Bu zihniyette biriyle evlenmezdim. Cahil ötesi
Bence kimse evlenmesin de nesilleri tükensin
Yani en doğru mesaj.
Herkes adama yüklenmiş ama konu sahibinin ailesi iki haftaki sonra istemede evet diyecek konus sahibi de nikah masasında. Sonra evlenince düzelir sanmıştım olacak. Sonra çocukları olacak ve bu adam ile bu kafada yeni nesiller gelecek. Bu adamlarda suç yok. Bu adamları yetiştirenler, bu adama prim verenler, bu adama çocuk verenler daha suçlu.
hayırlı başarilar bu şekil bi adamla size.Merhaba arkadaşlar. O kadar sinirliyim ki gidip erkek arkadaşımı vurasım geliyor2 hafta sonra istemem var erkek arkadaşımla kavga ettik ve beni delirtti saçma sapan bir konu dan erkek anneleri her zaman için bir adım öndedir dedi. Saçmalama ikisi de anne dedim. Erkek anneleri hem toruna daha iyi bakar dedi. Senin ananın ne özelliği varmış dedim nah iyi bakar dedim ohhh iyi ki dedim . Bide diyor ki sen anneme erkek torunu ver bak nasıl kıymetli olacaksın diyor. Geri kafalı!!!!!! Erkek arkadaşım babasını çok küçük yaşta kaybetmiş evin direği durumun da hatta arada annemi de alacağım yanıma diyor. Sonra şaka yaptım diyor. Şimdiden benim annem diye saçma sapan konular açıyor. Evliliğimizi düşünemiyorum!!
Takma pipi var galibaBencede evliliğinizi düşüneme o ne ya erkek annesi öndeymiş niye bizim göremediğimiz ne varmış onlarda. Şimdiden başladıysa evlendiğinde çok başın ağrır. Her anne aynıdır kız ya da erkek hepsi alt alır hepsi emzirir hepsi uykusuz kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?