabı nefret edıyorum evlat ayrımı yapanlardan senın erkek arkadasında ilerde oglan dıye tuttursa şaşırma evlat ayırımıda yapar cahıl kafalılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…