- 21 Eylül 2009
- 196
- 37
- 118
- Konu Sahibi MeseZeytini
-
Bunu sordun mu gerçekten ya...
Bu sorulacak bişey değil ki yahu. Senin tercihin. Burda sana aman sakın ha yapma diyenler sıraya girecek, ama sen yapmak istiyorsan yine de yapacaksın. Kendi kararlarını kendin vermelisin burda çoğunluğun ne dediğine bakarak değil.
canım herkes soru sormakta özgür cevap vermekte de.. aklına takılmış sormuşsun da?
şimdi göğüs senin sevgili senin hayat senin ne desek boş olmayacak mı?
yani böyle birşeylerin kararı görüşler ışığında verilir mi ki? bilemedim..
sana doğru geleni yap.. tabularımı yıkmak istiyor demişsin o yıkmasın birşey.. istiyorsan sen yık.. kendin için yap ne yapacaksan onun için değil..
Merhaba, ben size bir şey sormak istiyorum.
Benm bi erkek arkadaşım var, birbirimizi gayet de seviyoruz . Üniverstede okuyorz 3. snfta , ama seneye ben başka bi ünii.de okuayacğaım sonra da mezun oluyoruz onun askerlik sonra benm iş vs derken uzun bi süre fazla görüşemeyeceğz farklı şehirlerde olacağımız için. Senee içinde bi kaç kez sevgilimn kaldığı öğrenci evine gittim, kaldım da . Film izledik, yemek yaptık yedık uyuduk falan. Ama benm sormaak istediğim nokta su: Sevgilmn benmle cinsel ilişkiye grmek gibi bir amacı olmadığını biliyorum. Öyle bi şey yok. Ama bana sarıllıp uyumak ya da öpmek ona yetmıyor. Vucuduma dokunmak, göğüslerime dokunmak istiyor. Bikaç kez böyle bi yaklaşımda bulundu ben istemediğimi söyledim arkamı dönüp uyudum o da her sefernde anlayışla karşıladı. ama yaklaşık on gun sonra gidecek ve uzuun bi süre göörüşemeceğiz. Kalan zamanımızı sürekli birlikte geçirmek istiyoruz. Şimdi evine gittiğimde sizce nasıl davranmalıyım ona izin vermelimiyim ? daha önce hiçbi erkek arkadaşımla öpüşmemiştim bile o yuzdeen nasıl davranacağımı bilemiyorum. Onun istediği benim tabularımı yıkmak sınır çizgimi birazcık aşağı indirmek. Tişörtümü çıkarıp, sütyenle ona sarılıp yatmamı istiyor, bazen de göğüslerime dokunmak . Sizde ne demeli, ne yapmalıyım gerçkten bi fikrim yok. Siz ne yapardınz böyle bi durumda ya da anlattıklarıma göre, sizce ben ne yapmalıyım??
yeni çıkan yönetmeliğe göre değiştirebilir. 21 eylül 2013 ek madde 1 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.Son senende nasil uni degistiriyosun ? Benim bildigim 2 ve 3. Seneler degistirilebiliyor. Hadi yurtdisi filan desen anlarimda son sene uni degistiremezsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?