erkek annesi olacaklar buraya :)

edoshs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
389
2
96
İstanbul
Erkek annesi olucak hamişler..

bebişinizin cinsiyetini ne zaman ögrendiniz?

neler hissetiniz erkek olucağını duyunca?

nelere aşerdiniz?

çevrenize nasıl sölediniz?

oglumuzun cınsıyetını 14+5 haftalıkken ogrendık
dogal olarak babamız her ne kadar hayırlısı olsun cınsıyet onemlı degılsede erkek olunca cok daha sevındı
ben oglum olucagını bıraz klasık olucak ama ruyamda gordum :) beklıyordum dolayısıyla
aşermem hıc olmadı acıkcası mevsımsel meyvelerden cok tukettım ama suan 6 aylıgız bakalım hayırlısıyla dogumu beklıyoruz
bu arada oglumuzun adını osman tuğra olarak kararlaştırdık babamızın hemde babamızın dedesının adı ortak bır karar verdık :):)

bende 13. haftamda kız olabilir dedi babamız sevindi ismini bile bulduk bende rüyamda görmüştüm neyse 15 haftamda aaa bi baktı doktor bu erkek dedi şok oldum :))

babamın kıza sevinmişti ya o sevinme değilmiş :) erkek olucağını ögrendikten sonra ki o sevincini görünce bi daha sasırdım gözlerinin içi parlıyodu :))

kayınpeder kayınvalide annem babam hepsi erkek bekliyomus meğer

isim içinde eşimin dedesinin ismi salih babasının celal eşim her ikisini de istiyo bende salih emir olsun istiyorum daha netleşmedi bakalım hayırlısı

bende meyve çok yiyorum

slm bende 22 haftada öğrendim bizim bebiş biraz tembel bacaklarını açmıyordu .göstermeyince kız diye düşünüyorduk ama bebeğimiz erkek:)) daha isim düşünmedik aşerme oldu sürekli ekşi şeyler yedim bu sene o kadar çok erik yedim ki anlatamam limon ve tuzlu şeyler tatlı şeyler midemi bulandırıyordu..

Son düzenleme:
slm, bende geçen hafta cumartesi yani 12+6 günlükken öğrendim bebişimin erkek olduğunu. Tatlı yemekle hakkı olmuyomuş maalesef çünkü bende çok fazla ekşi yedim. ekşi yemekten mahvoldum diyebilirim, bi oturuşta 3 kocaman limon yediğimi biliyorum :)) aşermedim ama öyle henüz bişeye. Eşim de kız istiyodu ama erkeği duyunca bu kadar sevineceğini bilmiyodum açıkçası. Biz 3 kızız, ablam ve kardeşimin de kızları var, o yüzden aileye erkek iyi gelicek inşallah :)

bende 19. haftadayız daha yeni öğrendim oğluşumu.biz kız bekliyorduk ama nasip değilmiş ...

banada 12 haftalıkken erkek gibi demişti ama 16.ncı hafta kesin erkek dedi.. ben biliyordum zaten erkek olacağını eşimde kız istiyordu. bende sürekli ekşi yedim ama özellikle erik... yani dayanamıyordum erik yemeden ya.. :))) ama bu aralar canıım tatlı birşeyler istiyor..

valla anneme söylediğimde kesin mi dedi evet dedim neyse hayırlısı dedi ben kız bekliyordum dedi... kayınvalidem zaten ben biliyordum dedi . oğlumun adına babası karar verdi ataberk koyacağız.. umarım hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi...

bende 13+4 günlükken öğrendim oğlum olacağını.bugün 100 de 100 dedi doktorum.et türü şeyler çok canım istedi.bide reçel kaşıklıyorum.şimdiden kilo almayı garantiledim galiba.inşallah sağlıklı bi şekilde doğduklarınıda görürüz hepimiz.

bizde 18 haftalıkken öğrendik...önceki haftalarda doktor kız gibi dedi bizde göstermeyince kız heralde dedik...bende rüyamda kız bebek gördüm...eşimde bende kız bebek hastasıyız...hatta biz kıyafet almaya başlamıştık..isim bile bulmuştuk ama bu hafta dün öğrendik ki erkek bebek annesi olacakmışım...inanamadım doktora 3 kere sordum nerdeyse...Allahım hayırlı eli ayağı düzgün evlat nasip eylesin de kız erkek fark etmez dedik sonra...eşimede ikinciyi düşünmediğim halde ikincisi kız olur demişim o şaşkınlıkla:)))
bende çok ekşi yedim tatlıyla aram yoktu pek..arkadaşların yazdığına görede ekşi-ayşe benzerliği yalan gibi görünüyor:))

annemlere söylediğimde oda şaşırdı oda kız bekliyordu çünkü ve hazırlıklarının çoğunu ona göre yapmıştı....ben anneme zaten direk mavilere geçiş yapabilirsin anne dedim:))

isim konusunda aklımız karışık..kıza isim çok ama erkekte isim bulmak ne zormuş...çünkü çok sınırlı..karar verince yazarım onuda artık...

tüm arkadaşlarıma güzel hamilelikler....

