Erkek arkadaş

MeseZeytini

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
196
37
118
Merhaba, ben size bir şey sormak istiyorum.
Benm bi erkek arkadaşım var, birbirimizi gayet de seviyoruz . Üniverstede okuyorz 3. snfta , ama seneye ben başka bi ünii.de okuayacğaım sonra da mezun oluyoruz onun askerlik sonra benm iş vs derken uzun bi süre fazla görüşemeyeceğz farklı şehirlerde olacağımız için. Senee içinde bi kaç kez sevgilimn kaldığı öğrenci evine gittim, kaldım da . Film izledik, yemek yaptık yedık uyuduk falan. Ama benm sormaak istediğim nokta su: Sevgilmn benmle cinsel ilişkiye grmek gibi bir amacı olmadığını biliyorum. Öyle bi şey yok. Ama bana sarıllıp uyumak ya da öpmek ona yetmıyor. Vucuduma dokunmak, göğüslerime dokunmak istiyor. Bikaç kez böyle bi yaklaşımda bulundu ben istemediğimi söyledim arkamı dönüp uyudum o da her sefernde anlayışla karşıladı. ama yaklaşık on gun sonra gidecek ve uzuun bi süre göörüşemeceğiz. Kalan zamanımızı sürekli birlikte geçirmek istiyoruz. Şimdi evine gittiğimde sizce nasıl davranmalıyım ona izin vermelimiyim ? daha önce hiçbi erkek arkadaşımla öpüşmemiştim bile o yuzdeen nasıl davranacağımı bilemiyorum. Onun istediği benim tabularımı yıkmak sınır çizgimi birazcık aşağı indirmek. Tişörtümü çıkarıp, sütyenle ona sarılıp yatmamı istiyor, bazen de göğüslerime dokunmak . Sizde ne demeli, ne yapmalıyım gerçkten bi fikrim yok. Siz ne yapardınz böyle bi durumda ya da anlattıklarıma göre, sizce ben ne yapmalıyım??

valla herkesin değer yargıları farklı... şimdi burda sana gelip "hiii canımmm sakınnn öpme sadece karşısında dur, elini tutabilirsin." diyenler de olacaktır.
bu konuda ne yapacağına kendin karar verebilirsin bir tek. onu da biliyorsun zaten sen.
siz olsanız ne yapardınız demişsin, ben kendim ne yapacağımı söyleyeyim; sevdiğim erkekle birlikte olurdum ben gayet. şimdi bu senin için ne kadar ters di mi? o yüzden kendin karar vermelisin.

O sadece gogusu tutmayla kalmaz yavrum, 10 gun diyorsun dikkat et!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu sorulacak bişey değil ki yahu. Senin tercihin. Burda sana aman sakın ha yapma diyenler sıraya girecek, ama sen yapmak istiyorsan yine de yapacaksın. Kendi kararlarını kendin vermelisin burda çoğunluğun ne dediğine bakarak değil.

Bunu sordun mu gerçekten ya...

Yanlış anlamayın ama şakacıktan yazacak değilim. Herkesin farklı fikirleri, görüşleri vardır her konuda. Bu konuda da olabileceği gibi. Ben sormak istedim, fikir vermek isteyenler de yazıyor. Size komik veya saçma geldiyse yazma mecburiyetinde değilsiniz. Şakacıktan yazdım sayın. İyi akşamlar.

Yaşamak istiyorsan yaşa biz ne diyelim ki? Ama o kadarla kalmayacağını devamının geleceğini bil. İstemediğin halde erkek arkadaşın istiyor diye yapmak zorunda değilsin.

Akıl almak için sordum, sonrasında kendim karar vereceğim zaten ama, akıl akıldan üstündür

canım herkes soru sormakta özgür cevap vermekte de.. aklına takılmış sormuşsun da?
şimdi göğüs senin sevgili senin hayat senin ne desek boş olmayacak mı?
yani böyle birşeylerin kararı görüşler ışığında verilir mi ki? bilemedim..
sana doğru geleni yap.. tabularımı yıkmak istiyor demişsin o yıkmasın birşey.. istiyorsan sen yık.. kendin için yap ne yapacaksan onun için değil..

Teşekkür ederim cevapladığız için. Benm düşünemediğim bir nokta ,burada birinin cevabı olabilr diye düşünmüştüm. :) Teşkkrler tekrar

Bu soruya en iyi kendin cevap verebilirsin. Beden senin can senin. Burda sana bi kerecik izin ver ne olcak diye biri de cikarbilir, onun gazina gelip sonradan pisman da olabilirsin. Onun icin kendi vicdanina kalmis bisey. Eger durumdan hosnut degilsen ona anliyacagi dilden söyle...

Son düzenleme:

Son senende nasil uni degistiriyosun ? Benim bildigim 2 ve 3. Seneler degistirilebiliyor. Hadi yurtdisi filan desen anlarimda son sene uni degistiremezsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

buna tabiki sen karar verebilirsin ..
herşeyin bir zamanı ve yeri vardırr..

Son senende nasil uni degistiriyosun ? Benim bildigim 2 ve 3. Seneler degistirilebiliyor. Hadi yurtdisi filan desen anlarimda son sene uni degistiremezsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yeni çıkan yönetmeliğe göre değiştirebilir. 21 eylül 2013 ek madde 1 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.

anladıgım kadarıyla onu mutlu etmek ıcın bazı seylerı yapmak ıstıyorsun ama yaptıktan sonra sen pısman olursan ne olacak.hem bunları yasamak zorunda degılsınız kı.sızın tabularınızı yıkmak ta ne demek ılerde farz edınkı sızle olmadı bır baskasıyla evlenmeye kalksa bu yurdum erkegı o evlenecegı kızın tabularının daha once baskası tarafından yıkldıgını duysa kıyamet koparır.yada ıstemez.bu ulkedekı ortalama dogrular bellı,aldıgımız aıle egıtmı bellı.sımdı sız o ıstıyor dıye yapınca vıcdanınızın sesıne uzulup duracksınız bellıkı.cunku zaten rahat bırı olsanız bunu dusunmeden yaparsınız.bence yapmayın cunku bır noktadan sonra ısler orda kalmayacaktır sen sonradan daha cok uzulursun gıbı gelıyor.

karar senin tabi ki de yazdıklarını yaşamak istiyorsan sadece kendin için yaşa. o istiyor diye değil.

Bu tamamen seninle ilgili bir şey. Erkek arkadaşınla cinsellik de yaşayabilirsin. Soyunup uyuyablirsin de. Bunlarda bir ayıp yok. Ama senin için rahat değil ki. Ayrılırsan kendini kötü hissedecek gibisin. Kendin istemiyorsun, buna ihtiyaç duymuyorsun. O zaman yapma.

Erkek arkadaşın sabırlı davranmış seni ürkütmemek için .hep öyle olur ilk önce masum temaslar, sonra masumca sarılıp birlikte uyumalar, tabi erkeğin hiç kötü niyeti yoktur bu arada :). Bir kez Iç çamaşırla Yatağa girdikten sonra onun çıkmamasının imkanı yok . Sonra burda konu açarsınız erkek arkadaşımla birlikte oldum şimdi neyapıcam ben diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…