Erkek Arkadanz veya Einiz size trip atar m?:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
5 gün oldu hala triplerde konuşmuyoruz askerde kendisi aramıyor tribal enfeksiyon:mymeka:

o trip atmaz pek.alakası yoktur asıl huysuz ve cadı benim hep ben yapıyorum o özür diliyo aşkitom yaa...

eşimin hiç öyle huyları yoktur şükür ki.

ikimiz de trip konusunda ustayızdır sırnaşık şey eğer çok ciddi bi olay değilse,sadece gıcık olmuşsak,birbirimize 'hıh!' yapar başımızı diğer tarafa çeviririz.oyy nası özledim yaf Şeniz

benim yanımda solda sıfır kalır, ama yılda 1 kere olsun atar trip tosunpaşamkaydirigubbakcemile3 tribine kurban onunkaydirigubbakcemile3

evet trıpın alasını yapar hemde.. :sinifsinif: eger haklıysa sesımı cıkarmam.. :çok üzgünüm: otururum.. şakkıdı ama eger haksız olup da zeytınyagı gıbı uste cıkmaya calısırsa.. lmaz: ters teper.. :mymeka:

mümkün olduğunca trip atmamaya çalışıyoruz,trip yapmak ilişkiyi yıpratıyor bence,bir sorun varsa oturup konuşmak en iyisi..

iliskim daha yeni,daha trip atan olmadi,ama bu aralar ben atacagim gibi

benımkının adı trıpcan olsaymıs daha ıyı olurmus vallayı :mymeka:

Yok benimki hiç trip yapmaz.Ona ne söylersem söyliyim ne yaparsam yapıyım hiç kızgınlık belirtisi göstermez.Çok sabırlı ve tuhaf biri.Onu bu yüzden seviyorum :asigim:

evet bazen
ama ben daha cok ve gereksız seylere atarım, ve kendımden bıle sıkılıyorum o halimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…