Ben 12 haftalıkken gitmiştim doktora bi dahaki gelişinde söylerim erken daha dedi. 16+1 de öğrendim erkek olduğunu. Sürekli ekşi yiyiyordum bende. Hatta kesin kız demiştim. Ama gören herkes erkek diyordu. Bi de bıçak ve makas yaptık. Bıçağa oturmuştum.

Bende kız diye beklediğim için isim bulmuştum şimdi erkek ismi bulamıyorum.

Bende kız diye beklediğim için isim bulmuştum şimdi erkek ismi bulamıyorum.

aynı zorluğu yaşayan ben değilmişim demek...okadar çok kız ismi varki....ama erkek isimleri hep bilindik..değişik bir isme denk gelmedik henüz..değişik olanlarıda babamıza beğendiremedik:)))burda beyin fırtınası yaparız artık arkadaşım:))

Ben kız olsaydı ya Ela ya da Tuana istiyordum. Eşimde beğenmişti. Erkek olursa aklımda Demir var ama ne eşim ne aileler beğenmiyor:) Çocuk benim size ne oluyo dedim.

Ben kız olsaydı ya Ela ya da Tuana istiyordum. Eşimde beğenmişti. Erkek olursa aklımda Demir var ama ne eşim ne aileler beğenmiyor:) Çocuk benim size ne oluyo dedim.

benimde beğendiğim bir kaç isim var çağan,emirhan,eymen gibi ama eşimden daha oluru alamadık:))bizde ailelerin karışacağını zannetmiyorum bize bırakırlar...

sende tavrını iyi koymuşsun canım :))

bizde bebişimizin cinsiyetini 15+16 haftalıkken öğrendik ilk gittiğimizde %80 erkek demişti doktorumuz ama sonrasında %100 erkek olduğunu gördük anladığımız kadarıyla
isim olarakta eşim ilbey mete olmasını istiyor.benimde emir ismi hoşuma gidiyor neyse bakalım karar vericez kısmetse...

merhaba kızlar bende erkek bebek bekliyorum 13. haftamızda öğrendik oğlumuz olacağını doktor söylediğinde eşim duymamış doktorun yanından çıktığımızda neden cinsiyetini sormadık dedi. bende erkek dedi ya dediğimde sevinçten uçtu resmen hemen kayınpederimi arayıp müjdeyi verdi tabi...
bende meyveye dayanamıyorum süt, yoğurt ve meyvelerle besleniyorum bu sıcak havalarda...
Oğlumuzun bir ismi mehmet koyucaz benim ve eşimin babasının isimleri...ikinci ismi ise ben eymen istiyorum ama babamız pek beğenmedi, kendide bir fikir vermiyor.kız olsaydı hiç karışmayacaktım sen koyardın ismin diyor.erkek olduğu için yetkiyi ona bırakmamı istiyor ama 9 ay karnımda taşımışım isminide koyamıyacaksam hiç doğurmayayım

bizde 18 haftalıkken 3. gidişimde öğrendim bacaklarını kapamış göstermiordu ama sonunda doktor kesinlikle erkek dedi o ana kadar kız olduğunu düşünmüştüm kendimi de inandırmıştım biraz şaşırdım ama şimdi çok mutluyum erkek olduğu için. Ona kavuşmamıza az kaldı ismide hazır Muhammed Said olcak inşallah...

bebeğimin erkek olduğunu 18. haftamda öğrendim.. Doktora defalarca emin misiniz kesin mi şaka mı yapıyosunuz diye sorduğumu hatırlıyorum :) bebeğim kendini uzun süre sakladığı için kız olduğunu tahmin ederek ismini de bu yönde belirlemiştik. doğuma 3 hafta var ve oğlumun hala ismi yok demir ismini düşünüyoruz babamızla fakat bizim dışımızda kimse bu isme sıcak bakmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…