Erkek arkadanzn ya da Einizin, Kzlarla dost olmasna izin verir misiniz?

İzin veririm ama fazla samimiyseler çok bozulurum ve onada belli ederim hatta belkide konuşurum direkt daha mesafeli ol die :umursamaz:

ikimizin de yakın arkadaşıysa konuşabilir.ama bnm tanımadığım bi kızla dost olması sinirimi bozar ve izin vermem.

Kadın ile Erkek Dost Olamaz..
Örnekle Açıklayacak Olursak; Çünkü Erkek Erkeğe Ya da Kadın Kadına Sarılır Yatabilirsin..
Ama Bir Erkek Kadın Arkadaşına Sarılarak Yatamaz..

Yani Sadece Arkadaş Olabilir.. Dost Olamaz..

:45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45:

kızı tanısamda ,tanımasamda izin vermem.olmaz öyle şey!!!:20:eski çocukluk arkadaşlarıyla bile görüştürmüyorum:19:

erkek arkadasıma bu konuda çok fazla karısma hakkını bulamıyorum açıkcası. eşim olsa işler değişirdi tabi:9:,telefonda,normal yasamda görüştüğü arkadasları oluyor bu durum sinirimi bozuyor mu evet bazen fazlasıyla hem de. ama eşim olmadığı için dediğim gibi karısma hakkını bulamıyorum kendimde. aksine benim görüştüğüm arkadasım yok telefonda da nadiren 1 arkadasımla falan konusurum onu da bilir tanır.:31:

nişanlılıkta evlilikte çiftler arkadaş konusunda birbirine karışabilir hani garip gelmez de

yahu sevgiliyken bu kadar hak idda etmek bana garip geliyor...ha kız yazılır sevgilime tabiki onay vermem .güvenmediğim bir kızsa anlatırım böyle böyle diye ..

ama onun dışında ne diye karışayım ? izin de ne demek annesi miyim ben onun iizn vercem yada karısı mıyım..

benden önce o kızla dosttu kankaydı ben gelince niye bozsun arasını ? dağdan gelip bağdakini kovmaya benzetirim ben bunu

oraya gidemezsin şununla konuşamazsın falan filan itici geliyor bana..

hem siz yasakladıkça o inat edecek o inat ettikçe siz inat etçeksiniz ve son olarak ayrılık...bir iki kız/erkek arkadaş için değer mi bu kadar yıpratmaya ilişkiyi ??

olabilir neden olmasın ki benim nasıl erkek arkadaşım varsa dost olarak gördüğüm onunda bir kız arkadaşı olabilir ki var herzaman da görüşürüz birbirimizle bence kişiler tarafınca tamamen gerçek dost kavramının benimsenmesi geçerlidir.zaten bir insanın çok dostu olmaz.az olur öz olur ve gerçek olur ben bunun kaanatindeyim.

yaa bence abartmiyorsun

bende senin gibiyim, bende izin vermiyorum vermemde erkegimin samimi kiz arkadasi olmasina.
ne o oyle yaaa, benim erkegim bi kizla sirlarini uzuntusunumu paylasacak:53: ustelik ben dururken...

nisanlim tabiki kizlarla oturur konusur arkadasca sohpetde eder ama oyle dost felan anlamam.:20:

Benim çok yakın erkek arkadaşlarım var, eşimin de kız arkadaşları.
Birlikte de görüşüyoruz, ayrı ayrı da, evli olanların eşleriyle de biraraya geliyoruz.
Benim en yakın dostum bir erkek ve bir gün eşim onunla görüşmemi istemezse tepkim çok sert olur, biraz empati kurmak lazım, nasıl ki kısıtlanmak istemiyorsam eşimi de asla kısıtlamam böyle bir konuda.

Hem yasaklar hep tatlıdır, siz onu tüm kızlardan sakınır hepsini potansiyel birer tehlike olarak görürseniz bir süre sonra o da öyle görmeye başlayacak ve tüm kadınlara arkadaş değil potansiyel sevgili gözüyle bakacaktır.

Kesinlikle izin vermem. Gitsin kendine erkek dost bulsun. Ben nasıl erkeklerle dost olmuyorsam o da dost olmayack kızlarla arasına mesafe koyacak. Bu tip konularda çok katıyım açıkçası. Taviz vermem
:37:

izin verip vermemek diye birşey söz konusu olamaz kanki falan öyle şeylerden hoşlanmam ama kız arkadaşlarına birşey demem zaten tanıştırırda aradaki mesafeyi koruduktan sonra

Back
X