Erkek Arkadanz veya Einiz size trip atar m?:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hemde nasııııııııı.tripcannn.benden fazla trip yapar.çok uzatır.allahtan anlayışlı bi kişiliğe sahibim

benim ki de trip atar bide trip attığını kabul etmez beyfendi :mymeka: :sm_cool:

Anacum benimki de yapıo herbişeyi yanlış anlıyo ama napim sefiom uyusuuu opuyorumnanaktan

5 gün oldu hala triplerde konuşmuyoruz askerde kendisi aramıyor tribal enfeksiyon:mymeka:

aynen benimki de canım askerde ordan bile trip atıo o kadar işinin arasında lmaz:
teşhis süper yalnız tribal enfeksiyon :sm_cool: işte tüm mesele bu.

nası başa çıkıosun.
benim ki bazen bir hafta falan oluo çıldırıyorum neden böyle die. benim ki de aramaz nazlıdır biraz. sanki ben erkğim o bayan :umursamaz:

ooo yapar yapar tribin kralını yapar iki dakika beklet trip yapar kıyafetini begenmesin trip yapar sectigin film kötü olsun trip yapar sabah öğle aksam trip yapar ama seviyommmm ne yapım

ooo tribin en iyisini yapar herşeye tirp yapar kendi cevap vermezse problem yok ben cvp vermezsem tele trip atar yürüşüme trip atar ona inat dahada cok kıvırırım:lepi: kıyafetime trip atar sözlerime trip atar ağzımdan cıkan coğu kelime onun için trip sebebidir kızar cevap vermez görüşemezsek trip atar geç kalırsam trip atar falan filan ohhoooo liste uzar gider cekilecek dert değillaelaelaelaelae
ömrümü yedi ömrümü klava:

Tribin t'sini bilmezdi haspam sayemde öğrendi :dilcikar:

Son düzenleme:
sevgilim degılde encok ben trip atıyorum :dilcikar:

tripcan sevdim bu ismi.vallahi bunların hepsimi aynı.sanki benimkinin hareketlrini gördüm yahuuu.ben trip atınca olgun insanlarız çocuk değiliz olur.o yapıncada haklıymışmış beyefendi.şimdi yine triplerde bakalım nolucak.2 gündür haber yok hala

ya ilk zamanlar bendim tripçi ama eşek herif beni de geçti lmaz: resti çektim şimdi ama yetti gaaari :)

mrb hanımlar,

hani derler ya kadınlar/kızlar hep trip yapar diye, aranızda esi/svegilisi trip yapan var mı? Benimki yapıyo acıkcası bazen ama bennn biliyorum huyunu anlayısla karsılıyorum insan sevince:asigim
:

aayyy en gicik oldugum sey kabris yapan erkeklerdir o ne oyle kadin gibi tavirlar tafralar tripler kabrisler nefret ederim lmaz:Allahtan nazli dazli degil esim :asigim:
ama ben cok nazliyimdir ama adi ustunde ben bayanim olacak o kadar cekecek nazimizi kabrisimizi :teytey::jeyyar:

peki napmalıyım ben şimdi.2 gündür mesaj atmıyor.

dur mesajlari okumadim okuyum sana soylerim ne yapacagini mirmirmirmir sanki benden baska sana ne yapacagini soyleyecek kimse yok da :roflol::roflol:

ne soyleyecegim simdiden belli ama genede tum mesajlari okuyacagim , ( sen ondan cok trip yapki ona firsat kalmasin diyecegim kesin :roflol:)

bence sende ona biraz haber verme catlasin biraz hic bir erkege yakismaz kadini hizaya getirmek icin kusmek gicik seyler hayat boyu cekilirmi dusunun bir kez daha derim!!...

evet kıskanırsa atar ama pek ilgilenmem sonra kendi tribinden kendisi vazgecer -tatlicadiarzu-

evet gül beni hizaya getirmek için yapıyor böyltrip e.ve bende bu yemi yutuyorum malesef.sorunmu bu böyle gitmez niye msj atmıyorsun derim hep.ama bende sıkıldım ya.sorunda ne biliyormusun cepime ismini niye baş harfleriyle kayıt etmişim. ona o kadar güzel mesaj attım şiirli bana yntı (( erkek arkadaşıın adının harfini bile yazmayan birinde böyle ms gelirmiydi yinede tşk ederim.arım balım peteğim;hayatımın anlamı)) bende yazdım (( seni güneşim olarak kayırt ettim )) bana yazdığı (( güneş gündüz olur şimdi gece.hadi görüşürüz )) kudurdum ama belli etmedim ynt yazdım.( ( güneşimsin.gcemide aydınlatıyorsun çünkü)) hala hbr yok ya.3 gün olucak.napim yafffffff akıl verin biraz

benden daha çok trip yapıyor. bunu kendisine söylediğimde de benim huyum bu ne yapayım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…