Erkek annesi, kız annesinden önde midir ?

O erkek anasini da bir kiz anası dogurmadi mi saçmalığa bak
Kac arkadasim kaç,askindan ölsem bu zihniyete dayanamam.

Yaziş şeklinize çok güldüm yaa
Bence cok ciddiye almayin alttan alin bence sizin sinirlenmeniz hosuna gitmistir sizi kizdirmak icin demistir zaten saka oldugunu soylemis.
Hem anlattiklariniza gore annesine bukadar bagli olmasi cok normal :)

Bu zihniyette biriyle evlenmezdim. Cahil ötesi

Bence kimse evlenmesin de nesilleri tükensin

Yani en doğru mesaj.
Herkes adama yüklenmiş ama konu sahibinin ailesi iki haftaki sonra istemede evet diyecek konus sahibi de nikah masasında. Sonra evlenince düzelir sanmıştım olacak. Sonra çocukları olacak ve bu adam ile bu kafada yeni nesiller gelecek. Bu adamlarda suç yok. Bu adamları yetiştirenler, bu adama prim verenler, bu adama çocuk verenler daha suçlu.

Ayrıl ayrıl ayrıl. Bir an önce kaç o ortamdan . Tecrübe konuşuyor . Koca her zaman bulunur sevgi ve aşk da.
önemli olan saygı ve huzur . Böyle huzur da olmaz . AYRIL BENCE !

Ayrıl ayrıl ayrıl. Bir an önce kaç o ortamdan . Tecrübe konuşuyor . Koca her zaman bulunur sevgi ve aşk da önemli olan saygı ve huzur . Böyle huzur da olmaz . AYRIL BENCE !

bikaçtır böyle konular görüyorum burada sanki özellikle açılıyor beynimize böyleymiş gibi işlemek için

+1

bunu kendine koca yaparsan kaynanan senin yerine senin başını duvarlara çarpar,kocan da öteki duvara ittiriverir.
O cahile de ki çocuğun cinsiyetini belirleyen şey spermdir, kadın değil.

Kamu spotu: Kalitesiz insanlardan üreyip zaten kirli olan toplumu iyice kirletmeyin Rica ediyorum, geleceğe saygınız olsun.

Kız annesi, erkek annesi değil, anneler kıymetlidir. Ama bana kalırsa kız verdiği için kız annesinin damat ve dünür ilgisine daha çok ihtiyacı vardır.

hayırlı başarilar bu şekil bi adamla size.

Haaaa şuraya yazalım kızlar senesine varmadan boşanırsın tek sebep kv olur.
Adam gayet açıkça sana köle olacaksın diyor ve daha yüzük takmadan ailene hakaret ediyor , aklın varsa yol ver gitsin yoksa çok üzülürsün çok . Bide babası yok diyirsun annesi onu sana bırakmaz kıskançlıktan kaç kurtul .

Oh valla aç konuyu git.
Ayrılmaz da bu.
Boşuna akıl vermeyin.

Takma pipi var galiba erkek doğurunca anedede çıkıyor galiba

Beyin ölümü gerçekleşmiş nişanlının Can'ım arkana bakmadan kaç

'oglan' dogurup annesinin gozunde 'kiymetli olmak' cok mu umrundaymis acaba senin?
Bu cumle bile tek başına cok buyuk hadsizlik.. Sanki gelin olurken en buyuk hayalimiz erkek ailesine 'yaranmak'.. Veya bilmem kac sene onlarin gozune girmek (!) icin yetistik.. Elbette saygi sevgi olmasi en guzeli ama bu seyler karsilikli olursa guzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…