erkek annesi olacaklar buraya :)

Ufff bende Demir istiyorum Kimse beğenmiyor Eşimde Emir olsun falan dedi kararsızım çoook

benim 13, haftada doktorum yüzde 90 erkek dedi.
ki zaten içimize erkek doğuryordu ama ben kız istıyodum. eşim erkek istiyordu.
bugune kadar aşermem, mide bulantısı kusma tiksinme hıçbırsey olmadı.
bebğim hiç uzmedi beni.
son bvırkaç haftadır ayaklarım ve ellerim şişti.
bugune kadar 10 kılo aldım.
isim olarak bıkaç isim var aklımda onlardan biri olacak.ben teklıf sunucam eşim karar verecek.
çünkü kız olursa sen koy erkek olursa ben koyucam demişti.
aklımdaki iismler. taşkın, özgün, berat, vatan, tuna, asrın....
diğerlerini eledi. tuna yada beratta karar kılacak :)
Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin.

Bende 13.haftada öğrenmiştim erkek olacağını 16.haftada da kesin erkek dedi doktorumuz.ben kız olsun diye istiyordum.çünkü iki öoğlum vardı ve birde kızımız olsun diye hamile kaldım. ama nasip değilmiş. ilk oğluşumun ismi Uğurcan, sonraki sertaç...
İsim olarak tam kesin değil ama muhammet kayra olabilir gibi geliyor babaya kalsa çağatay koyacak ama baba hakkını ikinci oğlanda kullandı diye ona hak vermiyecem:)))))

Allah eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat eetsin inşallah hepsini .AMİN

Slm kızlarr bende erkek bebek annesi adayıyım takvimde tarih 15 kasım ama kasım ilk haftası olacak doğumum..Sanırım 4 kasım olarak belirleyeceğiz

Benim bir kızım var ve gerçekten kız ismi bulmak erkeğe göre daha kolaymışş..
Bizde değişik bir isim istiyoruz tabiki anlamıda güzel olmalı..
'' Adin '' ismini düşünüyoruz..Adin cennetinden geliyor ..Allah(cc)'ın en sevdiği kullarının gideceği cennet Adin..Bu Dünyada'ki cennetimde oğlum olsun o halde?:) 2.ci olarakta Ediz ya da Ezel düşünüyoruz.

Allah bütün hamişlere sağlıklı doğum hayırlı evlat nasip etsinn..

adin ismi çok değişikmiş gerçekten..anlamıda çok güzel..Allah ismiyle yaşamayı hayırlısıyla nasip etsin..

Slm kızlar benimde erkekim olacak nasipse.
Az kaldı kucağıma almama ama günler geçmiyor.
İnş. sorunsuz kavuşuruz bebeklerimize...

Benim de oğluşum olacak kısmetse.

13.hafta da 2li test için gittiğimde öğrenmiştim.
Hep tuzlu ve ekşiye aşerdim.
Şu an 25 haftalık olduk hala tuzlu yiyorum...

Herkese selam :)
Öncelikle Allah hepimizi nazarlardan korusun.
Bizde bebeğimle 17 haftamız bitiyor 18e giricez birkaç güne, 15. haftada doktor ilk yüzde 95 kız demişti tam kendini göstermedi bizimkisi ya eli ya kordonu duruyordu, 16 haftalıkken öğrendik test sonuçlarını göstermeye gittiğimizde doktor bile aa erkek dedi şaşırdı :)
Ben hep meyve yedim ilk başlarda erik çok yemiştim normaldede ekşiyi severim zaten.

Son düzenleme:
selam ben de ikinci kez erkek bebek bekliyorum.geçen sene erken doğumla oğlumu kaybettik.11 yaşında bir kızım var.bunun da erkek olacağını duyunca biraz tedirgin oldum ya yine kaybedersem diye.ne alakaysa.inşallah bu sefer yüzüm güler diyorum.ve 11 senelik bir kız anası olarak erkek bebek bakımı nasıl olur biraz yabancıyım.minik bir pipiye alışık diilim
inşallah herşey yolunda giderse ben taburcu olmadan sünnet yaptırıcam.biraz araştırdım sanırım en iyisi bu.siz ne düşünüyorsunuz?

Yengemde aynını yaşadı, ama o 13 yıldan sonra yaptı bebeğini, tabi düşükten sonra.
Ablası annesi gibi, eve neşe kattı.
Bende ilk 6 ay içinde yaptırsam diyorum ama hayırlısı...

slm herkese Allahım nasip ederse bende erkek annesi olucam . biz eşimle hep kız istemiştik kendimizi kıza hazırlamıştık belirtiler takvimler ve çevremdekilerin kızın olucak demesinden dolayı hatta kız elbisesi ve hastane çıkışını bile kız için almıştım ikili test için doktora gittik ama doktor daha erken dedi söylemedi ertesi gün başka doktora gittim ve dr erkek demiş ben ilkten duymadım kayınvalidem erkek mi diyince duydum ve şok oldum hatta kayınvalidem o anki yüz halini görmeliydin dedi sonra eşimi aradaım erkek deyince ses tonu değişti oda şok oldu üzülmüştük 13+5 günlüktü. ama alıştık artık eşimde bende sağlıklı olmasına şükrediyoruz minik erkeğimin adınıda eşim isim düşündünmü dedi bende yok ama aklımdfa isim var dedim söyledim beğenmedi ve BERK olsun dedi hoşuma gitti benimde BERK e karar verdik

Son düzenleme:
benimde bebeğim erkek olacak kızlar hayırlısıyla
ben limona acıya ekşi şeylere aşerdim hep ama her sabah kahvaltısında halareçel ve bal yiyorum çayıma hiç şeker koymuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…